Брой 3 21.I-27.I. 2020

Какво ви очаква в любовта

Още в древността хората са се опитвали да отгатнат какво ги очаква в бъдеще. Желанието да разбере какво му предстои съпровожда човек през целия му живот. Един от най-популярните начини за определяне на бъдещето е гаданието с карти таро.

Вселена изглед

Законът на привличането и придобиването е доказал успеваемостта си много пъти. Да визуализираш, да пишеш в писмо до самата себе си желанията, които искаш да ти се случат, е нещо прекрасно, но забелязала ли си, че понякога не работят или поне не се случват така, както ти се иска.

Думи, които привличат неприятности и беди, ако ги изречете

Има думи, които използваме в речта си всеки ден, които ни привличат много неприятности и нещастия, сякаш сами си го пожелаваме, защо го правим, като изобщо не го искаме, това е парадоксът.

Ако сте водили неприятен разговор, чувствате, че сте на ръба на силите си, намерете възможност да измиете ръцете си - подръжте ръцете си под течаща вода поне за минута. По този начин водата ще отнеме негативната енергия, която сте поели върху себе си.

Илюстрации: iStock

Най-верните стражи на Бог бдят над нас. Как да разпознаем тяхното присъствие?

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Седмица може да бъде много благоприятна за вас и дори минимални усилия могат да доведат до значителни резултати. Ще бъдете енергични, активни, креативни. Искреността, добротата и щедростта ще ви донесат неочакван успех. В понеделник и вторник си струва временно да стесните кръга от приятели, ...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи