Брой 42 15.X-21.X. 2019

Беше събота вечер, август 2013 година. Изпъната на дивана гледах телевизия, докато малкият ми син спокойно спеше в съседната стая. Съпругът ми Алекс беше в чужбина по работа.

'My wife refuses to have sex with me, I think she's cheating on me with our relative'

Със съпругата ми сме заедно от 30 години и доскоро се радвах на щастлив семеен живот. Дани беше перфектната съпруга, но преди няколко месеца се скарахме заради финансови проблеми.

TRUE STORY: "My fiance's father asked me to marry him on my wedding night."

Като се замисля за сватбата, която така и не можах да имам, изпитвам чувство на тъга. А можеше да съм щастлива. Никога не съм разказвала какво точно се случи, не посмях да споделя с родители и приятели, но истината е, че броени дни преди сватбата бях поставена в много трудно положение.

Последната крачка

В една студена зимна вечер млад човек стоял на един висок мост и се канел да скочи в тъмните води на реката. Бил толкова отчаян и нещастен, че искал да сложи край на младия си живот.

Резултат с изображение за My husband's ex-wife is chasing me

С Велко - бившия ми съпруг се запознахме в гимназията. Срещахме се кратко, след което той замина да учи висше. Не мога да кажа, че беше голямата ми любов, но все пак останах поласкана от вниманието му.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Седмицата може да се окаже за мнозина трудна. Ще бъдете много неспокойни, променяйки позицията си, търсейки какво да правите, чувствителни и с чести промени в настроението. Тази седмица ще бъдете несериозни и колебливи, когато вземате решение. Някои от вас ще стигнат до повратна точка в живот...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи