Брой 3 16.I-22.I. 2018

ключ интуиция

Колкото и невероятно да ви звучи, често пъти съдбата изпраща знаци, с които ви предупреждава, че ще ви споходи неземно щастие.

Марейския човек

Това е най-големият геоглиф в света. Познат е като Марейския човек и представлява огромна фигура на абориген, който вероятно лови птици с пръчка.

Тълкуване на сънищата според най-добрите китайски традиции

Тълкуването на сънищата е изкуство. Според китайските разбирания по време на сън духът Шен е свободен и пътешества, общува с боговете, защитава тялото, а доста често е и раняван. Тези пътешествия ние наричаме сънища. В Древен Китай сънят се смята за реалност. Не всеки може да тълкува пътешествията на духа. Само определени монаси наистина владеят изкуството на разгадаването. Те са „посветени“ ,или казано просто – познавачи на знаците по Пътя.


Резултат с изображение за три категории ангели

Tpи ĸaтeгopии aнгeли ни пoмaгaт тyĸ нa Зeмятa. Πъpвaтa e Aнгeли – пaзитeли. Bceĸи имa Aнгeл – пaзитeл, бeз изĸлючeниe. Toвa e aнгeлът, ĸoйтo e пocтoяннo c вac oщe oт вaшeтo paждaнe.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен през тази седмица ще трябва да бъдете преди всичко реалисти. Избягвайте да правите планове на база дадено ви обещание или непроверена информация. Не разчитайте само на това, което ви казват хората, дори да са ваши близки приятели.Една загуба в миналото или такава...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

На каква възраст сте, скъпи читатели?

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи