Брой 47 21.XI-27.XI. 2017

Илюстрация: derzhava.today

Висшите сили ни говорят непрекъснато, добре е да се научим да ги разбираме

Квантовата съществува, но ние, хората, ще трябва да почакаме едно-две столетия.

Да спрем чеждата негативна енергия

Емпатията е възможността да разпознаваме и да чувстваме емоциите на другите хора. Често пъти да си „емпат“ означава да абсорбираш голяма част от болката и страданието в собствената си околна среда, което всъщност ти пречи да функционираш на най-високо ниво. Ако сте били в една стая с негативен човек, знаете колко токсична може да бъде тяхната енергия. Едно от най-важните умения на духовно ниво е да се научим как да НЕ абсорбираме чуждата негативна енергия.

Дори водораслите „смучат” едно от друго


Илюстрация: themindsjournal.com

Случвало ли ви се е да сте с човек, за когото имате усещането, че сякаш ви краде от енергията? „Всичко е енергия" е една от основните аксиоми в науката и на човечеството не е непознато енергийното преобразуване.

Времето става пространство


Сънят се нарича малкият брат на смъртта, защото и в сън, и при смърт душата и духът се изтеглят. Сънят и смъртта се различават по това, че при смърт етерното тяло също се оттегля. Дотогава, докато етерното тяло остава при физическото, както това е при сън, има живот във физическото тяло.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен през тази седмица ви предстои „голямо чистене“ на безперспективни планове или отношения. Ще имате достатъчно кураж за подобни кардинални решения и действия.Мнозина ще очакват пратка или документ от друго населено място. Някои ще изпратят Коледен колет с подаръци ...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Какво най-често гледате по телевизията?

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи