Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

Животът какъвто е:

Ненавиждам семейството на съпруга си

С Асен сме заедно от година и половина. В началото обстоятелството, че е близък със семейството си, много ми допадаше. Той се грижеше за майка си, която има здравословни проблеми и помагаше на сестра си тийнейджърка. Моите родители починаха рано и нямам други роднини. Постепенно започнах да нощувам в дома на приятеля си. Асен не искаше да се разделяме, но в същото време се налагаше да наблюдава състоянието на майка си. По-късно разбрах, че здравословните й проблеми до голяма степен са измислени.


След като заживяхме заедно ми направи впечатление, че той дава на майка си цялата си заплата, оправдавайки се, че парите не им достигат. Въпреки това свекървата непрекъснато се кара със сина си, сякаш всички отговорности се падат на него - не правил нищо у дома, не печелил достатъчно, не помагал на сестра си и т.н. Когато забременях, майка му каза, че не можем да задържим детето. За огромно мое разочарование, Асен не ме подкрепи. Тъй като все още бях студентка, се страхувах, че заради бременността ми няма да си намеря работа и направих аборт.


Няколко месеца по-късно зълва ми забременя. Въпреки че се опитаха да скрият от нас, с мъжа ми забелязахме надутия й корем. Оказа се, че Гергана има женен любовник, който я напуснал след като разбрал, че ще става баща. Но този срам не попречи на Асен. Щастлив, че ще става вуйчо, той изпълняваше и най-малкия каприз на сестра си. Заболя ме - в края на краищата мен никой не ме подкрепи, когато аз носех дете. От радост, че семейството ни ще се увеличи с още един член, Асен пак започна да дава заплатата на майка си.


Изминаха две години. Днес отново съм бременна, но няма да направя аборт. Не знам как ще съобщя новината на мъжа си. Настроението ми се разваля, дори когато видя на телефона му да се изписва "мама". Опасявам се, че няма да бъде добър баща и за пореден път ще откаже да ме подкрепи. Ненавиждам това семейство. Може би трябва да го напусна и сама да отгледам детето си, далеч от змийското гнездо на свекървата.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи