Брой 42 15.X-21.X. 2019

Намирам се в трудна ситуация и наистина се нуждая от добър съвет. Нямам представа към кого да се обърна за помощ и кой би приютил мен и децата ми на първо време. Чух, че има някаква организация, която помага на жените, но не знам как да се свържа с тях. Затова реших да се обърна към вас, надявайки се, че ще ми помогнете.

С Петя израснахме заедно от деца. Двете бяхме неразделни в детската градина, а в училище стояхме на един чин. Обичахме се като сестри и нямахме тайни една от друга.

„Мъката ти не трябва да бъде тайна“: Мъж фотографира битката на съпругата си с рака

Когато приятелите и роднините на Фей Еид разбрали, че тя страда от рак, повечето от тях реагирали по един и същи начин. „Ще се оправиш“, успокоявали те 26-годишната дама.

муж моральный

Казвам се Венета, на 27 години. Отгледана съм от истерична майка, която в момента се лекува от неврози, съпругът ми е морален насилник, заради когото тригодишната ми дъщеря расте неспокойно дете.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Седмицата може да се окаже за мнозина трудна. Ще бъдете много неспокойни, променяйки позицията си, търсейки какво да правите, чувствителни и с чести промени в настроението. Тази седмица ще бъдете несериозни и колебливи, когато вземате решение. Някои от вас ще стигнат до повратна точка в живот...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи