Брой 50 11.XII-17.XII. 2018

Резултат с изображение за Мне стыдно за свою маму

Не знам какво да правя. От няколко години майка ми се държи странно и непристойно за жена на нейната възраст. Бях на петнадесет, когато започнах да забелязвам много неприятни неща от собствената си майка.

Представяме ви изповедта на една новоизпечена майка и блестяща кариеристка, която ще ви разкаже как втората бременност може да се окаже страшен удар за самолюбието и професионалното развитие на жената.


Моята история започва като всеки един красив любовен роман. Влюбих се в Дарин в мига, в който го видях. Той също не остана безразличен към мен и след няколко месеца бурна страст, двамата се оженихме.

Жена публикува снимки от сватбата си, която не се е състояла. Причината ще ви просълзи

На 11 ноември тази година Деби Гарлах трябвало да се омъжи за любовта на живота си, но трагичен инцидент променя плановете ѝ и сватбата така и не се състоява...

Семейные проблемы: измена мужа

Преди няколко години брат ми Роман се ожени за втори път. Независимо, че измина много време от развода с първата му съпруга, прекрасно си спомням колко лош човек е тя.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще бъдете заредени с много оптимизъм и надежда за положителни събития и успехи. Преди всичко вниманието ви ще бъде насоченовъв финансов план, където ще имате възможност да се зарадвате на реални резултати и успехи.През тази седмица може да полу...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Гледам/чета за личните драми на хората:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи