Брой 42 17.X-23.X. 2017

Реших да напиша това писмо до бъдещото си аз, не защото по този начин искам да надхитря склерозата или да предупредя за старческо слабоумие. Такова писмо едва ли ще помогне за това. Но, възможно е, да предпази от определени грешки….

Как да открием любовта... след 40

Защо изглежда толкова трудно да открием любовта след 40?

Двама влюбени на пейка във Великобритания

Защо не предвидих, че ще се случи това? Как може да имам толкова лоша преценка за най-близките си хора? С какво го предизивках? Как да направя така, че да не ми се случва никога повече?

Едва ли съществуват двойки, в които партньорите нито веднъж да не са се упреквали в нещо. Ако обаче обменът на взаимни упреци се превръща в единствен способ на взаимодействие, следва да се замислите сериозно, пише psychologies.ru. Нито една двойка не е в състояние да избегне разногласията по някои въпроси, както и нито един човек не може да сдържи желанието си да упрекне другия за това, че не прави нещата както трябва.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен през тази седмица могат да възникнат благоприятни обстоятелства за развитието на финансовите ви отношения и интереси. През седмицата ще имате среща или разговор с хора, с които няма да имате бъдещи контакти. Това ще бъде благоприятно време за всичко свързано с де...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Какво най-често гледате по телевизията?

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи