Брой 26 30.VI-06.VII. 2020

Токсичните хора никога няма да признаят грешките си

Може би някой от тях ще се извини, но няма да е искрено. Единственият случай, в който токсичните хора се извиняват, е, за да те манипулират да им дадеш, онова, което искат. Понякога дори изиграват картите си така, че изглежда, сякаш ти им дължиш такова.


Работете над нещата, които са под ваш контрол и оставете на съдбата тези, които не са. Когато сме дали всичко от себе си, крайният резултат не е толкова важен.

Мъдрият човек не казва всичко, което знае. Понякога мълчанието му е провокирано от това, че не вижда смисъл и знае, че няма да бъде разбран. Дори да е убеден в правотата си, той притежава силата да замълчи. И мълчанието му е по-ценно от празнословието, което просто запълва тишината, но нищо не казва.

Жените обичат да говорят. Мъжете не обичат да слушат – ето го проблема на всяка връзка. Оттук могат да възникнат най-различни ситуации – преминаване към бурен скандал, мълчаливо разминаване в продължение на часове или дори дни и какво ли още не.

Бъдещето на отношенията ви с любимия зависи от мнението на родителите му за вас

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен –През седмицата ще може да се насладите на изобилие от впечатления. Вие сте пълни с планове и сили за тяхното изпълнение. На висота ще бъде вашата изобретателност и професионализъм, така че печелите уважението на вашите колеги. В сряда си малките проблеми ще решите без много усилия. Не разкрива...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи