Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2024

За нас

“Лична драма” е единственият вестник, който се прави само по писма на читателите под формата на изповеди, мнения и коментари. Вече 32-а година осъществява благородната мисия на изповедник за хората, преживели разочарование, предателство от близки и приятели, драматична раздяла с интимния партньор или са станали жертва на насилие. И търсят разбиране, съчувствие и съвет от непознати. Същевременно е доверен и толерантен посредник между онези, които бягат от самотата и мечтаят да открият любовта, сигурността и домашния уют чрез брак или съжителство. В този смисъл вестникът няма аналог у нас и в Европа.

В откровените си писма читателите показват живота без маска и грим такъв, какъвто е. Пишат за любовта и омразата, богатството и бедността, почтеността и подлостта, наркотиците и престъпността. Нашият успех през всичките години се дължи най-вече на стриктното спазване на принципа за зачитане анонимността на авторите и неприкосновеността на личния им живот.

Вестникът предлага във всеки брой съвети и мнения на читатели по повод на вече споделени истории. Връзката "Читател-редакция-читател" е силно застъпена в изданието, като за нея са отделени 2 самостоятелни страници поради високия интерес на читателската ни аудитория.

Всеки вторник представяме в интервюта наболели лични и обществени теми от живота на българите у нас и в чужбина, където вестникът също се разпространява онлайн – във всяко кътче по света.

По желание на читателите въведохме страница „Домашен лекар“, която им помогна по време на пандемията от COVID-19. Помага им с полезни съвети и сега с настъпилата криза заради високите цени на храните и горивата.

Публикуваме и седмичен хороскоп на дипломираната астроложка Александрина, от който според нашите анкети се интересува всеки един читател.

Изданието е седмично, излиза всеки вторник в 24 страници и се чете от над 80 000 души.


ИЗДАТЕЛ: “ДЖИМ Ю. П.” ООД, СОФИЯ

  • Управител - Георги Стоянов
  • Изпълнителен директор - Юлиян Стоянов
  • Главен счетоводител - Йорданка Кисьова

ЕКИП:

Главен редактор - Нели Митрова

Графичен дизайн - Алекс ЮлиянРазтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи