Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

В света на известните:

Жизел Бюндхен: Не ме е страх от старостта, обичам всички етапи на живота

Жизел Бюндхен е сред легендарните супермодели, оставили трайна следа в модния свят, и днес навършва 40 години.


В момента Жизел все още намира време за модни изяви, изглежда безупречно, макар и графикът й да е претоварен – тя е на първо място майка, след това екоактивист. Бюндхен има над 16 милиона последователи в Инстаграм, където споделя своите тайни за хармоничен, щастлив живот.Когато я питат каква е тайната за неувяхващата й красота, Жизел е категорична, че това е вътрешната й хармония – тя медитира, тренира редовно и се храни здравословно. Е, разбира се, красавицата никога не е неглижирала и качествената козметика и редовна грижа, както споделя в скорошно интервю.


„Питат ме дали на 40 се грижа за себе си повече, отколкото когато бях на 20. Всъщност никога не е твърде рано или твърде късно човек да се грижи добре за себе си. Трябва съзнателно да се стремим към това. За мен винаги е било важно да следя здравето си и да се храня правилно. А времето лети така бързо! Но истината е, че обичам живота и се наслаждавам на всичките му етапи. Не ме е страх от старостта и я възприемам като естествен процес“, казва Жизел.Но как Жизел овладява времето си и се справя с всичките си задължения?


„Ставам в 5:30 всяка сутрин. Никой не обича да става рано, но аз съзнавам, че го правя за себе си – за да имам време да медитирам, да правя йога… Изпитвам удоволствие от това, че го правя в моя полза. Както каза, времето лети! Ценете всеки момент. Осъзнайте какво искате да правите и защо искате да го правите – каква полза имате от него. Ако ще се грижите за кожата си, правете го внимателно и с удоволствие. Решили сте да се отдадете на фитнес? Посвещавайте пълноценно време на тренировките си, а не на зяпане в телефона. Вкъщи обръщайте внимание на децата, а в офиса – на работата. Няма нужда да разпръсквате времето си и да го убивате. Дайте си определени обещания пред себе си и ги спазвайте!“


По случай рождения си ден Жизел организира засаждането на 40,000 дървета. Тя е засаждала много дървета в различни проекти, но сега обяви, че иска да стартира новото десетилетие в живота си, отдавайки благодарността си към Майката Земя.
Източник и снимки: eva.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи