Брой 16 16.IV-22.IV. 2019

След пет години

Срещнах я след пет години. Боже, не знаех, че е възможно да стане още по-красива. Вече не беше момиченце, а жена. И то каква…

На Единствения (или този, който се оказа Никой)

Казват, че ако мъж не е готов за обвързване, колкото и жени да се появят в живота му, той няма да започне връзка с тях. Също така мъжът, който те цени и не иска да те загуби, ще направи всичко, за да е с теб, защото това е истинското предизвикателство, а не това да спечелиш нечие сърце.

Мислех, че съм ти простила, но се заблуждавах. Така че ти продължи да се появяваш в живота ми отново и отново, докато най-накрая не научих какво всъщност значи прошка. Защото прошката определено не е това, което са ни учили.

Понякога ме е страх да му кажа толкова неща, ужасявам се от самата мен, от мислите в главата ми. Сълзите не ме успокояват, дори и да извикам, болката няма да си отиде.

Разбери, че ако той наистина те иска, ще се бори за теб

Каквито и да са причините, които всяка жена си измисля, когато Той не се бори за нея, забрави ги. Ако той не го прави, не е слаб, а просто не си пада по теб.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Личният живот е областта, в която ще стават най-важните събития през тази седмица. Ще трябва да потърсите нов подход към старите приятели и възлюбени. Тези, които са все още сами, трябва да поработят върху грешките и да разберат какво пречи на личното им щастие.Хората, които са родени през тази седм...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи