Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2023

Разтърсващи драми:

Тайната, която крия от родителите си, трови живота ми

Казвам се Дарина, на 23. Преди няколко години бях изнасилена. От страх и неудобство не разказах на никого за случилото се. Особено се притеснявах от реакцията на родителите ми. Отскоро си имам любим и когато веднъж ме помоли да му разкажа за предишната си връзка, аз му споделих страшната си тайна. Вярвах, че я доверявам на най-близкия си човек, но сега при всяка кавга ми напомня за нея. Заплашва да публикува снимките ми в интернет и да разкрие на родителите ми всичко. Контролира ме, много е ревнив, забранява ми дори да гледам към други мъже.


Умолявам го да спре да се държи по този отвратителен начин, но той отговаря, че щом не съм запазила девствеността си, съдбата ме наказва за греха ми. Веднъж не се стърпях и го помолих да се разделим. Приятелят ми избухна, скочи и ми зашлеви силен шамар. Не знам кого да обвинявам. Срамувам се, боли ме, страхувам се, дори се опитах да сложа край на живота си. Умирам от ужас при мисълта, че родителите ми ще разберат. Те няма да понесат този срам и за тях ще се превърна в голямо разочарование. Не спя, не ям нормално ... не знам какво да правя.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи