Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2023

Любов и секс:

Учени: Момичета, порното съсипва мъжете ви

Порното може негативно да повлияе на мъжкото здраве, установиха група учени при изследване на 3267 мъже от Дания и Белгия, пише в. "Дейли мейл".


Оказало се, че 35 процента от тях се възбуждат по-силно, когато гледат секс на екрана, отколкото когато го практикуват самите те.


Според специалистите това може да провокира еректилна дисфункция. "Съществува много тясна връзка между това колко време един мъж гледа порно и проблемите с ерекцията по време на секс с партньорката", отбелязва проф. Гюнтер Вин, автор на изследването.


Той обърна внимание на факта, че 65 процента от респондентите се съгласили с това, че истинският секс е по-интересен от гледането на порно. Но 20 процента от участниците в проучването доверили, че им било необходимо все повече и повече хардкор порно, за да достигнат до силна възбуда.


"Ние сме уверени, че проблемите с ерекцията са пряко свързани с гледането на порно и с недостатъка от полова възбуда", допълват учените, цитирани от БТА.Източник и снимки: woman.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи