Брой 25 19.VI-25.VI. 2017

Разделяли ли сте се със съпруг? Сигурно доста от вас са – като гледам статистиката за разводите. Разделяли ли сте се с интимен партньор? Това пък е още по-сигурно – процентът вероятно е близък до 100.

Не, не е нелепият ви тоалет, властният ви характер или разчорлената ви коса. Онова, което би отблъснало всеки мъж от една жена и би го прогонило далеч от нея през девет планини в десета, са поведенчески навици и качества, които най-малко очаквате да чуете.


От толкова много страхове, разочарования, болка ние не можем да се отдадем изцяло на магията, наречена любов. Скриваме се зад маски, играем театър, забулваме се с фантазии, ставаме всичко друго, но не и любов.

ДА или НЕ на връзките от разстояние?

80% от информацията, която получават влюбените е невербална. Казано по-просто - за любовта не са нужни думи. Неприятен факт за тези двойки, които трябва да поддържат отношения си от разстояние. Дали това наистина е проблем?

Как се чувстват мъжете наистина в компанията на нашите приятелки

Снимка: unsplash

За един мъж е трудно да разбере жената до себе си. А представете си как се чувства, когато трябва да се опита да се хареса и на нейните приятелки!


Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен През тази седмица най-близкият ви приятел ще бъде интуицията ви. Не пренебрегвайте сигналите на подсъзнанието и не се оставяйте само на желанието да получите да ви води. Не винаги това, което искаме е най-доброто или подходящото за нас, дори напротив. Не се страхувайте да не получите, всъщност ...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Къде ви харесва да четете "Лична драма"?

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи