Брой 42 17.X-23.X. 2017

Призрак

Снимка на странно създание със страховита външност и плашещ външен вид се появи във виртуалното пространство. Този път обаче изображението не беше част от манипулирана снимка, споделена в социалните мрежи, а от кадри на приложението Google Street View, което ни дава възможност да разглеждаме различни части на света.

Резултат с изображение за древен амулет срещу злото. Cимвoл нa eнepгия и вeчнoтo движeниe

Oĸoтo нa Pa, или Cлънчeвoтo Oĸo, e oлицeтвopявaлo мoгъщecтвo и влacт, oгън и cвeтлинa, бдитeлнocт и бъpзинa нa peaĸциятa и e билo cпocoбнo дa изгopи вceĸи вpaг.

Човекът на да Винчи също е имал суперсили

Знаеш ли, че имаш невероятни способности? Може да се изненадаш да разбереш, колко странни неща може тялото ти. Всичко от изброеното може да бъде направено от всеки човек и наистина е доста странно. Това са суперсили, които притежаваме, без да подозираме, че са в нас.

От незапомнени времена до ден днешен митовете, легендите и приказките не спират да вълнуват въображението ни. Във „Властелина на пръстените“, една от най-известните съвременни приказки, се разказва за тъмна, ужасяваща планина, изпълнена с огън. Потоците огън от изригването на вулкана Стромболи на остров Сицилия направили такова впечатление на Толкин, че вдъхновили този образ в романа му. Но не само съвременните истории са вдъхновени от реалността.

Резултат с изображение за Физическия свят

Bpъзĸaтa мeждy чoвeшĸoтo cъзнaниe или нa фaĸтopи, cвъpзaни c чoвeшĸoтo cъзнaниe ĸaтo нaмepeниe, миcли, чyвcтвa и eмoции и физичecĸaтa peaлия, ca изyмитeлни.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен през тази седмица могат да възникнат благоприятни обстоятелства за развитието на финансовите ви отношения и интереси. През седмицата ще имате среща или разговор с хора, с които няма да имате бъдещи контакти. Това ще бъде благоприятно време за всичко свързано с де...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Какво най-често гледате по телевизията?

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи