Брой 47 21.XI-27.XI. 2017

Когато понякога внучка ми тъжно поклаща глава и се оплаква, че в днешно време на младите хора им липсват ценности, винаги й казвам да млъкне. Дори и след сто години проблемите ще бъдат същите, като през моята младост

С Таня се познавахме от деца и бяхме неразделни. В последно време даже оставахме да спим ту у тях, ту у нас, за да не се разделяме и нощем. Винаги имахме какво да си кажем. Веднъж наш съученик покани на рожден ден целия клас.

Преди месец една от сестрите ми се омъжи за годеника си, но ден по-късно, тя подаде заявление за развод ... Понякога само за няколко минути можеш да разбиеш живота на човек. Но нека ви разкажа, какво я доведе до това решение.

Всеки знае, че не винаги е лесно да се зачене дете. Понякога проблемът може да е в майката, но друг път - в бащата. И когато семействата срещнат подобни трудности, те прибягват до ин витро.

Резултат с изображение

За секс работничките животът е нещо повече от изпитание. Мечтите им са разбити и всеки ден е борба за оцеляване. Аз съм бивша проститутка. Нямам представа на колко съм години и кои са моите родители.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен през тази седмица ви предстои „голямо чистене“ на безперспективни планове или отношения. Ще имате достатъчно кураж за подобни кардинални решения и действия.Мнозина ще очакват пратка или документ от друго населено място. Някои ще изпратят Коледен колет с подаръци ...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Какво най-често гледате по телевизията?

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи