Брой 12 20.III-26.III. 2018

Резултат с изображение за Какви права ни дава любовта?

Всеки има нужда от любов. Новороденото постоянно търси майчините ласки, момичетата проявяват интерес към момчетата и обратно, възрастните хора търсят близостта и на внуците, и на своите връстници. Така през целия човешки живот любовта е основен движещ фактор.

Жена с огледало

Елизабет Боуен е написала: „Ревността е усещане за самота в среда на смеещи се врагове.“. Едни са щастливи, откровено радостни, докато ние сме самотни и изолирани, изглеждайки като пълни глупаци.

Животът е по-лесен, когато отношенията с човека до нас са хармонични и трайни. Това невинаги е така, особено ако изборът ни не е правилният. Предлагаме ви да обърнете внимание на следващите четири момента, които ще ви помогнат да прецените дали връзката с половинката ви има бъдеще. Ако това е така, как да я изградите и съхраните здрава и щастлива, както и как да разберете, че е дошло време да сложите край.

С кого си заслужава да счупиш кристалния сервиз?


Когато някой се отказва от теб, ти се струва, че ударът е двоен, защото не си го усетил предварително. Или докато ти е хвърлял знаци с шепи, си го гледала влюбено и си игнорирала жестовете, предопределящи наближаващия край. Жалко, можеше тогава да станеш рязко от стола, да си наместиш брошката на палтото и с достойнство да кажеш „извини ме, но отивам до магазина да купя цигари и няма да се върна повече“.

Науката е сурова и категорична по отношение на любовта – любовта е коктейл от хормони, който с подходящия партньор може да продължи да ви поддържа щастливи до края на дните ви, а може и въздействието му да се изчерпи бързо, оставяйки след себе си разбити сърца, посърнали надежди и купища носни кърпички.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен тази седмица ще получите интересна или полезна информация чрез хора, които не познавате или по друг неочакван начин.Сега дори чрез различните клюки и коментари ще можете да научите важни за вас неща.Ще имате покана за приятелство или някой ще прояви интерес към в...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесва ли ви последната страница във в. "Лична драма" - КАЛЕЙДОСКОП?

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи