Брой 33 14.VIII-20.VIII. 2018

С Кремена и Петя израснахме заедно от деца. Кремена имаше богати родители, които задоволяваха всичките й капризи. Тя беше най-добре облечената, а в чантата си винаги носеше лакомства. Моите родители също нямаха материални проблеми, съдбата на Петя обаче беше различна. Останала сирак от малка, тя живееше бедно. Много често се случваше да стои гладна в междучасията и тогава Кремена щедро вадеше от джобните си пари и тикаше левче в ръцете й, а Петя тичаше към лавката за закуска.

Резултат с изображение за Легко ли разрушить чужую семью?

Лесно ли е да разрушиш чуждо семейство? Какво ни кара да правим това? Завист към нечие щастие, любов, ревност или ниско самочувствие? Какви са мотивите ни да предприемем тази ужасна стъпка - да унищожим семейството на някой друг?

Резултат с изображение за Историята на една стриптизьорка

Чудили ли сте се какво им е на стриптизьорките? Колко пари изкарват, за да се кълчат голи на тия токчета? Дали наистина са лоши мръсници или сред тях има и свестни момичета?

Знам, че за това, което се случи, вината е изцяло моя. Знам, че болката и страданието са личен избор и ничий друг. Чувството за вина, което не ме оставя да спя по цели нощи, също е по мой "сценарий".

Връзките от разстояние са сложно нещо. Още по-сложно става, когато с любимия човек ви делят не един, а два полета, включващи неограничено висене по всевъзможни летища. И каквото и да си говорим, това си е работа с неограничено работно време.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен 21 март – 20 априлВ неделя ще се събудите с особено чувство накъде да вървите. Ако вярвате в интуицията си последвайте я и животът ви може да се промени към добро. В понеделник не бива да сте пасивни, дори и да сте в отпуск. Вашата управляваща планета Марс се връща отново в Козирог, а това ще с...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Във в. "Лична драма" предпочитам да чета за

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи