Брой 47 21.XI-27.XI. 2017

Предателството боли. Но има как да бъде излекувано.

Не всички любовни залитания пасват на класическия модел, при който вината е на предателя. Понякога изневярата е просто опит на пренебрегнатия партньор да привлече обратно вниманието.

Не забравяйте да се прегръщате


4 важни ритуала след секс

Най-често хората се концентрират върху нещата, които да направят преди секс, за да осигурят подходящата атмосфера и възможно най-приятно преживяване. Ритуалите след края му обаче също не са маловажни. Вижте на какво да обърнете по-специално внимание.

За да доставите максимална наслада от секса на един мъж, е добре да се запознаете с някои тънкости, за които той не винаги би ви признал. Приложени по онзи женствен и съблазнителен маниер, на който само една жена е способна, те директно биха го изстреляни към върха на удоволствието. Става дума за онези безумно сладки прийоми, които влудяват всеки представител на силния пол и превръщат секса за него във фантастично преживяване.

Резултат с изображение за Трудността да се отдадеш на една връзка

Много време отнема за да намерим правилния човек в живота. Понякога това става след години, десетилетия и много разбити и провалени връзки. Момента да се отдадем на някой е изпълнен с радост, болка и много смесени чувства. Тъкмо се срещнем и съберем с човек, започваме да си задаваме въпроси като: „дали ще излезе нещо?” , „ами ако не е правилния човек?”, „само си губим времето” и куп други мисли, които всъщност доста ни плашат.

sdfsd

За ползата от секса сме чували много – той лекува, прави ни по-спокойни, удължава живота, пази ни от стрес, активира производството на колаген, поддържа сърцето здраво и освобождава ендорфини, които ни правят по-щастливи.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен през тази седмица ви предстои „голямо чистене“ на безперспективни планове или отношения. Ще имате достатъчно кураж за подобни кардинални решения и действия.Мнозина ще очакват пратка или документ от друго населено място. Някои ще изпратят Коледен колет с подаръци ...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Какво най-често гледате по телевизията?

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи