Брой 29 17.VII-23.VII. 2018

8 прости начина да подобрим връзката си за една минута

Може би не всеки от тези осем съвета ще ви допадне. Изберете това, което мислите, че ще хареса на вас и на любимия ви човек, за да подсилите топлината и близостта помежду ви, предлага Psychology Today.

Резултат с изображение за 12 неща, които са по-важни за него от красотата (Част 1)

Външният вид е първото нещо, което мъжете забелязват у жените (няма смисъл да се лъжем, нали?), но когато става въпрос за сериозно обвързване, красотата не е най-важното нещо за тях. Опре ли до свиване на семейно гнездо, мъжете искат до себе си:

тантра

Тантра става все по-популярна по целия свят, включително и в България. И това не е случайно. Тантра въплъщава философия и древни практики, които могат да трансформират сексуалният ни живот и да излекуват както самите нас, така и връзката ни.

онлайн

Търсите ли любовта онлайн? Нека си признаем, онлайн запознанствата са бъдещето в интимните отношения. Хората работят твърде много, мислят твърде много, страхуват се твърде много и имат твърде много „спирачки“ пред ретро комуникацията „на живо“. Интернет ни предлага готови платформи за флирт и запознанства. Всичко е толкова лесно и „на готово“. На кой му се занимава да среща любовта „по случайност“?

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен това ще бъде седмица, в която ще се концентрирате към стриктното изпълнение на вашите планове и задачи.Сега обстоятелствата ще работят във ваша изгода и вие ще трябва максимално да се възползвате от тях.Вероятно точно през тази седмица ще направите важни планове ...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Във в. "Лична драма" предпочитам да чета за

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи