Брой 21 21.V-27.V. 2019

Почти всеки от нас го е изпитвал. Чувството на безпомощност, съпроводено с непреодолим яд и огромно количество негативна енергия, които изхвърляме във вид на крясъци и агресия.

Заблудите за ползата от спорта

Здрав дух в здраво тяло. С наближаването на лятото все по-често си припомняме тази латинска сентенция, а някой от нас дори стигат още по-далеч – нахлузват старите кецове и излизат да пораздвижат телеса в парка.


Зад всяка известна личност стои голям екип от стилисти, фризьори и гримьори, именно затова е някак трудно да предположим, че хора като Салма Хайек, Кейт Уинслет или Никол Кидман се доверяват на домашните рецепти за красота.

Кои са козметичните помощници в свещения оазис на красотата

Резултат с изображение за Куркума за млада, красива и сияйна кожа на лицето

Куркума е съставката, която придава жълтия цвят на добре познатото за всички нас къри. Тя е ползвана от стотици години в Индия и като подправка, и като билка с много медицински приложения.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

На 21 май се чества Св. равноап. Константин и Елена, на 24 май - Ден на българската просвета и култура и на славянската писменостНа 21 май се чества Св. равноап. Константин и ЕленаПразнуват Константин, Костадин, Коста, Косьо, Костадинa, Констанца, Елена, Елеана, Еленкo, Елин, Ели, Елка, Елица, Елина...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи