Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2024

Необяснимо:

Момиче предсказало ужасната си смърт в пожар

Смъртта на две малки деца и тийнейджърка в пожар в село Целино, Новосибирска област, развълнува руснаците. И не само за ужасната трагедия, но и защото момичето предсказва смъртта на всичките трима в огъня.


16-годишната Татяна написала в своята страница в „Контакт“:


„Това, което ще остане от нас е само най-черната пепел!“


Съдейки по датата на поста, той е написа на 28 март 2019 г. Това е месеци преди опустошителния пожар


Пожарът настъпил на 11 юли 2019 г., в един часа през нощта. Причината, както било предложено от разследването, е неправилното функциониране на медните кабели на верандата.


Самата Татяна, нейният 4-годишен братовчед Егор и неговата 6-годишна сестра Олеся загинали в пожара. Само 61-годишна баба е оцеляла. Тя е хоспитализирана с изгаряния.


Татяна била просперираща. Учила се добре и посещавала театрална група. Въпреки факта, че тя не познавала баща си или майка си, баба й отгледала и винаги подкрепяла момичето. Съседите първи забелязали огъня, но успели да извадят само бабата. Децата останали в горящата къща и не били спасени.


Мястото на трагедиятаСега, в социалната мрежа се пише много за странния пост на страницата на Татяна. Някои предлагат версията, че самото момиче е подпалило пожара. Има и версия, че някой е проникнал в страницата й и е написал този ужасен статус след трагедията, което е малко вероятно, предвид датата на поста.
Източник и снимки: zona666.com

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи