Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2023

Любов и секс:

Потресен съм: Тя ми отне девствеността и после изчезна

Макс е на 30 и преди да срещне Мария, е бил девствен. Двамата се намират онлайн. Тя живее в Румъния, с трите си деца от различни бащи, той - в Лондон. Прекарват часове пред компютъра. Тя му казва, че обожава лицето му, чувството му за хумор и мускулестото му тяло.


Шест месеца след запознанството им тя пристига в Лондон за уикенда. Първия ден прекарват в разходки из града, а вечерта се настанили в хотел. Той се почувствал специално. Целували се, докосвали се, изучавали телата си.


„Беше наистина нещо невероятно като изживяване. Бях влюбен.“

За първи път правят секс на следващия ден. Той е девствен, без никакъв опит, тя има зад гърба си доста секспартньори, 12-годишне опит и три раждания. На другата сутрин тя става рано, за да се разходи из Лондон. Оставя го сам в леглото.


„Изглежда беше по-развълнувана повече от града, отколкото от мен".

След това тя се прибрала в Румъния. Оказа се, че се е събрала с бившето си гадже и са правили секс. Забременяла е.Сега с Макс поддържат връзка. Тя казва, че се срамува от начина, по който го е зарязала, но го е направила, защото не е могъл да я възбуди така, че да стигне до оргазъм. А бившият знаел как да го постигне...


„Тя ми отне девствеността и после изчезна. Оказа се, че не съм бил първия в тази ситуация.“

И че не не е бил единственият с когото си е чатила. Споделя му, че го е правила с още трима мъже. „Понякога ми пише, че не обича бившия си, че иска да е с мен, но все още са заедно. Тя можеше да ми каже как да направя така, че да получи оргазъм, и ние можехме да бъдем заедно. Защо спа с мен без да е имала и най-малка идея, че ще бъдем заедно. Аз все още я обичам...“


За съжаление е неприятно, когато първият опит завършва негативно. Кофти е да те зарежат и наранят по този начин. Но едно е сигурно, Мария не е зарязала макс, заради липсата на сексуален опит. не. Тя е имала много партньори преди него, явно има проблем с това да общува с един-единствен партньор.


За Макс би било най-добре да спре да си пише с нея.


Имал е своя първи път, не е било ок, но това не означава, че трябва да остане „заключен“ в нейния негативен модел. Трябва да продължи напред. Това го съветва и психологът, с когото разговаря.


Източник и снимки: woman.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи