Брой 33 13.VIII-19.VIII. 2019

Разтърсващи драми:

Аз съсипах живота на дъщеря си

Тази история ми я разказа стара жена, пациентка на хосписа ни. Отдавна ми правеше впечатление, че никой не я посещава. Веднъж видях, че се разхожда сама в градината и реших да я заговоря. Първоначално си поговорихме за времето, обсъдихме последните новини, и някак неусетно разговорът се насочи към съдбата й. Леля Светла ми сподели, че носи тежък грях на душата си и затова сега справедливо е наказана от Бог. След кратко мълчание тя въздъхна и попита: " Искате ли да чуете историята ми?" Кимнах положително с глава.


" Родих Радина късно - на 32 години. Дъщеря ми порасна кротко и послушно дете. С времето се разхубави толкова много, че младежите не можеха да откъснат очи от нея. Като всяка майка и аз бях горда, че момичето ми е прочута красавица. Щастливо потривах ръце, убедена, че ще ни доведе богат зет. Но човек предполага, Господ разполага. Когато навърши 20 години, Радина се влюби в по-младо от нея момче. Ангел се казваше. С име на божествено създание, а на външен вид приличаше на дявол. Така и не разбрахме откъде е. Не беше нашенец: слаб и много черен, очите му горяха като диво животно. Живееше в някаква съборетина, без ток и вода. Гледах го и не проумявах как хубавица като дъщеря ми се влюби в това чудовище. Докато аз беснеех, те се стягаха за сватба.


За мой късмет Ангел получи повиквателна за армията. Още тогава реших, че докато го няма, ще омъжа Радина за друг. Нашият пощальон беше мой съученик и не ми представляваше трудност да го убедя да ми предава писмата им лично. Щом ги получавах, веднага ги хвърлях в огъня, а на дъщеря си казвах, че няма пратка за нея. Често я виждах да плаче нощем, но се преструвах, че не забелязвам. В края на краищата тя си помисли, че годеникът й е спрял да я обича. Горката, повехна от мъка. Виждайки я в подобно състояние, стисках зъби до болка, страхувайки се, че майчиното ми сърце няма да устои."Следва продължение:

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Седмицата ще бъде спокойна и продуктивна. Повечето от вас са подготвили почвата си, остава само да поставите акцентите и да свържете всички части на пъзела в едно. Имате силен съюзник на своя страна - Марс. Спазвайте волята му и няма да съжалявате за решенията. Искате да постигнете видими про...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи