Брой 46 13.XI-19.XI. 2018

Светове и други цивилизации в текстове на санскрит

На санскрит вимана означава „колесница на боговете“ или „самоходна въздушна кола“. В древните санскритски текстове е пълно с препратки към тези легендарни летателни апарати. Виманите са споменати както в известната книга Виманика Шастра, така и във великия индийски епос Махабхарата:

Паралелен свят

Флорина Гарсия от Испания се буди една обикновена сутрин и осъзнава, че има много неща в живота ѝ, различни от предния ден. Тази жена твърди, че живее в паралелен свят и по тази причина през 2008 година, тя пише съобщение в един уеб сайт, обясняващо какво точно се е случило с нея.

Изметете лошия късмет от къщата и привлечете благополучие!

Изметете лошия късмет от къщата и привлечете благополучие!

Картите Таро се оказват най-древният начин за предсказване на съдбата. Според древна легенда идваща от дълбините на историята, от потъващата Атлантида се спасил само един човек. Той бил от най-ерудираните жители на изчезналия континент.

Материята помни и разказва

Жан Приор за мекия восък, в който се записват мислите и деянията

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Флорина Гарсия от Испания се буди една обикновена сутрин и осъзнава, че има много неща в живота ѝ, различни от предния ден. Тази жена твърди, че живее в паралелен свят и по тази причина през 2008 година, тя пише съобщение в един уеб сайт, обясняващо какво точно се е случило с нея.Флорина моли хората...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Гледам/чета за личните драми на хората:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи