Брой 6 11.II-17.II. 2020

Снимка: istock

Съществува както в интимните връзки, така и в приятелствата


Сексът, който да практикуваш при дълга връзка

Едно от предимствата да живееш с партньора си е лекотата, с която може да превърнеш скучния следобед пред телевизора в страстно изживяване. Развихри фантазията си и направи ежедневието ви по-горещо.

депресия след секс

Унилото настроение след секс е нещо, което досега се наблюдава предимно при жените, но ново проучване разкрива, че то не е нещо непознато и за противоположния пол.

Изневяра

Как определяме изневярата в епохата на интернет и социалните медии? Изневяра ли е гледането на порно? А изневяра ли е да си чатиш тайно с някой друг? Да харесваш чужди снимки и постове в Instagram и Facebook изневяра ли е? А да флиртуваш, без да се стига до секс – това брои ли се за изневяра?

Можете да модифицирате външния си вид, колкото искате – да си удължавате миглите, да си повдигате гърдите с пуш-ъп сутиени, да се потите във фитнеса, за да имате стегнато дупе, да прилагате всички тактики за флирт, препоръчани от експерти и коучове… и при това мъжете ще проследяват с възхитен поглед друго момиче, което сякаш не блести с нищо.


Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Седмицата не предразполага към ново начало. Предстои да вървите напред, да преодолявате препятствия, да доведете работите до край, да довършвате започнатото. Научете се да цените времето си, не го пилейте напразно за несъществени неща. Трябва да сте внимателни, за да не допускате грешки. Проя...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи