Брой 29 17.VII-23.VII. 2018

Реклама

РЕКЛАМАTA ПРИ НАС Е ГАРАНЦИЯ ЗА ВАШИЯ УСПЕХ!
“Лична драма” е единственият вестник, който се прави само по писма на читателите, под формата на изповеди, мнения и коментари. В този смисъл той няма аналог у нас и в Европа. Изданието е седмично, излиза всеки вторник в 24 страници, формат А3, цветност 4+1, и вече 25-а година е на вестникарския пазар. Вестникът е уникален с това, че темите, които засяга, се докосват до сърцето на всеки българин. Актуално отразява социално-битовите проблеми на деня и защитава общочовешките ценности. Аудиторията е пъстра – от 14-годишни тийнейджъри до хора от третата възраст, т. е. четиво е за цялото семейство, като лек превес има младото поколение. Съотношението жени – мъже е 60:40.
Освен читателски писма, изданието предлага всеки вторник съвети и консултации на достъпен език от психотерапевта Владимир Иванов, утвърден специалист по въпроси, които формират сексуалната култура и психичното здраве на хората от всички възрасти. Публикуваме и пълен седмичен хороскоп, изготвен от дипломираната астроложка Александрина. Във всеки брой представяме с интервюта известни наши учени, философи, писатели, хора на изкуството, както и звезди от шоубизнеса.
Екипът на вестник “Лична драма” е съставен от журналисти с дългогодишен опит в печата, а графичното оформление се извършва от дипломирани художници.
Всичко това е гаранция за успешното реализиране на вашите ракламирани продукти в нашето издание.

ЦЕНИ ЗА РЕКЛАМА ВЪВ В. “ ЛИЧНА ДРАМА” /без ДДС/Място Вътрешна страница Последна страница Първа страница
Черно-бяла 1,50 лв./кв. см 2,00 лв./кв. см 5,00 лв./кв.см
+ един цвят 2,00 лв./кв. см 3,00 лв./кв. см 7,00 лв./кв. см
4 цвята 5,00 лв./кв. см 8,00 лв./кв. см 10,00 лв./кв. см


Скрита реклама – репортаж, интервю, коментар на специалист и т. н. – по тарифата на квадратен сантиметър. Обяви за ясновидство - 3,00 лв./кв. см.

ОТСТЪПКИ - За брой публикации, платени предварително:
3 бр. – 5%;
5 бр. – 6%;
10 бр. – 10%.

Ширина на колоните на вестник “Лична драма”

1 колона 2 колона 3 колона 4 колона 5 колона 6 колона
4 см 8,3 см 12,5 см 17 см 21 см 25,5 см

Наборно поле цяла страница – 25,5/37,5 см /960 кв. см/

Краен срок за предаване на рекламите – 10 дни преди отпечатването на броя.

Технически изисквания:
Готовите рекламни карета се предоставят на в. “Лична драма” с разпечатка и на дисков носител / CorelDraw 10 или по-ранна версия, EPS, TIF JPEG min 300 dpi/ или се изпращат на e-mail: lichna_drama@mail.bg
Цените за реклама са валидни от 01.01.2017 г.

Информация за отстъпки за обем, авансово плащане и рекламни агенции – на тел.: 975-32-44 и e-mail: lichna_drama@mail.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен това ще бъде седмица, в която ще се концентрирате към стриктното изпълнение на вашите планове и задачи.Сега обстоятелствата ще работят във ваша изгода и вие ще трябва максимално да се възползвате от тях.Вероятно точно през тази седмица ще направите важни планове ...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Във в. "Лична драма" предпочитам да чета за

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи