Брой 49 03.XII-09.XII. 2019

Няма мъж, който да не се опитва да намери идеалната жена, ако може – по всички пунктове: нежна приятелка, добра любовница, любяща майка на децата му, най-добрият главен готвач и т.н., и т.н.

Дядо Коледа

Дори и да сме във възраст, в която отдавна не вярваме в Дядо Коледа, имаме нужда от това писмо.

Жената над 40 години е в тази привилегирована възраст, когато пред нея са премахнати всички ограничения и забрани. Това е уникална възраст, когато “вече” и “все още” са в перфектна хармония и перфектен баланс, периодът в който красотата и опитът се събират и е във вашата сила да контролирате живота си.

Как се обича мъж?

Зимата е време за започване на любов. В най-студеното. Любовта води началото си от липсата на топлина. Оставете лятото на хората без фантазия. Нейното „той” и неговото „тя” се открива в тънкозамрежения със сняг ден, докато снежинките се топят върху изплезения език на януари.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Мнозина ще почувстват скука и недоволство от текущата си работа. Старайте се да не сте разсеяни, защото това може да ви създаде проблеми. Пазете се да не изгубите важна информация. Бъдете внимателни със своя нрав и не се дразнете от нищо. Отношенията с колегите и особено с шефовете могат да с...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи