Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

В света на известните:

В кухнята и на масата с Шакира

Няма как пускането на видеоклип на Шакира да не се превърне в новина, защото мултиплатинената изпълнителка и носител на „Грами" е известна с това, че няма скучни клипове.


Латино звездата винаги е залагала на визия, плът, цветове, танци и много, много съблазнителни движения. Е, не ни разочарова и този път.


Факт е новият клип на Шакира към хита й “Me Gusta” с участието на пуерториканския феномен Anuel.Това е първа колаборация на Shakira с мултиплатинения латино рапър, а видеото излиза след грандиозния успех на изпълнението й на Super Bowl с Jennifer Lopez. Вибрантният и сюреалистичен клип, който само за три дни събра почти 12 милиона гледания, е режисиран от Drew Kirsch, създал видеото към парчето на Taylor Swift „Lover", и съдържа традиционните за суперзвездата смели мащабни визуализации.


Този път Шакира разбива модните стереотипи в цветно high fashion облекло върху маса в пъстра кухня, докато Anuel приготвя храна на заден план. Видеото преминава и през разнообразни и секси табани на рапиращия Anuel на покрива на бърз влак и на Shakira, заела позицията на председател на банкетна маса като за кралица.


Вижте ги.

Източник и снимки: eva.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи