Брой 39 25.IX-01.X. 2018

Какво е карма на бездействието и как да се предпазим от нея?

Всеки от нас е чувал за думата карма. Понятието присъства в различни духовни учения. Това е погрешно насочване на енергия, дължащо се на неправилни постъпки.

Библията разказва историята за това как е създадена Земята и началото на човечеството. В текста се казва, че човекът е направен по Божия образ и подобие.


Демонологията е изкуство за призоваване и общуване с демони. В това влизат и всякакви уговорки и договори с тях. Различните демони имат различни способности. Трябва да знаеш обаче едно, довериш ли се веднъж на демон, той ще бъде с теб до края на живота ти.

Преминаване през странен тунел

Понякога след клинична смърт хората получават странни дарби. Има случаи, в които интуицията се развива силно след преживяна клинична смърт. Човек започва да предусеща най-различни събития.

дворецът на фараона

Тази история на Дороти Ейди може би ще даде отговор на въпроса дали съществува предишен живот.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен пред вас е седмица, в която ще ви се наложи да направите по-големи разходи от семейния ви бюджет, но те ще бъдат вид инвестиция за нещо хубаво: в материален или нематериален план, показва вашият хороскоп. Различни новини свързани с дете или млад човек ще ви ангаж...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Във в. "Лична драма" предпочитам да чета за

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи