Брой 31 04.VIII-10.VIII. 2020

Двама щастливи приятели препичаха.

С Мина се познавахме от 20 години и я смятах за една от най-добрите ми приятелки. Като по-млади, се движехме в една компания, но щом пораснахме и се сдобихме със семейство и работа, нашата малка банда се разпръсна.

Kvinna sitter vid sin dator och dricker kaffe.

Да работя усилено, винаги е било много важно за мен. В крайна сметка стигнах до момент, в който трябваше да променя приоритети си.

С Лари се запознахме в гимназията и няколко години по-късно се събрахме да живеем заедно в малък двустаен апартамент. Аз бях на 25, а той на 26 и работеше като брокер в голяма компания.

По правило няма нищо редно в това да правиш секс с шефа си, а още повече да се влюбиш в него/нея. Но както се казва, „shit happens” и понякога нарушаваме онези прости правила, които по принцип биха ни осигурили един по-спокоен живот.

Бывший и его новая меня донимают»

Преди две години и половина изхвърлих съпруга си от дома, след като го хванах с любовницата му в нашата спалня. След развода той се ожени за нея и сега си имат дете.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи