Брой 3 16.I-22.I. 2018

двойка любов

Сигурно няма да те изненада фактът, че често си мисля за теб и в повечето случаи, когато съм навън и ми се случва нещо красиво, вълнуващо или пък съвсем обичайно, ръката ти, която стиска моята, ми липсва ужасно.

И е добре да остане така


Всички сме чували, че противоположностите се привличат в любовта. Доскоро си мислех, че това е нелепа „истина“, измислена от някой беден поет, паднал си по млада графиня, на която всичко софистицирано и мистично в света на изкуството ѝ е чуждо.

Многоточието слага начало на паузата, а тя е много важна за човешките отношения. Думи на големия Камен Донев. Паузата ни дава време да помислим и след това не просто да кажем нещо, а да кажем онова, което е нужно. Важи с пълна сила и в любовта.

жена замислена релакс

Познаваме се откакто бяхме по на двадесет и малко. Видяхме се онзи ден, вече по на тридесет и нещо.

Съществува ли понятие "съвършена половинка"? Какво точно стои зад този израз? Доста често попадам на всякакви тези, свързани с темата. Не знам, но някак не вярвам, че има някой, който може да обхване пъстрия спектър на човешките взаимоотношения и нужди. Може би точно затова всички постоянно се надпреварват да ни съветват и да предлагат универсални формули за поведение.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен през тази седмица ще трябва да бъдете преди всичко реалисти. Избягвайте да правите планове на база дадено ви обещание или непроверена информация. Не разчитайте само на това, което ви казват хората, дори да са ваши близки приятели.Една загуба в миналото или такава...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

На каква възраст сте, скъпи читатели?

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи