Брой 21 26.V-01.VI. 2020

20 вещей, которые научилась делать благодаря мужу: vasilisa_valis ...Искам веднага да ви кажа, че със съпруга ми живеем в пълна хармония и взаимно разбирателство. Понякога спорим за дреболии, но те са по-скоро смешни, отколкото сериозни. Както и да е, веднага се сдобряваме и заедно решаваме всички проблеми.

Веднага след като се дипломирах, започнах работа в строителна фирма. Стараех се да подхождам отговорно и усърдно към изпълнението на всяка задача. Няколко години по-късно шефът ме повика в кабинета си и ми предложи повишение, но при условие, че приема временно да изпълнявам функцията на негов заместник.

После каждой измены пытаемся спасти брак, но стоит ли?»

Здравейте! Казвам се Йоанна и съм омъжена от 27 години. Въпреки че бракът ми беше щастлив, така се случи, че преди 16 години се влюбих в мой колега, с когото изживяхме бурна връзка.

Дядовците и бабите често водят децата в детската градина, в алианса, на кино, разказват им приказки, отговарят на въпросите им или пък ги разхождат в парка. Те са по-спокойни и търпеливи и най-важното – с повече свобод-но време от майките и бащите.

Как правильно отстраняться от близкого человека? | Официальный ...

За съжаление, ние не сме надарени със способността да четем мислите на близките си, затова, скъпи дами и господа, отворете уста и си признайте какво точно ви притеснява. Не позволявайте на фантазиите си да превърнат малките дреболии в трагедия от световен мащаб.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – През тази седмица ще положите много усилия в работата, ако обаче сте решителни и креативни, резултатът със сигурност ще зарадва. Сега е по-добре да мислите по-малко за покупки и придобивания, в противен случай бюджетът ви може да се пропука по шевовете. Опитайте се да защитите възгледите си п...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи