Брой 42 17.X-23.X. 2017

Психология общения: про подруг и женскую дружбу

От съвсем скоро работя в нов колектив, затова все още нямам изградени впечатления за колегите. С Нина се познавахме слабо, разменяли сме по някоя дума и това беше всичко. Но нямаше как да не забележа, че тя някак страни от всички. Държеше колегите далеч от себе си, но това си беше личен проблем и мен не ме засягаше.

Резултат с изображение

Днес съм жива благодарение на една жена, която наричат «мама». Груба, вулгарна и цинична, но именно тя ме измъкна от онзи ад, в който попаднах, заради чужд дълг.

Резултат с изображение за мой друг украл моего парня

От известно време усещах, че в жена ми има някаква промяна и споделих притесненията си с най-добрия си приятел, но той ме убеди, че подозренията ми са неоснователни. Преди няколко дни, без покана реших да го посетя и когато отидох в дома му, там намерих жена си. Стана ми толкова тежко, че не ми се живееше повече. За един миг загубих и съпругата си, и най-добрия си приятел" — разказваше ми сломеният от мъка мъж.

Шофьорка на такси съм. Хората често се чудят защо съм се хванала такси да карам. Много просто, шивачка бях 20 години, бригадирка ме бяха направили хората, но дойдоха нови шефове, не им изтърпях маргазите и сега работя за моя сметка, аз съм си шеф. Работата не е тежка, но клиентите понякога ме уморяват много.

Резултат с изображение

Всички възрасти са подвластни на любовта... Аз изживях моята фатална любов, когато бях на 22 години. Въпреки яркия си външен вид и тълпите обожатели, бях успяла да се запазя девствена.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен през тази седмица могат да възникнат благоприятни обстоятелства за развитието на финансовите ви отношения и интереси. През седмицата ще имате среща или разговор с хора, с които няма да имате бъдещи контакти. Това ще бъде благоприятно време за всичко свързано с де...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Какво най-често гледате по телевизията?

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи