Брой 50 11.XII-17.XII. 2018

За какво съжаляват възрастните хора или онези, които са безнадеждно болни? Вероятно ще се изненадате от факта, че повечето от тях страдат за пропуснатите възможности, а не за онова, което вече са сторили.

Ехидност, цинизъм, липса на търпение и смирение. Когато нападаш човека лично, от безсилие, че не можеш дори да влезеш в диалог с идеята му, мнението му. Подигравателен тон и стремеж да си отгоре, да го надминеш, да го надговориш, да го "победиш" - в какво?

Резултат с изображение за Който те обича, ще ти се довери с цялото си сърце

Когато излизаш с човек, който ти се доверява, не е нужно да му връчваш телефона си. Не е необходимо да му пишеш на всеки пет минути, когато си навън с приятелите си. Не се налага да му казваш всяка подробност за деня си, защото той знае, че нищо кой знае какво не се е променило.

Резултат с изображение за Мистериите на любовта

Сякаш всичко за любовта е казано...Много автори са споделили своя опит, други философски са разсъждавали за любовта, мъдреци са ни откривали част от божествения отговор, но и до ден днешен си задаваме едни и същи въпроси...

Днес случайно разказах една история, а сега искам да я чуят повече хора. Защото истинската, необикновена Любов е тук сред нас, малките обикновени хора.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще бъдете заредени с много оптимизъм и надежда за положителни събития и успехи. Преди всичко вниманието ви ще бъде насоченовъв финансов план, където ще имате възможност да се зарадвате на реални резултати и успехи.През тази седмица може да полу...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Гледам/чета за личните драми на хората:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи