Брой 30 23.VII-29.VII. 2019

Колкото и да обичаме дадено нещо, рано или късно идва време за промяна! А за нас дамите, една от най-лесните (или пък най-трудни) промени е тази на прическата.

Витамин К е мастноразтворим, разделящ се на два основни витамина – К1, чийто ефект върху кръвосъсирването отдавна е известен, и К2, който привлича все повече вниманието и се проучва.

Днес смяхте ли се вече? Редица изследвания потвърждават ползата от смеха. Така например смехът допринася за укрепване на имунната система и дори ни помага да понасяме по-леко физически болки.

Ползите на карамфиловото етерично масло са впечатляващи: като се започне от подобряване на кръвообращението и намаляване на възпаления, до подпомагане кожни проблеми, свързани с акне и подобряване здравето на венците.

Хубаво е човек да се грижи за себе си, да е информиран и да взима полезни за организма му решения, но орторексията (обсесия към здравословен живот) отдавна има статус на хранително разстройство и това никак не е случайно.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Седмицата ще бъде напълно различна от това, което бихте очаквали. Във финансов план не са изключени затруднения, внезапни промени. Защо да се връщате към миналото, когато има много какво да очаквате от бъдещето? Ако вашият партньор иска нещата по определен начин, така да бъде. Вие сте двама д...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи