Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2024

Животът какъвто е:

Майка ми ме заплашва да разкаже на децата ми, че имам женен любовник

Винаги съм се старала да угодя на майка си: завърших гимназия с отличие, записах се в музикално училище, участвах в олимпиади и постъпих в института. Отношенията ми с нея са много сложни, тъй тя като иска да контролира всичко. Днес живея отделно, работя, децата ми са студенти. Оставих бившия си съпруг да живее в моето жилище - няма къде да отиде. Съгласихме се, че всеки има свой личен живот, но това няма да ни попречи заедно решаваме проблемите на децата. За съжаление, когато той се напие, звъни на майка ми, за да й се оплаче, че имам любовник.


Аз наистина си имам любим, който е женен. Въпреки че се срещаме от три години и сме лудо влюбени един в друг, няма да съсипя семейството му. Виждаме се няколко пъти месечно и ми дарява толкова топлина, колкото никога не съм получавала през всичките ми години брак. Заради непозволената ми връзка, майка ми отказва да общува с мен. Дори ме заплашва, че щяла да отвори очите на децата ми, за да разберат що за човек съм била. Неотдавна разказах истината на дъщеря си, но синът ми не знае нищо. Ще се радвам, ако някой ме посъветва как да му обясня деликатно, че в живота ми има друг мъж.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи