Брой 26 30.VI-06.VII. 2020

Още древните лечители им се доверявали напълно. Точно затова и в наши дни те са достатъчно изследван и доказан факт, с който е хубаво да се съобразяваме, когато пием лекарства, подлагаме се на сериозни операции, козметични процедури, диети и изпити дори.

Болкоуспокояващите увеличават риска от сърдечна недостатъчност, ако се приемат в голяма доза продължително време, твърди проучване, пубикувано днес в списанието British Medical Journal.

здравословен живот

Лекарите са онези вещи лица, които когато ни посъветват нещо, обикновено им се доверяваме безусловно. Оказва се обаче, че и те са хора и понякога не спазват собствените си препоръки. Днес ще ви представим 7 правила за здравословен живот, които самите лекари нарушават.

черните точки завинаги

Всяка жена мечтае за момента, когато ще е отървала от черните точки завинаги. Истината е, че те се появяват периодично, което е много дразнещо и досадно за нас, дамите. Днес ще ви представим 6 метода, които наистина имат невероятен ефект. Ето и кои точно са те.

Отдавна се знае, че акнето не е запазена територия само за тинейджърите. Много хора в зряла възраст продължават да страдат от неприятните пъпки и възпаления.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен –През седмицата ще може да се насладите на изобилие от впечатления. Вие сте пълни с планове и сили за тяхното изпълнение. На висота ще бъде вашата изобретателност и професионализъм, така че печелите уважението на вашите колеги. В сряда си малките проблеми ще решите без много усилия. Не разкрива...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи