Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

В света на известните:

Любовната приказка на Киану Рийвс и Александра Грант

На Киану Рийвс дълго време не му вървеше в любовта. Когато навърши 50, го обявиха за отшелник, който едва ли ще дочака семейно щастие. Но през ноември миналата година, 55-годишният актьор представи официално своята любима – 46 годишната Александра Грант. Фенки на актьора не пропуснаха да отбележат, че тя въобще не му подхожда.


Влюбените обаче загърбиха клюките и хорските приказки - те просто се наслаждаваха на чувствата си , прекарваха много време заедно и при всяка светска проява изглеждаха видимо щастливи.


За първи път Александра Грант наруши мълчанието и даде пространно интервю за Vogue, в което разказа за своите отношения с Рийвс.„Да аз съм със сиви коси и съм висока 1 метър и 84 сантиметра. Така че, какво да говорим за идеалите за красота ... Ако исках да изглеждам като Ким Кардашиян, трябваше да си направя операция и да си скъся краката“, пошегува се тя


Художничката разказа и защо не иска да си да си боядисва косата.


„Искрено вярвам в личния избор: всеки от нас има свои начини да се чувства уверен.
Има различни представи за красота, няма как да е иначе – на нашата планета има милиарди хора
“, каза тя.


След това разказа, че с Киану Рийвс са заедно от няколко години.
Те се запознават през 2011 година. Тогава Рийвс трябва да пусне първата си книга: „Ода на щастието“ и търси художник, който да я илюстрира.
Това става не само роман, но и общ бизнес. Сега Александра и Киану заедно ръководят издателството X Artists' Books. Първоначално Киану не планира да пуска книгата във висок тираж, но приятели го убеждават в обратното. Те го стимулират да публикува .
„Така попаднахме в издателския бизнес“, спомня си художничката.Александра е родена в Охайо в семейство на професори. В детството си тя е живяла на различни места – В Мексико, Париж, Вашингтон. А на 11 години обявява на родителите си, че иска да стане художничка, защото според нея, тази професия ще ѝ подхожда най-много.


Сега Грант е на 46, тя никога не е била омъжена, но над 7 пъти е била сред шаферките на свои приятелки – булки. На въпрос на журналиста на изданието: защо това се е случило така, Александра отбелязва:


„Бих отговорила отговорила на този въпрос на чаша вино. Любовта на всички нива е много важна за мен. Не е вярно, че изолацията е правилният път. Имам периоди на уединение, които са ми нужни като на художник, но аз високо ценя връзките и отношенията“ , каза тя.Източник и снимки: noviteroditeli.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи