Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

Любов и секс:

Знаците, че тайно обичате човека, когото уж мразите

Независимо какво твърдите пред другите, симпатиите ви към определен човек от срещуположния пол трудно могат да се скрият. Понякога го правим, за да убедим най-вече себе си, че не изпитваме чувства.


Вижте кои са знаците, които все пак ви издават:


1. Не можете да спрете да говорите за него:
Забелязали ли сте, че говорите прекалено много за човек, когото уж мразите? Думите ви са просто отражение на мислите. Очевидно е, че ви е впечатлил силно, колкото и да отричате. Ако не можете да си го избиете от главата, по-вероятно е да го харесвате, а не да го ненавиждате.


2. Не го избягвате, напротив:
Помислете за досадния колега, заради когото всеки път сменяте маршрута, или за любопитната съседка, която всячески се опитвате да избегнете и се качвате пеша по стълбите. С него не е така, нали? Защо правите всичко възможно, за да срещнете „случайно“ своя „враг“, замислете се?


3. Дебнете го в социалните мрежи:
Знаете му фамилията и лесно го открихте в социалните мрежи, уж за да го държите под око. Разглеждате му профила поне веднъж дневно и проявявате нездраво любопитство към сладката блондинка, с която се е снимал. Вече знаете и нейната фамилия…


4. Чувствате се раздразнени в присъствието му:
Нервни, сприхави и раздразнителни – така се чувствате всеки път, когато той е наблизо. Смятате, че това се дължи на омразата ви към него. Дали?


5. Фантазирате си за него:
Хващате се, че фантазирате за него и това ви влудява. Но дори и фантазиите ви не могат да ви накарат да видите истината. Склонни сте да се заблуждавате, защото истината никак не ви харесва.


6. Усмихвате се, когато се сетите за него:
Усмихвате се, когато си спомните за някоя негова шега. Да, той има чудесно чувство за хумор, а вие сте се сдобили с чудесен, нов обект на чувствата ви.Източник и снимка: lifezone.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи