Брой 21 22.V-28.V. 2018

Здравословните навици са истинско предизвикателство, когато сме в работен режим. Постоянното седене и честите поводи за празнуване в офиса изграждат доста нездравословно поведение.

Аюрведа е наистина древна наука, която в своята същност установява определен начин на живот, който възстановява и запазва здравето, удължава младостта на организма, като за това се използват средства от природата и лесни, но ефективни процедури.

Един ден, прекаран изцяло на вода, е метод, който става все по-популярен при онези, които искат да спазват добър хранителен режим. Наричан още fasting, този период използва качествата на организма да се самолекува.

Има ли общи, универсални правила за дълъг и щастлив живот? В търсене на отговора на този въпрос професорът от Корнуелския университет Карл Пилмър анкетирал 1500 души на възраст от 70 до 100 и повече години. Разпитвал ги за житейския им опит, техните възгледи за успех и щастие и т.н. След това анализирал и обобщил резултатите от интервюта и въз основа на тях написал книгата “30 урока за живота: изпробвани и правдиви съвети.”

© voraorn / FreeDigitalPhotos.net

Кофеинът е стимулант, който е свързан с подобряването на функционирането на мозъка. Не е чудно, че това е един от най-широко използваните наркотици на планетата.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен в края на месеца ще отделите време за размисъл и преценка на изминалият период от 2018. Пред вас е едно многообещаващо лято, но именно поради тази причина няма да искате да го пропилеете. Тази седмица разговорите ви ще бъдат свързани именно с бъдещите ви планове ...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесва ли ви стр. 21 "Възход и падение"?

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи