Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

В света на известните:

Риана задмина по богатство Елтън Джон и Ед Шийрън

Понастоящем изглежда, че Риана е сред най-успешните знаменитости в музикалната индустрия. Певицата зае трето място в класацията за най-богатите музиканти във Великобритания. Всичко това Рири дължи на преместването си в Лондон и линията си за бельо, която създаде там.


Състоянието на Риана се оценява на около 468 милиона паунда, като тя печели 462 милиона за първите 15 месеца от стартирането на козметичната й марка Fenty.Риана просто не си поема дъх. Досега тя е издала осем албума, но постоянно се впуска в нови (и доста доходоносни) начинания като линията за бельо Savage X Fenty и създаването на козметика. Това без съмнение оказва влияние и на популярността й, а колкото до богатството – нека припомним, че именно продаването на козметични продукти превърна Кайли Дженър в най-младия милиардер в света.


Първите две места в класацията за най-богатите музиканти във Великобритания са заети от Пол Маккартни и композитора Андрю Лойд Уебър. След тях се нарежда Риана, която оставя зад себе си дори Елтън Джон, чието състояние е оценено на 360 милиона паунда. Сър Елтън Джон планираше да направи още едно турне, което вероятно щеше да увеличи горепосочените цифри, но коронавирусът промени тези планове. За момента той е четвърти в класацията.


Миг Джагър е пети в класацията с 285 милиона паунда. Челната десетка се затваря с Ед Шийрън, който си поделя това място със Стинг и Род Стюарт (200 милиона паунда).
Източник и снимки: eva.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи