Брой 46 13.XI-19.XI. 2018

Резултат с изображение за любов

Хикс принадлежи към тези хора, които когато вървят под ръка с жена, увисват на нея с цялата си тежест – разбира се, без сами да го забелязват. Жените, които се омъжват за подобни хора, постъпват необмислено.

Също както след всеки неуспех, остават ценните уроци, така и след проваления брак, разведените учат някои ценни уроци за семейния живот. Точно както Джанет Фич правилно забелязва, че: “Фениксът трябва да изгори, за да се появи” , именно в моментите на раздяла хората често събират повече сила и мъдрост.

Ние жените сме царе на промяната, когато всъщност искаме бягство от реалността. Случи ли ни се нещо по-разтърсващо, като раздяла, почти веднага хукваме по магазини или към първия фризьорски салон.

Един ден, докато отново бързах да се прибера от работа, замислена за всичките недовършени за деня задачи, случайно се спънах и паднах пред едно фото студио.

А ако не ми предложи?

Предполагам, че всеки минава през етапа, в който всичките му приятели, бивши съученици, колеги, съседи и познати решават да минат под венчилото в една и съща година, един и същи сезон (основно лятото) и аха, да съвпаднат дори и денят и часът.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Флорина Гарсия от Испания се буди една обикновена сутрин и осъзнава, че има много неща в живота ѝ, различни от предния ден. Тази жена твърди, че живее в паралелен свят и по тази причина през 2008 година, тя пише съобщение в един уеб сайт, обясняващо какво точно се е случило с нея.Флорина моли хората...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Гледам/чета за личните драми на хората:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи