Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2023

Хороскоп:

Седмичен хороскоп – 27.07.20 до 02 август 2020

Овен – Успешна и хармонична седмица. Дори обикновено да не се отдавате на слабостите си, желанието ви да се забавлявате и стремежът към удоволствие ще се засили. През този период на преден план излизат романтиката, хуморът и въображението. Децата ще играят по-важна роля в живота ви. Финансовият и други рискове ще са характерни за този период.

Ако имате благоприятните аспекти на транзитното Слънце към наталните ви планети, те могат да ви подтикнат към творчески и ефективни жестове, да бъдете креативни. Творчески или артистични проекти, както и социални събития, забавления в свободното време ще бъдат успешни. Като цяло късметът ви ще се увеличи.

Благоприятни дни – 29, 30, 31.07.

Бъдете внимателни – 01, 02.08.

Телец – Енергията ви в този период е насочена главно към вашето семейство, домашните дела и въпроси, свързани с дома или собствеността като цяло. Интересът към семейните отношения и дела, както и участието в тях ще се засили. Изпитвате вътрешна потребност да се утвърдите. Подкрепата на близките ще допринесе за вашия личен успех. Този период е благоприятен за дейности, свързани с продажба или покупка на недвижими имоти или предмети от бита.

Транзитното Слънце в четвъртия ви дом е в неблагоприятен аспект към знака ви и това може да предизвика обстоятелства, които пораждат арогантност, упоритост и прекомерна гордост. От своя страна тези нагласи и поведение могат или да причинят, или да изострят проблеми с родителите и другите членове на семейството. Засяга най-вече родените през първата десетдневка на знака.

Благоприятни дни – 01, 02.08.

Бъдете внимателни – 27, 28.07.

Близнаци – Потокът от информация и идеи ще се засили. Автомобилът, пътувания, компютърът ви, комуникационна техника, домашни и офис уреди, контакти и кореспонденция ще станат най-вероятните области на вашите интереси и дейности в следващите дни.

Транзитното Слънце в третия ви дом поражда обстоятелства, които ще ви насърчат да развивате или подобрявате основните си умения, да четете повече и да събирате полезна информация. Взаимоотношенията и съвместните дейности с братя, сестри и съседи се засилват, може да ви бъде предложена лидерска позиция в група, колектив, обществена организация. Увеличеният стремеж да изразявате своите идеи и мнения, да пропагандирате ще повиши ефективността на тази дейност.

Благоприятни дни – 27.07.; 02.08.

Бъдете внимателни – 29, 30, 31.07.

Рак – Слънцето се движи през 2-ри слънчев дом на хороскопа ви, което ви прави по-приземени и сериозни. Материалните интереси излизат на преден план. Парите ще ви бъдат приоритет. На тези, на които не им достигат паричните средства, ще се замислят за смяна на нова работа или търсене на допълнителни източници на доходи. Ще има обстоятелства, поради които някои ще могат да подобрят финансовото си състояние - в резултат на собствени усилия или с помощта на родители или други хора. В същото време не са изключени необмислени разходи.

Увеличават се и духовните ценности, които ще придобиете през периода. Обстоятелствата ще ви позволят да задоволите собственото си его, да изпитате самодоволство, да почувствате нов прилив на жизнена енергия.

Благоприятни дни – 27, 28.07.

Бъдете внимателни – 01, 02.08.

Лъв – Ако искате да се възползвате от положителния потенциал на този период, демонстрирайте своята сила и решителност, работете по-ефективно и проявете щедрост към другите. Всичко това ще ви помогне да постигнете лесно личните си цели и да привлечете тези, които искате да впечатлите.

Поради квадратурата с Уран (на родените през първата половина на знака), е малко вероятно да успеете да контролирате живота си. Нормалната ви рутина или планове ще бъдат нарушени от времето или други външни фактори. В момента не можете да преодолеете препятствията или да поемете контрола над тях. Опитайте се да се приспособите към непознатия ред на нещата. Може да бъдете завладени от жажда за свобода или независимост.

Благоприятни дни – 29, 30, 31.07.

Бъдете внимателни – 27, 28.07.

Дева – Вероятно ще имате склонност да се оттегляте в уединение, предпочитания да бъде сами със себе си. Обикновено ще ви занимава вътрешен самоанализ. Засилва се вашата чувствителност. Може да се появи желание за благотворителни действия. Подходящ момент за творческа или изследователска работа в живота. Можете да започнете профилактично лечение.

Това е периодът на тайните страни на живота ви. Някои от вас може да изпаднат в самосъжаление, вътрешен страх и безпокойство и търсене на начини за скриване на проблемите, а не за разрешаването им. Някой от вашето семейство може да изпитва затруднения в работата или със здравето. Възможно е да имате проблеми, свързани с интригите на тайните врагове, насочени към подкопаване на доброто ви име.

Благоприятни дни – 27, 28.07.; 01.08.

Бъдете внимателни – 29, 30, 31.07.

Везни – Това е период на осъзнаване на това, което ви трябва, за да бъдете щастливи и продуктивни. Добре ще ви се отдават ролите на приятел, любовник, родител, дете, познат или бизнес партньор. Ще създадете нови приятелства, както и ще се радвате на старите.

Ще проявите готовност да помагате на другите и щедрост, което ще окаже благоприятен ефект върху вашата репутация, като създава чувства у другите, които ще ви помогнат да постигнете личните си цели. Когато преминаващото Слънце образува секстил към вашето рождено Слънце, тези, които са на високи позиции или които влияят на живота ви, ще са склонни да ви подкрепят - това е шанс да демонстрирате вашите възможности.

Благоприятни дни – 29, 30, 31.07.

Бъдете внимателни – 01, 02.08.

Скорпион –Най-вероятно обстоятелствата ще се подредят по такъв начин, че вашата самоувереност и сила на волята ще бъдат подложени на изпитание. Самочувствието и способността да преследвате собствените си амбиции ще се увеличат или ще бъдат ограничени в зависимост от настоящите обстоятелства.

Възможно е да възникнат трудности, свързани с вашите родители, шефове или други хора, свързани с властта. Проблемите се създават най-вече от вашето поведение и отношение към вашите отговорности. Замислете се къде грешите и се коригирайте. Трудно ще постигнете това, към което се стремите. Преди да се впуснете в страничен флирт, дайте си сметка за последствията.

Благоприятни дни – 01, 02.08.

Бъдете внимателни – 27, 28.07.

Стрелец –Вие придобивате по-пълно усещане за вашата собствена уникалност и изпитвате вътрешно удовлетворение. Мнозина ще имат мисли за Бога, за смисъла на живота, за мястото ви в него. Ще започнете да гледате на всяка житейска ситуация отвън. С една дума ставате мислители и философи и ще се интересувате повече от духовното, отколкото от земното и за известно време ще престанете да се притеснявате от непретенциозни ежедневни дела.

Възможни са контакти с интересни хора. Положителната енергия на Юпитер в сряда ще бъде блокирана от Сатурн, в резултат на което може да се почувствате несигурни в своите способности. Добре е да отложите важните неща за по-благоприятна дата. Старайте се да сдържате раздразнението си и отрицателните емоции, за да избегнете конфликтни ситуации.

Благоприятни дни – 27.07.; 02.08.

Бъдете внимателни – 29, 30, 31.07.

Козирог – Характерна ще е повишена решителност и сила на волята, във връзка с което ще станете твърде взискателни и категорични. Труден момент е за вас. Може да изпитвате постоянен стрес, да трябва да преодолявате нещо, да се борите за нещо. По това време сексуалният потенциал също се увеличава. Може да бъдете въвлечени във финансови проблеми, свои или чужди.

Възможна е комуникация със следователи, криминалисти и други представители на органите на властта. Могат да се появят сериозни проблеми, самолюбието ви да пострада, да се почувствате унижени. Пренебрегването на работните ви задължения е изпълнено с различни видове проблеми. В четвъртък проявете повече старание.

Благоприятни дни – 27, 28.07.

Бъдете внимателни – 01, 02.08.

Водолей – Въпреки външното самочувствие не ви е предопределено да излезете победители от някои ситуации. Сега не е време да се съпротивлявате на силата на другите или да проявите арогантност и агресивност, което в друго, по-благоприятно време, би принудило опонентите ви да отстъпят.

Твърде вероятно е да влезете в открит конфликт и конфронтация с партньора си. Могат да се случат внезапни и неочаквани неща, затова бъдете много внимателни. Повишава се интелектуалната ви активност, ставате по-динамични. Често ще ви се налага да правите по няколко неща наведнъж, много да се движите. По принцип трябва да сте внимателни, когато пътувате. Възможни са транспортни проблеми, аварии.

Благоприятни дни – 29, 30, 31.07.

Бъдете внимателни – 27, 28.07.

Риби – Не е изключено да имате притеснения относно работата си. Може да възникнат проблеми в отношенията с колегите. Възможно е също така да се безпокоите за здравето – собственото, на домашен любимец или на член на семейството. Може би сте натрупали много нерешени домакински дела, които преди това сте отлагали. И накрая, дойде време да се справите с цялото си домакинство и да въведете в ред всичко.

Вниманието ви също е насочено към финансовата страна на живота. Търсите възможност да печелите пари, склонни сте поемате всяка работа, която може да донесе бърза печалба. През този период е по-добре да се заемете с краткосрочни проекти. Склонни сте към импулсивни покупки.

Благоприятни дни – 27, 28.07.; 01.08.

Бъдете внимателни – 29, 30, 31.07.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи