Брой 3 21.I-27.I. 2020

Happy senior woman relaxing on bench in the lawn. Close up face of a mature blonde woman smiling and looking at camera. Retired woman in casuals sitting outdoor in a summer day.

Откакто се помня, никога не съм искала да имам деца, и като се замисля по въпроса, още от ранна възраст много неща са ми го подсказвали.

Резултат с изображение за Хочешь узнать, за кого вышла замуж? Подай на развод!

Честно казано, следващия път, когато реша да се омъжа, първо ще разуча всички подробности за раздялата на бъдещия ми съпруг с бившата му съпруга! А за това, че ще се омъжа повторно, изобщо не се съмнявам!

Девушка

Когато със съпруга ми се оженихме, аз бях на 26, а той на 47. Заедно сме вече 10 години и от брака си имаме момче. Преди да станем семейство, разликата във възрастта ни не ме притесняваше.

В 49-и брой на вестника прочетох писмото на г-жа Дача Флоранс, в което цитираше мисъл на Лев Толстой, от романа „Ана Каренина“, а именно: “Всички щастливи семейства си приличат, всяко нещастно семейство е нещастно посвоему...” Нейният коментар беше на друга тема, но цитатът ми бръкна в душата и реших да ви споделя своята драма. Защото великият писател е прозрял, че човешките драми са различни - като стъклените фигурки в калейдоскопа. Само че не са красиви, а отвратителни.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Седмица може да бъде много благоприятна за вас и дори минимални усилия могат да доведат до значителни резултати. Ще бъдете енергични, активни, креативни. Искреността, добротата и щедростта ще ви донесат неочакван успех. В понеделник и вторник си струва временно да стесните кръга от приятели, ...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи