Брой 26 25.VI-01.VII. 2019

Резултат с изображение за Я виновен в том, что наш брак распался

Сама прокудих съпруга си от нашия дом. С егоизма си разбих брака ни и съсипах семейството си. Ех, ако можех да върна времето и да поправя стореното. Днес ще споделя историята си с вас, надявайки се тя да бъде поука за много читателки.

Предай нататък любовта

Веднъж един мъж забеляза закъсала край пътя възрастна жена – дори в сумрака на отиващия си ден се виждаше, че жената е в беда. Затова той отби пред Мерцедеса й и слезе на пътя.

Резултат с изображение за Ушёл из семьи к любовнице, в чем теперь сильно раскаиваюсь

Семейните отношения са сложно нещо. С Елеонора, бившата ми съпруга, живеехме добре. Притежавахме голяма къща, кола, верни приятели, просперираща работа и никога не сме имали финансови проблеми.

Няма нищо по-чисто от детството. Моите най-светли спомени от този период, са свързани предимно с баба Зоя. Тя не само че ме отгледа и възпита, а и беше най-близкият ми човек.

Резултат с изображение за я стала любовницей

Всички се стремим към щастието и за да го имаме, сме готови да платим висока цена. В това число и аз. Фактът, че разбивам чуждо семейство, не означаваше нищо за мен. Но нека разкажа историята си от самото начало.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Съвет към всички знаци на зодиака през този период - отпуснете се повече, бъдете креативни, разхождайте се повече, общувайте с партньорите си, обръщайте повече внимание на децата, срещайте се с приятели. Избягвайте конфликтите. В четвъртък от 10:50 часа до 16:30часа бъдете внимателни, не предприемай...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи