Брой 42 17.X-23.X. 2017


Добра новина за любителките на грим

Учени твърдят, че продукти като очна линия, спирала, червило и молив за устни, карат жените да изглеждат по-млади

Да се чувстваме и изглеждаме много по-млади от възрастта си не е в областта на научната фантастика! Учените твърдят, че има начин да забавим естествения процес на остаряването с естествени средства!


Как да забавим стареенето?

Вечна младост не съществува за никое човешко същество. Остаряването е естествен процес, който започва щом прехвърлим двайсетте години. Според гените, които наследяваме, остаряването е повече или по-малко преждевременно и по-силно или по-слабо изразено. Но гените имат значение точно 50%, другите 50% зависят от начина ни на живот!

Индийско орехче срещу безсъние

Огромна част от населението на света страда от безсъние. Това състояние оказва негативно влияние върху тяхната работа, личен и професионален живот и засяга здравето им.

Учени излязоха с ново любопитно становище по въпросите за стареенето. Проучване, направено от експерти от Калифорнийския университет, установи, че някои хора стареят по-бързо от други, независимо от начина си на живот.

Ако се придържате към тези храни, очите ви ще бъдат по-здрави и защитени


7 храни за здрави очи

Храната има съществена и много важна роля за доброто здраве на човек. И малките деца знаят кои са онези полезни храни, които трябва да присъстват в менюто ни, ако искаме да сме силни и здрави и да подсилим и защитим нашия организъм, включително и зрението си.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен през тази седмица могат да възникнат благоприятни обстоятелства за развитието на финансовите ви отношения и интереси. През седмицата ще имате среща или разговор с хора, с които няма да имате бъдещи контакти. Това ще бъде благоприятно време за всичко свързано с де...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Какво най-често гледате по телевизията?

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи