Брой 3 16.I-22.I. 2018

Самотата кара онези области от мозъка, които отговарят за засичането на заплаха и атака, да бъдат по-активни, откри ново изследване. Това може да направи хората, които са социално изолирани, по-отбранителни и подозрителни, като механизмът е вид самозащита. И, в резултат, може би това е една от причините самотните хора да бъдат маргинализирани.

Мнозина вярваме в безграничните възможности на нашия мозък, но при това смятаме за неизбежно отслабването на интелектуалните способности и паметта с настъпването на възрастта.

кожата на тялото

През зимата кожата на тялото се нуждае от специална грижа, не по-малко от кожата на лицето. Но за да се грижим правилно за нея през зимния сезон, трябва да имаме тези познания!

коса

Ако сте сред жените с дълга коса може би от време на време просто ви писва да я изправяте, накъдряте и изправяте. За моментите, в които просто не знаете как да подредите косата си в „нормален вид“, ви предлагаме няколко стратегии за спешни случаи. Тези прически са лесни, небрежни и със сигурност ще приберат косата ви на мястото й през целия ден. Естествено – докато се наслаждавате на секси външен вид!

Как помага на здравето

Снимка: istock

Маслото от оризови трици е сред най-полезните течни масла. Способностите му за подобряване здравословното състояние са много и се дължат на веществата и съединенията в него.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен през тази седмица ще трябва да бъдете преди всичко реалисти. Избягвайте да правите планове на база дадено ви обещание или непроверена информация. Не разчитайте само на това, което ви казват хората, дори да са ваши близки приятели.Една загуба в миналото или такава...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

На каква възраст сте, скъпи читатели?

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи