Брой 25 19.VI-25.VI. 2017

Фаворизирането и религията унищожиха семейството ми. И това е меко казано. От най-ранното ми детство религията е неразделна част от живота ни. Майка ми беше религиозен фанатик.

Джил Дод е изключително успешна бизнес дама и основател на международно признатата марка за дрехи "Рокси", която за "Дейли мейл" разказва опита си като любовница на един шейх.

Дядо ми Атанас живя като смел и уважаван човек, но умря като голям будала. Беше среден на ръст, силен и подвижен. Още като дете баща му поверил грижите за овцете - около 200 на брой. Дядо ми не се отделял от тях и научил какво означава всяко тяхно движение и всяко блеене…Селото ни е полупланинско и по онова време...

Резултат с изображение

От известно време дружбата ми с една от най-близките ми приятелки е поставена на изпитание. Историята започна много отдавна, продължи дълго време, и ето резултата.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен През тази седмица най-близкият ви приятел ще бъде интуицията ви. Не пренебрегвайте сигналите на подсъзнанието и не се оставяйте само на желанието да получите да ви води. Не винаги това, което искаме е най-доброто или подходящото за нас, дори напротив. Не се страхувайте да не получите, всъщност ...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Къде ви харесва да четете "Лична драма"?

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи