Брой 12 19.III-25.III. 2019

Кейси – видения за бъдещето, които може би вече се случват

Едгар Кейси предрича, че така наречената „Битка на Армагедон„, символично описана в Библиятаще започне през 1999 г., като тази „битка“, няма да се води като война на Земята, а ще бъде една духовна битка между „възвишените сили на светлината“ и „по-нисшите сили на мрака“ и ще продължи 1000 години.

Съдбата ви е скрита в числото от датата на раждане

Всички нумерологични школи – Гръцката, Китайската и Японската смятат, че датата на раждането ви, която включва деня, месеца и годината, определя посоката на живота ви и качествата на вашата личност.

Сватбени талисмани

Сватбата е събитие от изключителна важност в културата на всички народи. Това е денят, който променя завинаги съдбата на двама души, решили да заживеят като едно цяло. Затова и ритуалите на сватбения ден са многобройни и различни при отделните народи.

Според науката пътуване във времето е възможно само когато скоростта на една частица надвиши скоростта на светлината. Но както обяснява теорията на относителността, когато скоростта на един обект започне да се доближава до тази на светлината, масата на този обект би се увеличила толкова много, че би било невъзможно скоростта му да достигне тази граница.

свят

Повече от век на учените е известно, че всички явления във физиката не могат да бъдат обяснени с една теория.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – През седмицата ще получавате положителна енергия от звездите. Ще имате успехи както в работата (бизнеса), така и на любовния фронт. Особено след 20-ти, когато Слънцето преминава във вашия знак започва период, наситен с емоции, чувства, любов и вътрешна хармония. Избягвайте да вземате прибърза...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Абонирам се за вестник "Лична драма":

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи