Брой 13 31.III-06.IV. 2020

Уголемяване на устните без операция

Казват, че усмивката краси човека. Според британски учени, най-привлекателната част от жените са устните. Затова много дами търсят начини да направят този „аксесоар” още по-сексапилен. Но как да уголемим устните си без операция?

С идването на пролетта и наближаващото лято роклите стават все по-къси, което ни напомня, че е време да помислим за несъвършенствата по краката си. В момента може и да сме в изолация, но това съвсем не е извинение да занемарим външния си вид. Не забравяйте, че само след месец-два ще трябва да покажем краката си в любимите ни къси панталонки, рокли и поли.


Природни антибиотици, по-ефективни от хапчетата

Антибиотиците спасяват живота ни: те убиват бактериите, които могат да причинят сериозно заболяване или смърт. През 1909 г. в търсене на лек за сифилис е разработен първият синтетичен антибиотик – Salvarsan. Той е бил ефективен и се е използвал до 1940 г., когато бива заменен от пеницилина.

Lagom [la-gom] е шведски термин, който означава „просто достатъчно“ - да имаме точно нужното количество от всичко, което ще ни направи щастливи, нито повече, нито по-малко.

дерматолозите

Дерматолозите са онези специалисти, към които трябва да се обърнем, когато имаме някакъв проблем с най-големия орган в човешкото тяло – кожата. Днес ви представяме какво е мнението им за козметиката и почивката от нея.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Скъпи Овни, през вашия месец ще станете по-уверени и решителни, ще можете да проявите най-добрите си качества.Още през първата десетдневка на месеца ще усетите прилив на сила и енергия. До 19 април Слънцето е във вашия знак, затова не се съмнявайте в успеха, звездите ще ви подкрепят във всяка...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи