Брой 25 19.VI-25.VI. 2017

Никой не обича сълзите. Те означават скръб и тъга. Единствените, които не са на това мнение, са очите. Когато работят на сухо, те се напрягат допълнително и бързо се изморяват.

Няма нищо по-ценно от рецептите, които наследяваме от бабите си и от първите уроци по поддържане на кожата и гримиране от майките ни.


Важно! Аĸo тaxиĸapдиятa e cъпpoвoдeнa c бoлĸи в cъpдeчнaтa oблacт или чyвcтвo зa нeдocтиг нa въздyx, извиĸaйтe „Cпeшнa пoмoщ“.

Всички го знаем, но все пак нека отново го припомним: Не ви е небходима скъпа козметика, за да изглеждате добре, достатъчно е да се обърнете към даровете на природата каквито са етеричните масла.


Захарта ни ограбва от поетите витамини и минерали

Повечето хора са наясно, че консумацията на твърде много захар и продукти, съдържащи захар може да доведе до повишена глюкоза (кръвна захар), нарушения в отделянето на инсулин и затлъстяване. С времето те водят до развитието на сърдечносъдови заболявания, диабет и рак.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен През тази седмица най-близкият ви приятел ще бъде интуицията ви. Не пренебрегвайте сигналите на подсъзнанието и не се оставяйте само на желанието да получите да ви води. Не винаги това, което искаме е най-доброто или подходящото за нас, дори напротив. Не се страхувайте да не получите, всъщност ...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Къде ви харесва да четете "Лична драма"?

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи