Брой 3 16.I-22.I. 2018

Резултат с изображение

А бях толкова щастлива ... С Виктор се оженихме по любов, а когато се роди синът ни Влади, щастието ни нямаше граници. Живеехме на квартира, но спестявахме пари за наш дом. Бракът ни беше една красива приказка, докато пиян шофьор не отне живота на любимия ми съпруг. След погребението на Виктор, не знаех как да продължа напред.

Въпреки че много често изневярата е грях, който сме склонни да приписваме по-често на мъжете, всъщност той е много широко разпространен и сред дамите. Днес ще ви споделим историята на точно такава жена, която системно предава доверието на любимия си, преспивайки с поне двама мъже седмично. През това съпругът й е вкъщи и се грижи за детето им. Запознайте се с интересната история на дамата и споделете какво трябва да предприеме тя според вас.

Казват, че приятелството е като виното - колкото е по-старо, толкова е по-хубаво! Но, както всяко правило, и това има изключение.
С Деси се познавахме от деца и с времето тя се превърна в най-добрата ми приятелка. Имах й повече доверие, отколкото на близките си. След като завършихме гимназия, пътищата ни временно се разделиха: тя замина да следва, а аз се омъжих за приятеля си Тошо, с когото имахме връзка от две години.

Резултат с изображение за проститутки

Никога не съм мечтала да бъда проститутка. И сега не ми е мечта, но за мен това е начин да си осигуря нормален стандарт на живот. Светът е твърде малък и се страхувам, че това, което казвам, ще се обърне срещу мен, затова предпочитам да остана анонимна.

Израснах в града, но в университета се запознах с едно момче от село. Няколко години бяхме двойка, а след това се оженихме, както подобава на старите традиции и обичаи.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен през тази седмица ще трябва да бъдете преди всичко реалисти. Избягвайте да правите планове на база дадено ви обещание или непроверена информация. Не разчитайте само на това, което ви казват хората, дори да са ваши близки приятели.Една загуба в миналото или такава...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

На каква възраст сте, скъпи читатели?

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи