Брой 39 25.IX-01.X. 2018

Може би сте чували и преди термина "криза на идентичността" и вероятно имате някаква представа какво означава това. Но откъде произхожда тази идея? Защо хората изпитват лична криза? Дали събития от миналото имат отношения за появата ѝ?

нокти

Вече усещаме първия есенен хлад, а вятърът започва малко или повече да изсушава кожата ни. При смяна на сезоните както кожата, така и нашите нокти имат нужда от допълнително подхранване и грижа.

Резултат с изображение за Защо здравите хора избират щастието, а невротиците страданието?

Хората имат нужда от отношения. За да живеем добре и да бъдем щастливи, всички ние се стремим да се свържем със себе си, с други хора, с домашни любимци, с предмети, с родината си, с важни за нас идеи като труд, житейска философия или групи по интереси.

Как да се лекуваме сами

Само със силата на мисълта човек може да накара организма си да произвежда аналгетични молекули, опиати, антибиотици! Тази дарба е дадена на всички и днес повече от всякога е обект на сериозни научни проучвания.

При раздяла адреналинът в тялото се покачва, което пък афектира сърдечния ритъм и работата на сърцето

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен пред вас е седмица, в която ще ви се наложи да направите по-големи разходи от семейния ви бюджет, но те ще бъдат вид инвестиция за нещо хубаво: в материален или нематериален план, показва вашият хороскоп. Различни новини свързани с дете или млад човек ще ви ангаж...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Във в. "Лична драма" предпочитам да чета за

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи