Брой 13 31.III-06.IV. 2020

Закони на живота, които наистина действат, дори и да не вярвате в тях

Третият закон на Нютон гласи: ако едно тяло действа с определена сила върху друго тяло, то последното противодейства със сила, равна по величина, но противоположна по посока. По този начин, силите винаги действат по двойки, тоест те имат характер на взаимодействие.

п

За кратко с нищо не забележителната църква „Мадона дела Мерчеде” в Палермо се превърнала в забележителност номер едно и вярващи от цял свят посещават Сицилия, за да замрат в молитвен екстаз заедно с призрака на монахинята пред нея.

изображения: iStock

Ако историята на Атлантида е истина, то унищожаването й не е причинено от природна катастрофа

мощен ритуал

Днес ще ви представим един мощен ритуал с конец, който сбъдва желанията ни. Разбира се, когато става въпрос за ритуали, едно от най-важните неща е да имаме вяра. Без нея, каквото и да направим, то няма да бъде успешно по простата причина, че енергият ни е негативна и няма да изпратим правилните послания. Ето и какво тоно трябва да правим.

съдба

Може да не вярвате в прераждането, но законите на кармата работят по удивителен начин, в който рано или късно ще се убедите

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Скъпи Овни, през вашия месец ще станете по-уверени и решителни, ще можете да проявите най-добрите си качества.Още през първата десетдневка на месеца ще усетите прилив на сила и енергия. До 19 април Слънцето е във вашия знак, затова не се съмнявайте в успеха, звездите ще ви подкрепят във всяка...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи