Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2023

Хороскоп:

Седмичен хороскоп – 25 ноември до 1 декември

Овен – Тази седмица е период, в който искате да се отличите, да бъдете център на вниманието, да получите признание. Ще се почувствате много сигурни и уверени, ще сте убедени, че всичко, което правите, е правилно. Към края на периода ще постигнете повече стабилност на емоциите и чувствата. Ще ви води целомъдрието на любовта. Могат да се оформят дълбоки привързаности и топли приятелски отношения. Потърсете начин отново да събудите вътрешният си пламък. Създайте си своя зона на комфорт. Променете вътрешният си натюрел. През идващия период, който е много удачен, е необходимо да усетите хармонията на живота и да проявите широчината на чувствата си.

Благоприятни дни – 26, 27.11.; 01.12.

Бъдете внимателни – 29, 30.11.


Телец – „Предпазливост и внимание” трябва да е вашето мото през новата седмица. През следващите дни вие нямате право на грешки. Те могат да ви струват твърде много. Използвайте това време, за да сложите в ред текущите си дела. Всичко случващо се ще се окаже за ваше добро. Нещо важно за вас може да се осъществи или поне да напредне в развитието си. Това, което трябва да стане, непременно ще стане. Вашето светоусещане постепенно се разширява и систематизира. Доста сполучливо умеете да съчетаете новото с традиционното. В главата ви генерират много идеи и това ви поставя в атмосфера на ентусиазъм. Едно внезапно и импулсивно решение може да доведе до някаква промяна в живота ви.

Благоприятни дни – 29, 30.11.

Бъдете внимателни – 25.11.; 01.12.


Близнаци – В началото на седмицата ще бъдете доста податливи и инертни, после ще се мобилизирате. Концентрирайте по-бързо усилията си, за да преуспеете във вашите начинания. Ще ви спохождат нови идеи, ще скачате от задача на задача. Тези дни могат да се появят напълно неочаквани проблеми в бизнес (деловата) сфера. От друга страна, можете да разчитате на взаимно разбирателство в общуването с хората около вас, както и на собствената си повишена интелектуална активност и професионални умение. Във вторник дайте отдушник на емоциите, но не позволявайте те да надделяват над разума.

Благоприятни дни – 01.12.

Бъдете внимателни – 26, 27.11.


Рак – Тази седмица Раците може да се сблъскат в битка с конкурентите, но има големи шансове да излязат от нея като победители и да докажат на другите своите способности. Вероятно ще трябва да се справяте с домашни неуредици, а заедно с хвърлените усилия ще отидат и доста нерви. Въпреки че няма да го осъзнавате, проблемите, които ще възникват, ще се дължат до голяма степен и на вас самите. Няма смисъл да съжалявате за това, което вече се е случило и да се чудите дали не сбъркахте в нещо. Всичко, което сте направили е било в съответствие с вашите възможности, най-доброто, което сте можели да дадете за момента.

Благоприятни дни – 25.11.

Бъдете внимателни – 29, 30.11.


Лъв – Периодът носи за вас оптимистична окраска. Ще се чувствате чудесно, сякаш сте открили своето второ дихание. Планетите ви съветват да не губите чувството си за мярка и такт и правилно да планирате своето време. Заемете позицията си на стратег. В понеделник не хранете големи надежди, това не е вашия ден. По-удачни са вторник и сряда. Следващите дни не способстват решението на важни делови въпроси. Може да възникнат непредвидени обстоятелства. Можете да промените живота към по-добро, като просто решите да правите нещата по различен начин. Излезте от всякакви задушаващи или ограничаващи самочувствието ви отношения или обвързаности.

Благоприятни дни – 26, 27.11.

Бъдете внимателни – 25.11.; 01.12.


Дева – Цялата седмица ще бъде конструктивна и благоприятна за вас. Възползвайте се максимално от добрите възможности. Заемете се с битовите въпроси, домашните дела и избягвайте да вземате скорострелни решения. Доброто настроение вероятно ще ви съпътства през целият период, а всякакви проблеми, въпреки че може да имат уплътняване, ще се окаже, че си имат своето решение. Бъдете последователни в действията си. Ще изпаднете в ситуация, в която вече сте изпадали, но сега ще можете чрез опита си да се оправите по-лесно.

Благоприятни дни – 25, 29, 30.11.

Бъдете внимателни – 26, 27.11.


Везни – Трудно ще се справяте с кръстословицата на живота през настоящата седмица. Към средата на периода ще изпаднете в дисхармония и вътрешна борба между разума и вашия идеализъм. Може да започнете да се колебаете между житейската мъдрост и вътрешната си вяра. Не трябва да бъдете резки с околните. Стремете се да поддържате добри взаимоотношения с всички около вас. Търсете съюзници! Ако имате вътрешносемейни проблеми, то най-вероятно сте фокусирали вниманието си върху това, което мислите, че ви дължат. Бъдете сигурни, че и вие им дължите много неща.

Благоприятни дни – 26, 27.11.; 01.12.

Бъдете внимателни – 29, 30.11.


Скорпион – Тази седмица можете да направите пробив до нови висоти - в работата, в бизнеса и в любовта. Опитайте да бъдете търпеливи към дребните недостатъци на другите. Ще се наложи да правите повече вие компромиси, ако искате да вървят нещата напред. Избягвайте през периода да вземате прибързани и не добре обмислени решения и действия. Планетите настоятелно препоръчват да не бездействате, а да използвате случаите да предприемете нещо в свой интерес. Животът ще направи корекции посвоему.

Благоприятни дни – 29, 30.11.

Бъдете внимателни – 25.11.; 01.12.


Стрелец – Тази седмица ще трябва да разчитате само на силата и способността си бързо да променяте плановете. Желателно е обективно да оцените своите възможности и да разпределите времето и силите си така, че работата да не заема цялото ви време. Текущият период не благоприятства твърде новите начинания, обаче трябва да ви се признае, че винаги имате в главата си по няколко резервни плана и идеи. Ако нещо не сработи, веднага сте готови да преминете към следващия вариант. Вие владеете изключителни възможности да преобразувате света.

Благоприятни дни – 01.12.

Бъдете внимателни – 26, 27.11.


Козирог – През седмицата ще ви трябва ви силна концентрация. Ще страдате от синдрома на неспокойния ум, прекалено много ще анализирате хората и събитията. Отпуснете се все пак и дайте възможност на мозъка ви да си почине за известно време. Звездите ще поставят на пътя ви изкушение от първа величина, което е проверка за вашата податливост. Венера изостря желанията ви за земни удоволствия. Високо напрежение в чувствата, крайна придирчивост и непредсказуеми увлечения. Нежността ви може да се превърне в ярка страст. Обмисляйте всеки свой жест.

Благоприятни дни – 25.11.

Бъдете внимателни – 29, 30.11.


Водолей – Тази седмица пред вас ще се отворят нови възможности и ще възникнат нови изкушения. Трябва да се откажете от чувството за безграничен потенциал във всички посоки. Вие винаги ще имате този потенциал, но нямате достатъчно време да го проявите. Спокойствието е от първостепенно значение, затова се опитайте да намерите време за медитация, релаксация, молитви или други духовни техники. Би било идеално да прекарате малко време сред природата, просто поглъщайки космическите енергии и зареждайки себе си.

Благоприятни дни – 26, 27.11.

Бъдете внимателни – 25.11.; 01.12.


Риби – Вие сте пълни със сили и енергия. Благоприятно е времето за промени, стига да сте настроени сериозно за тях. Можете да приемате или да правите предложения, но стремежът да пробвате нови алтернативи може да ви създаде някои трудности. В действията си се осланяйте на своята интуиция, но и внимателно се вслушвайте в съветите и мненията на компетентните хора. Не допускайте прояви на агресия от своя страна. Хороскопът ви подсказва, че е необходимо да започнете комплексна оздравителна програма по изчистване на организма.

Благоприятни дни – 25, 29, 30.11.

Бъдете внимателни – 26, 27.11.Източник: tribune.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи