Брой 7 18.II-24.II. 2020

Резултат с изображение за „Никой от нас не знае кое ще е за добро и кое за зло“

В едно село живеел възрастен мъж. Той бил много беден, но дори кралят му завиждал, защото притежавал прекрасен бял кон. Кралят не веднъж му предлагал огромни суми за коня, но старецът всеки път отказвал да го продаде.

вечна самота

Никой не иска да си представи вечна самота. Факт е обаче, че понякога в живота ни ни е трудно да намерим точния човек, а това от своя страна води до изпадане в меланхолично настроение, което дори може да бъде опасно.

истинска любов

Съществуването на истинска любов за някои хора е съмнително. Да, факт е, че често в живота има непредвидени и неприятни ситуации, но пък не можем да правим кардинални изводи само от един период от ежедневието си.

снаха

Често се случва родителите на половинката ни да не ни харесат по една или друга причина. Обикновено в такава ситуация трябва да намерим път към тях, защото ако връзката се развие, те ще се превърнат в наше семейство.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Преминавате през кризисен период, агресивно сте настроени да щурмувате професионалните висоти. Но борбата е напрегната, въпреки това ще можете да издържите героично на препятствията, за което - чест и похвала. Всяко поражение не е присъда, а стимул за по-нататъшни действия. Падайте - ставайте...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи