Брой 29 17.VII-23.VII. 2018

Знаците, които показват, че не изпълнявате духовната си мисия

Душата на всеки човек идва на земята, за да изпълни определена мисия и ако вие не изпълнявате вашата, няма да се чувствате добре, а знаците около вас ще показват, че не вървите по правилния път.

Древни тунели се простират под Европа

Възможно ли е, древните култури да са били свързани помежду си преди хиляди години? Според откритите подземни тунели, които се простират от Северна Шотландия към Средиземноморието, отговорът е да. Причината за направата на тези сложни тунели остава загадка.

Резултат с изображение за Старинни любовни поличби

Всичко, което предвещава любов, съществува в нас самите и около нас. Просто трябва да сме малко по-внимателни и да се доверяваме на поличбите, чиито корени са в древността.

полтъргайст

Bcичĸи cмe чyвaли иcтopии зa тoвa ĸaĸ в нeчий дoм cтaвaт нeoбяcними нeщa. Haпpимep ĸaĸ пpoзopeцът ce oтвapя oт caмo ceбe cи, бeз видимa пpичинa чиния пaдa и ce paзбивa нa зeмятa, или пъĸ лaмпитe ce вĸлючвaт и изĸлючвaт из цялaтa ĸъщa. Koгaтo чoвeĸ cтaнe cвидeтeл нa тaĸивa явлeния, тoй e cигypeн, чe e видял пpoявa нa пoлтъpгaйcт.

Резултат с изображение за Числото на съдбата – ключ към идеалните отношения

Все­ки от нас по рож­де­ние при­те­жа­ва оп­ре­де­ле­ни енер­ге­тич­ни виб­ра­ции. В лю­бов­ни­те връз­ки вли­я­ние вър­ху съв­мес­ти­мост­та оказ­ват не на­ши­те пос­тъп­ки, а виб­ра­ци­и­те на от­но­ше­ни­я­та. В ну­ме­ро­ло­ги­я­та чес­то се из­пол­з­ва чис­ло­то на съд­ба­та (чис­ло­то на жи­тейс­кия път, чис­ло­то на де­ня на раж­да­не) за раз­г­леж­да­не на съв­мес­ти­мост­та на пар­т­ньо­ри­те.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен това ще бъде седмица, в която ще се концентрирате към стриктното изпълнение на вашите планове и задачи.Сега обстоятелствата ще работят във ваша изгода и вие ще трябва максимално да се възползвате от тях.Вероятно точно през тази седмица ще направите важни планове ...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Във в. "Лична драма" предпочитам да чета за

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи