Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2024

Според психолога Гретхен Рубин не е необходимо да изграждаме наново една връзка, за да я направим по-здрава. Достатъчно е да започнем с начина, по който поздравяваме и си казваме „довиждане“ – той може значително да подобри взаимоотношенията ни. Във видео на Business Insider Рубин споделя:

Хората, които са неуверени в своите качества, се държат с грубо с другите. По този начин се опитват да повишат своето самочувствие и самооценка. Държанието им е нищо повече от имитация на сила, която има за цел да подхрани разклатеното им его.

На кого да се доверим? Как да разберем дали един човек заслужава да му се разкрием напълно? На първо място, няма как да знаете това със сигурност. Никой не може да ви даде гаранции. Просто няма доверие без риск.

Любовта, в която все още си струва да вярваме

Вярвам в събуждането с добро утринно съобщение. Не защото се чувстваш така, че трябва да го направиш, или защото си видял някой да го прави във филм един път, а защото първото нещо, което искаш да направиш, когато се събудиш без мен, е да се чувстваш сякаш съм до теб.

За жалост, понякога идва момент, в който любовта просто си отива. Страстта утихва, привличането изчезва и се превръща в раздразнение. Скуката се намества трайно в отношенията между двама душа и води след себе си безразличието.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи