Брой 25 19.VI-25.VI. 2017

Просто не го пропускайте! Aнгелите ни защитават и водят нас. Това е божественото сътворение на светлина и любов, за да помага на хората в живота. Всеки човек има свои собствени уникални ангели пазители. Ангелът е някой, на когото можете да се обадите за помощ. Ангелите уважават свободната си воля и няма да се намесват, ако не сте в сериозна опасност.

Резултат с изображение за новото познание йосиф

„Πpeди зaлeз cpeд oблaцитe ce виждaxa ĸoлecници и въopъжeни вoйници. Ocвeн тoвa нa пpaзниĸa, ĸoйтo нapичaмe Πeтдeceтницa, cвeщeницитe ĸaзaxa, чe yceтили тpyc и чyли гoлям шyм.“ Oтĸpoвeниe нa Йocиф пpeди вoйнaтa

Красивата просторна триетажна къща в стил френски барок, която си намира на улица Чаоней 81 в Пекин, е добре известно място в китайската столица, пише Tastefully Offensive.

Експерт за окултизам открива: Вака изгледа црната магија...

Според най-общите разбирания, черната магия се използва с цел да се убива, наранява или унищожава нечий живот по свръхестествен начин. Черната магия се свързва със сатанизъм, демони и вещерство. Разделението на бяла и черна магия е много спорна тема, която е подложена на различни видове тълкувания.

13-годишният Джеръми от Великобритания претърпява ужасяващ инцидент в река. Успяват да извадят момчето едва, когато се е нагълтало с много вода. Транспортирано е в спешното отделение в Ипсуич, но според лекарите вече е късно. Кислородът до мозъка му на практика е спрян, което значи само едно – несъвместими с живота поражения.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен През тази седмица най-близкият ви приятел ще бъде интуицията ви. Не пренебрегвайте сигналите на подсъзнанието и не се оставяйте само на желанието да получите да ви води. Не винаги това, което искаме е най-доброто или подходящото за нас, дори напротив. Не се страхувайте да не получите, всъщност ...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Къде ви харесва да четете "Лична драма"?

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи