Брой 26 30.VI-06.VII. 2020

Какви са симптомите на обсебване

Някога струвало ли ви се е, че ваш познат се държи по-различно от обичайното? Дотолкова, че дори не можете да го познаете? Ако подозирате, че необичайното поведение може да се дължи на свръхестествени сили, то не се тревожете – има как да разберете дали вашият познат е просто уморен или наистина е обсебен от демон или зъл дух.


Как да се предпазим от магии и проклятия

Множество народни практики и начини за защита от магия са били забравени през годините на научния материализъм и се налага, отново да си припомним това, което някога е било общоизвестно.

По време на сънната парализа, човек може да халюцинира или реално да вижда всякакъв вид странни създания в стаята си

потоп

„В шестстотната година от живота на Ной, през втория месец, на седемнадесетия ден от месеца, на същия ден всички извори на великата бездна се разпукаха и небесните водопади се отприщиха. И дъждът се изливаше над земята четиридесет дни и четиридесет нощи.” – Битие 7:11-12

сребърни монети

Няма как да сте запознати с всички съществуващи по света суеверия, ритуали и вярвания, но бихме се учудили, ако не сте чували за суеверието, че през високосна година се носят само сребърни накити.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен –През седмицата ще може да се насладите на изобилие от впечатления. Вие сте пълни с планове и сили за тяхното изпълнение. На висота ще бъде вашата изобретателност и професионализъм, така че печелите уважението на вашите колеги. В сряда си малките проблеми ще решите без много усилия. Не разкрива...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи