Брой 21 26.V-01.VI. 2020

Снимка: Ivan Cabañas, Unsplash

Единствената цена на щастливия брак е всеки ден да се отказваш от своето его

Огнената жена не се оплаква от всички препятствия, които е срещнала по житейския си път. Тя измисля нови пътища и ги отъпква, за да можете и вие да минете по тях.

Никой не влиза в живота ни случайно, макар да си мислим, че всичко зависи от нашите избори. Всеки, който по някакъв начин е пресякъл житейския ни път, е изпратен с цел. От тези хора получаваме най-ценните си уроци и придобиваме знания, които няма по какъв друг начин да научим.

Да имаш голямо сърце, пълно с любов и състрадание, е благословия. В тежките моменти може това да не ви се струва така и да искате да изпитвате по-малко болка за другите, но това ви отличава от болшинството.

Липсваш ми, но не искам да се връщаш при мен

Днес чух нашата песен по радиото и усетих болката. Поех дълбоко въздух и си спомних, че не бива да се връщам назад. Липсваш ми повече, отколкото знаеш. Все още чувствам някаква връзка между нас.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – През тази седмица ще положите много усилия в работата, ако обаче сте решителни и креативни, резултатът със сигурност ще зарадва. Сега е по-добре да мислите по-малко за покупки и придобивания, в противен случай бюджетът ви може да се пропука по шевовете. Опитайте се да защитите възгледите си п...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи