Брой 37 10.IX-16.IX. 2019

Психологическият стрес е общ термин, който се използва, за да опише неприятни чувства или емоции, които влияят върху вашето ниво на функциониране.

Сигурни сме, че поне веднъж сте виждали арония, още по-сигурни, че сте опитвали. Даже може би консумирате ситните тъмни зрънца често, или пък някога сте ги брали, а още по-вероятно е ако живеете в къща с двор и да си отглеждате от този многогодишен храст.

Всичко, създадено от природата, има своите полезни свойства

Случвало ли ви се е след като се нахраните да усещате тежест в стомаха, въпреки че не сте прекалили с големината на порцията? Или пък организмът ви да реагира неочаквано, на иначе така вкусната закуска?

В природата ни е заложено да бъдем привличани към сладките неща. Една красива торта на витрината на сладкарница, един плодов сок или пък две-три парченца шоколад след вечеря винаги мъчат съзнанието ни и ни изправят пред дилема какво точно да направим.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Енергията тази седмица е изключително амбициозна за вас, така че се концентрирайте върху кариерата си. Това е прекрасно време за интервю или за стартиране на собствен бизнес. Имате много таланти и способности, така че не позволявайте на никой да ви задържа. Периода ще ви донесе нови цели и на...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи