Брой 21 22.V-28.V. 2018

Илюстрация: vladtime.ru

Ако една душа не си прости, засяда в развитието си

Библията на Колбрин - сказание за Края

Известни са предсказанията на Нострадамус, Ванга и Месинг. Но малцина знаят за удивителния манускрит – Библията на Колбрин, който още 1500 г. преди Христа е предсказал много събития, случили се с човечеството до настоящия момент…

санскритски-надпис

Eдин вaжeн въпpoc oтдaвнa мъчи гoлeмитe yмoвe в чoвeшĸaтa иcтopия: “Kaĸъв e cмиcълът нa живoтa?” Kaĸвa e нaшaтa иcтинcĸa цeл, зaщo cмe тyĸ? Bepoятнo вceĸи щe ви oтгoвopи paзличнo.

Събратята на берсерките - воините-въци

Мнозина са чували за прочутите скандинавски воини – берсерките. Посредством специални психологически техники, а според някои изследователи и чрез определени гъби и билки с наркотично въздействие, те се докарвали до състояние на огромен прилив на енергия – “амок”. Ставали безчувствени към болки и били способни сами да се сражават срещу десетки врагове.

съдба 1

На всеки седем години животът ни се променя съдбовно. Такова е и естественото развитие на личността, която също търпи промени на всяка седма година, изкачвайки ново стъпало. Това си има своето обяснение и то е свързано с влиянието на планетите и по-точно на Сатурн.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен в края на месеца ще отделите време за размисъл и преценка на изминалият период от 2018. Пред вас е едно многообещаващо лято, но именно поради тази причина няма да искате да го пропилеете. Тази седмица разговорите ви ще бъдат свързани именно с бъдещите ви планове ...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесва ли ви стр. 21 "Възход и падение"?

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи