Брой 43 23.X-29.X. 2018

Била съм едва на две години, когато ме оставили в интернат, тъй като майка ми била алкохоличка. Баща нямам, вероятно съм зачената от някой любовник на майка ми.

Казвам се Владимир, на 40 години, успешен бизнесмен. Доскоро освен собствена фирма и солидна банкова сметка, имах съпруга и две деца. Работохолик съм и прекарвах по-голямата част от времето си на работа, а останалото - с приятели по баровете.

Историята ми е кратка и тъжна. На стари години направих голяма глупост. С бившата ми съпруга бяхме заедно 30 години. От брака ни имаме две деца, които отдавна са самостоятелни.

2399003862.jpg

След като завърших училище, постъпих в университета, а след година любимият ми баща почина. На 42 мама овдовя. След една година траур тя се запозна с Мишо, който беше по-млад от нея и го доведе в къщата ни.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен, пред вас е седмица, в която ще ви се наложи да „вадите горещи въглени от огъня“. Ще сте натоварени със сериозни проблеми, с помиряване на конфликти между роднини, с търсене на „изгубеното щастие“ за някой от кръга ви приятели. Изпитанията, премеждията и всички т...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Гледам/чета за личните драми на хората:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи