Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2023

Емоции:

Защо мъжете си падат по „луди” жени?

Мъжете често твърдят, че предпочитат да избягват да излизат с „психопатки” или „луди” жени. Но това е една голяма лъжа, също като тази, че жените искат чувствителни и добри мъже.


Може би не искаме да желаем лудата жена или лошото момче, защото знаем че ще ни донесат само болка и разочарование в дългосрочен план, и все пак попадаме в същата стара схема отново и отново.


Причината за това се крие в нашата биология и психика, които против волята ни ни подтикват да желаем неща, които съзнанието ни не би одобрило. Всъщност не търсим лудостта, а онова което я съпътства.


За мъжете, които си падат по луди жени, може да има повече от една причина.


Искат да бъдат герои
Мъжете обичат да оправят всичко и да бъдат герои. Това ги кара да се чувстват оценени, важни и храни егото им. А кой по-добър за спасяване от бедната, беззащитна лунатичка? Това, което мъжете не успяват да разберат е, че жените, нуждаещи се от оправяне, често се оказват не толкова разумно начинание. Ако имаш нужда да оправяш нещо, има много самотни и нормални момичета някъде там, нуждаещи се от поправка.


Искат да се чувстват нужни
Ако един мъж тъкмо е приключил връзка с някой, който го е карал да се чувства ненужен или игнориран, е много вероятно да се забърка с някоя луда. И докато нейните настроения, плач и изисквания може да са дразнещи, също така ще го карат да се чувства отново нужен. След като е бил пренебрегван и сякаш е бил излишен във връзка, в която е нямало любов и сексуални приключения, много дълго време, може да е опияняващо да се хване с прекалено нуждаеща се жена. След години без особени емоции, това му се струва доста вълнуващо.


Лудите жени са невероятни в леглото
Част от това, което определя една луда жена е липсата ѝ на самоограничения. Тя е импулсивна и се отдава на удоволствието и вълнението, точно както мъжът, който я желае. И ако така се държи и в леглото, тя ще е всичко, което някога е искал. Жена, която е предпазлива ще пази себе си физически, сексуално и емоционално от непознатото, докато не бъде сигурна. Лудата жена, от друга страна, веднага ще скочи и ще се остави на момента. Това може да бъде много забавно за възбудения мъж.
Източник и снимка: lifezone.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи