Брой 12 20.III-26.III. 2018

Аурата може да бъде лекувана

Има четири типа хора според енергията, която носят


Петър Дънов

Когато през 2007 г. БНТ провежда кампанията "Великите Българи" на второ място след безапелационния победител Васил Левски се нарежда Петър Дънов - едно сравнително непознато за по-голямата част от хората име.

Карл Маркс

Ако се вгледаме в портретите на могъщи, славни, влиятелни или просто известни хора, които са ни оставени от различни епохи, несъмнено ще забележим един елемент, който се повтаря при мнозина от тях, увековечен от четката на художника или обектива на фотоапарата. Това е… скритата дясна ръка. Всички са присвили своята дясна ръка в лакътя и са я пъхнали под лявата страна на сакото, палтото, сюртука, жилетката и т. н.

Корабите призраци носят лош късмет

Корабите призраци са част от предания, които се разпространяват от мореплавателите векове наред. Хората вярвали, че те предвещават лош късмет. Използвали понятието "кораб призрак" като термин за изоставени при съдбоносни и мистериозни обстоятелства плавателни съдове.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен тази седмица ще получите интересна или полезна информация чрез хора, които не познавате или по друг неочакван начин.Сега дори чрез различните клюки и коментари ще можете да научите важни за вас неща.Ще имате покана за приятелство или някой ще прояви интерес към в...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесва ли ви последната страница във в. "Лична драма" - КАЛЕЙДОСКОП?

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи