Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

В света на известните:

Шер 44 години по-късно: открийте разликите!

Мама ми казваше, че ако не обръщам внимание на възрастта, тогава и тя няма да ми обръща внимание. Е, звучи чудесно, но не мога да го повярвам“, споделя Шер.


Макар и да не вярва в тези думи, всички се възхищават от начина, по който на 73-годишна възраст легендарната певица изглежда и поддържа тялото си.Тя води много пълноценен живот и несъмнено е орисана да е под светлината на прожекторите. Поводът хората да сравняват визията й сега с тази преди 40 години е новата кампания на модния бранд Dsquared2, в която Шер участва.


„Днес тя изглежда красива, както през 1976, когато е била на 30!“, възкликват почитателите й, правейки колажи с нейни стари снимки.„Не вярвах, че на тези години все още ще мога да тичам из сцената. Мислех, че ще съм мъртва. Истината е, че мразя да съм стара“, заяви преди време Шер.


„Нищо хубаво няма в остаряването. Не съм помъдряла повече, отколкото на 40. Имам нужда от силите си, а старостта е кучка, която пречи на работата ми, застава на пътя ми, ограбва красотата ми. Очакват да обяснявам, че се чувствам по-добре от всякога. Не, няма да го кажа. Не ми харесва да съм стара“, казва още тя.


Гледайки я, ни е трудно да го повярваме. Шер заслужава всичките си комплименти както за външния си вид, така и за страстта, с която продължава да живее живота си.Източник и снимки: eva.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи