Брой 33 14.VIII-20.VIII. 2018

Реклама

РЕКЛАМАTA ПРИ НАС Е ГАРАНЦИЯ ЗА ВАШИЯ УСПЕХ!
“Лична драма” е единственият вестник, който се прави само по писма на читателите, под формата на изповеди, мнения и коментари. В този смисъл той няма аналог у нас и в Европа. Изданието е седмично, излиза всеки вторник в 24 страници, формат А3, цветност 4+1, и вече 25-а година е на вестникарския пазар. Вестникът е уникален с това, че темите, които засяга, се докосват до сърцето на всеки българин. Актуално отразява социално-битовите проблеми на деня и защитава общочовешките ценности. Аудиторията е пъстра – от 14-годишни тийнейджъри до хора от третата възраст, т. е. четиво е за цялото семейство, като лек превес има младото поколение. Съотношението жени – мъже е 60:40.
Освен читателски писма, изданието предлага всеки вторник съвети и консултации на достъпен език от психотерапевта Владимир Иванов, утвърден специалист по въпроси, които формират сексуалната култура и психичното здраве на хората от всички възрасти. Публикуваме и пълен седмичен хороскоп, изготвен от дипломираната астроложка Александрина. Във всеки брой представяме с интервюта известни наши учени, философи, писатели, хора на изкуството, както и звезди от шоубизнеса.
Екипът на вестник “Лична драма” е съставен от журналисти с дългогодишен опит в печата, а графичното оформление се извършва от дипломирани художници.
Всичко това е гаранция за успешното реализиране на вашите ракламирани продукти в нашето издание.

ЦЕНИ ЗА РЕКЛАМА ВЪВ В. “ ЛИЧНА ДРАМА” /без ДДС/Място Вътрешна страница Последна страница Първа страница
Черно-бяла 1,50 лв./кв. см 2,00 лв./кв. см 5,00 лв./кв.см
+ един цвят 2,00 лв./кв. см 3,00 лв./кв. см 7,00 лв./кв. см
4 цвята 5,00 лв./кв. см 8,00 лв./кв. см 10,00 лв./кв. см


Скрита реклама – репортаж, интервю, коментар на специалист и т. н. – по тарифата на квадратен сантиметър. Обяви за ясновидство - 3,00 лв./кв. см.

ОТСТЪПКИ - За брой публикации, платени предварително:
3 бр. – 5%;
5 бр. – 6%;
10 бр. – 10%.

Ширина на колоните на вестник “Лична драма”

1 колона 2 колона 3 колона 4 колона 5 колона 6 колона
4 см 8,3 см 12,5 см 17 см 21 см 25,5 см

Наборно поле цяла страница – 25,5/37,5 см /960 кв. см/

Краен срок за предаване на рекламите – 10 дни преди отпечатването на броя.

Технически изисквания:
Готовите рекламни карета се предоставят на в. “Лична драма” с разпечатка и на дисков носител / CorelDraw 10 или по-ранна версия, EPS, TIF JPEG min 300 dpi/ или се изпращат на e-mail: lichna_drama@mail.bg
Цените за реклама са валидни от 01.01.2017 г.

Информация за отстъпки за обем, авансово плащане и рекламни агенции – на тел.: 975-32-44 и e-mail: lichna_drama@mail.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен 21 март – 20 априлВ неделя ще се събудите с особено чувство накъде да вървите. Ако вярвате в интуицията си последвайте я и животът ви може да се промени към добро. В понеделник не бива да сте пасивни, дори и да сте в отпуск. Вашата управляваща планета Марс се връща отново в Козирог, а това ще с...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Във в. "Лична драма" предпочитам да чета за

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи