Брой 34 22.VIII-28.VIII. 2017

Щом новото е вложено в нас, приложността ще го извика на живот. Най-важните ни потреби в този път ще са чистотата и свободата от страх. Чрез днешните обществени, социални и здравословни "нарушения" отработваме натрупаната си карма.

Още от самото начало на модерността науката заявява претенцията, че ще премахне всичко нерационално от света на хората. Това, разбира се, все още не се е случило и най-ясното доказателство е присъствието на магията. Примери за нейното съществуване има навсякъде в нашето всекидневие. В интернет ще откриете сайтове, предлагащи всевъзможни магически услуги.

Марсианци са строили Китайските пирамиди!

Те са също толкова древни като египетските пирамиди и вероятно навремето са изпълнявали функции, чиято тайна не е разкрита. При това височината на Великата бяла пирамида в Китай била 300 метра, тоест тя била двойно по-висока от Хеопсовата пирамида.

„Каквото посееш, това ще пожънеш” – това е най-простото определение за кармата и начинът, по който повечето хора обясняват реакциите си, когато се сблъскат с неприятно преживяване.

Пещерата на Черния дявол

За пещерата Кашкулак, скрита в Кузнецкия Алтай в Хакасия, вече няколко столетия от поколение на поколение се носи лоша слава. Това е култова пещера на древните хакаси. Тук те принасяли жертви на своите богове, включително и човешки. „Кушкулак“ в превод означава „пещерата на Черния дявол“.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен пред вас е седмица, която ще изненада мнозина с предложение за нова работа, нов ангажимент или нови клиенти.Предстои ви да се съберете или да посрещнете гости в дома си. Ще има някакво специално оживление или очакване около това събитие.Седмицата ще зарадва мнози...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Купувате ли си в. "Лична драма"?

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи