Брой 47 21.XI-27.XI. 2017

масло

Сега е идеалният момент да включите натуралните масла в ежедневната си хидратираща грижа. Те са просто невероятни! Изключително богати на витамини, минерали, антиоксиданти и хидратиращи съставки, те притежават способността да преобразят кожата ви и то по естествен начин!

боята

Косата ви е боядисана, но вече ви е дошъл друг ум – искате да станете отново естествена или просто да станете по-светла. Колко прекрасно би било, ако можехме просто да отмием боята. Не че няма такива химикали, които се продават с цел да отстранят боята. Но дали това ще означава, че косата ни ще остане естествена и здрава след поредното химическо третиране? Надали.

лице

Сняг, студ, вятър – зимата официално е тук! Нека й се радваме, а междувременно да се обличаме добре и да се грижим за кожата на лицето си по най-добрия начин. Тя определено има нужда от допълнителна хидратация и защита, когато навен е студено. Затова сме ви приготвили три лесни DIY маски за лице, които ще й осигурят допълнителна грижа. А най-хубавото е, че те са наистина ефективни!

Хипократ, Гален, Плиний и другите древни лечители отбелязвали необикновените целебни свойства на зехтина като го наричали вълшебен. Многобройните съвременни изследвания потвърдиха полезните качества на зехтина. Сега този чист натурален продукт широко се използва в качеството си на оздравително и хранително средство.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен през тази седмица ви предстои „голямо чистене“ на безперспективни планове или отношения. Ще имате достатъчно кураж за подобни кардинални решения и действия.Мнозина ще очакват пратка или документ от друго населено място. Някои ще изпратят Коледен колет с подаръци ...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Какво най-често гледате по телевизията?

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи