Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

В света на известните:

Том Круз ще построи цяло село за снимките на новия си филм

Снимачни площадки по време на коронавирус? Мисията възможна! Или поне за хора като Том Круз.


Снимките на „Мисията невъзможна 7“ бяха отложени многократно, датата на премиерата също и продуцентите се чудят как да възобновят творческия процес, за да може филмът да излезе през 2021 г.


Том Круз взе извънредно решение, като за извънредна ситуация. Той е готов на всичко, за да продължат снимките на филма. Той смята да построи специално село в пуста област в Оксфордшир, което да бъде защитено добре от рисковете от зараза с коронавирус.


По очевидни причини отсядането по хотели не е добра идея, затова Том е помислил и за специално настаняване на екипа на мястото в специални ВИП каравани, като няма да бъдат допускани никакви външни хора в цялото село, освен хората от продукцията.


„Всичко това ще излезе доста скъпо, но Том е готов на всичко“, споделя вътрешен източник. Освен това се очаква лентата да оправдае тези пари, защото има потенциала да изкара милиони.

Източник и снимки: eva.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи