Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2024

Необяснимо:

Ритуали със сол, които ще ви предпазят от много неприятности

Чувала съм често, че можете да се предпазите от лоши очи, както и да премахнете причинените вреди, като използвате обикновена сол. Защо точно сол? Оказа се, че солта има специална кристална структура и затова поглъща, като гъба както положителната, така и отрицателната енергия. Ако й кажете хубави думи, тя първо ще усвои това положително послание, а след това ще погълне всяка енергийна гадост около вас.


Започнах да търся всякакви ритуали със сол. Особено обичам ритуалите с 5 щипки сол. Защо пет? Четири – от четирите посоки на света и четирите стихии (Земя, Огън, Вода, Въздух), а едно е дар от небето, от ангелите-пазители.


За да предпазите дома си от лоши очи и негативна енергия, трябва да хвърлите 4 щипки в ъглите, петата – на входа. И кажете: „От четирите страни къщата ми е посолена, защитена с бяла сол – и силата й е от Майката Земя, от Бащата Огън, от Свободния вятър, от Въздуха! И щипка ангел на прага ще легне, ще спре, какъвто и да е лош късмет към къщата ми! Така да бъде!


Преди да тръгнете на път, хвърлете щипка сол под всяка гума и още една на мястото на водача. И кажете: „Сол-солена, защити ме! Предпази ме от неприятности, нека се върна вкъщи невредим!


До всеки ъгъл на леглото хвърлете щипка сол, петата – под главата, под матрака. По този начин можете да се предпазите от нощни духове, кошмари, безсъние. Кажете: „5 щипки сол лежат тихо, нашето спокойствие (имена) пазят! Защитени от всяко зло, сънят ни да бъде спокоен! Наистина!


Можете да защитите себе си или вашето семейство от лоши очи, завист, неприятности, като поставите 2 щипки сол в джобовете на връхните си дрехи, 2 в обувките, под стелките. И хвърлете петата пред себе си (или пред някой близък), напускайки къщата. И кажете: „Пътят ми (или името на любим човек) е чист. Бяла сол, предпази ме от неприятности и нещастия, лоши очи, неприятности и други нещастия! Нека бъде така!


По време на почистването солта може да бъде изхвърлена в кошчето. Поръсете нова. Но правете това не повече от веднъж на 4-5 дни.Източник и снимка: bukvarche.com

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи