Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2023

Разтърсващи драми:

Поиграха си с него и го върнаха обратно в дома - Втора част

Трябваше да събера необходимите документи, затова Данчо беше изпратен за известно време в сиропиталището. Месец по-късно отидох и взех завинаги сина си у дома. Още от първите дни изпитах невероятна любов към него. С напредването на годините Данчо порасна, завърши училище с отличие, а след това и медицинския институт. По време на следването той изкара стажа си в престижна клиника и след като се дипломира, беше поканен да работи там.Един ден, когато се прибра от работа, синът ми разказа за свой пациент. Въпреки че са изминали много години, Данчо разбрал, че това е Никола - бившият му осиновител, който се отказа от него. Оказа се, че жена му е починала по време на раждането, а с нея и бебето. След смъртта им Никола се пропил. Наскоро той се е срещнал с добра жена, която положила много усилия, за да го убеди да се лекува. По волята на съдбата лекарят, който е поел лечението му, е именно моят син.


Независимо, че Данчо още не беше преглътнал болката и огорчението, медицинска клетва го задължаваше да поеме случая. Никола така и не познал момчето, над което някога издевателстваше. Ето как животът постави всичко на мястото си. Действията ни се връщат като бумеранг след много години. Ако веднъж сме се държали лошо с някого, със сигурност съдбата ще ни върне злото.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи