Брой 3 16.I-22.I. 2018

Престанахте ли да се интересувате от секса? Не сте сами. Наскоро учени установили, че 53% от американците на средна възраст са абсолютно безразлични към секса. А ето и основните 9 причини, които оказват влияние върху спада на желанието.

Психолозите са сигурни, че има определени шаблони на поведението, които показват, че връзката ви се е изчерпала или поначало не е била сериозна. Освен това учените посочват определени фрази или езикови конструкции, които могат да разрушат привързаността между партньорите или да сигнализират, че любимият ви вече не ви обича.

Редовният оргазъм помага на мозъка

Редовният оргазъм предлага не само моментно удоволствие, но и редица ползи за здравето, пише в. „Дейли стар“.

f

Според хората най-хубавите години от живота настъпват едва след като срещнеш своята половинка, както бабите обичат да наричат гаджетата ни.

Тогава вече знаете какво искате


Защо най-хубавият секс е в 30-те?

Недейте да жалите по „загубената си младост“ т. е. отишлите си 20-те.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен през тази седмица ще трябва да бъдете преди всичко реалисти. Избягвайте да правите планове на база дадено ви обещание или непроверена информация. Не разчитайте само на това, което ви казват хората, дори да са ваши близки приятели.Една загуба в миналото или такава...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

На каква възраст сте, скъпи читатели?

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи