Брой 8 19.II-25.II. 2019

Резултат с изображение за Исповедь содержанки

После двамата отидохме до магазина, където той купи продукти, които отдавна не бях вкусвала: торта, кутия скъпи шоколади, раци, плодове, някои полуготови храни, дори и вино.

Най-добрият ми приятел отвори чекмеджето на скрина на съпругата си и извади опаковано в копринена хартия пакетче. Това не беше обикновено пакетче – в него имаше луксозно дамско бельо.

Резултат с изображение за Мама не знает, что я пошла на панель

Още от ранна възраст съдбата ме е надарила с голяма красота. Когато навърших 14 години, с приятелката ми посещавахме крайните квартали и безсрамно флиртувахме с непознати момчета.

Муж завёл любовницу и изводит меня, чтобы я сама ушла из дома. Он боится потерять квартиру. Как поставить его на место?

Омъжена съм от дълги години, но едва наскоро осъзнах, че съпругът ми е подлец. Когато с Дамян се оженихме, дядо му завеща апартамента и на двама ни. В завещанието обаче имаше клауза, която сочеше, че ако някой от нас напусне семейството, тогава всички права се прехвърлят на другия партньор.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Почти идеално време да се ангажирате с подготовката и изпълнението на сериозни планове в професионалната област. Ще започнете ново дело, разчитайки на познанията и опита, придобит по-рано. Неприятности ще имате, само ако действате безразсъдно. Освен това трябва да оставите емоциите и да устои...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Гледам/чета за личните драми на хората:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи