Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2024

Каква е разликата между здравословната и прекомерната мастурбация

Всеизвестно е, че мастурбацията носи ползи за физическото и психическото здраве, но е възможно мастурбацията да има и отрицателни последици. Самозадоволяването е много лично нещо и единственият човек, който може да прецени дали мастурбирате твърде много, сте вие.

24 брутални истини за секса

Никой не обича да бъде брутално честен - било то с някой друг или със себе си. Но има някои истини, които хората трябва да чуят, за да помогнат за по-добрия и безопасен сексуален живот, тъй като що се отнася до секса, има много неизвестни.

Ключът към ерекцията: Дръжте мъжа си гладен

Всеки мъж, независимо от възрастта и положението си, се страхува най-много от две неща – оплешивяването и импотентността. И за двете съществуват методи, които могат да помогнат, но днес ще си поговорим за второто.

Аз свърших, а ти докъде си?

Нерядко изпадаме в заблудата, че като сме навъртели малко повече сексуални годинки, всичко ни е ясно под завивките.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи