Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2024

Разтърсващи драми:

След смъртта на мама баща ми стана алкохолик

Здравейте! Казвам Илиан, на 23 години и в момента уча висше образование. Имам приятелка, с която планираме да се оженим. Доскоро животът ми беше чудесен, но напоследък ми се натрупаха проблеми, които не мога да споделя дори с любимата. Неотдавна баща ми остана вдовец и не след дълго се пропи. Въпреки че е уважаван и обичан човек, сега не може да се справи с порока си. Няма ден, в който да не пие.


Организмът му е толкова отслабнал, че са достатъчно 100 грама, за да се свлече на земята. А е млад - едва на 49 години. Аз съм зряла личност, мога да се справя сам, но сестра ми Доника е малка и има нужда от любов и подкрепа. Откакто татко се пропи, грижите за нея паднаха върху моите плещи. Водя я на детска градина, къпя я, приготвям й любимата храна - като цяло се старая нищо да не й липсва. Баща ми обаче продължава да се влошава.


Положението стигна дотам, че започна да пие още от ранна утрин. Крия алкохола, но той се заключва в банята и се налива тайно. Ходи на работа пиян и с подуто лице. Колегите му се подиграват, а шефът го я заплашил с уволнение. Много скоро със сигурност ще го изгонят, а това ще усложни още повече тежката ситуация у дома. Не знам как да се справя. Искам той да живее и да бъде здрав, но всичките ми опити удрят на камък.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи