Брой 25 19.VI-25.VI. 2017

за драмата.jpg

Преди девет месеца, след 12 години брак, съпругът ми напусна мен и малката ни дъщеря. Всеки ден се моля на Бог да ми даде сили да приема случващото се, за да мога да оцелея.

Родителите ми ме омъжиха насила, когато станах на 15 години. Довчера играех с момчетата на детската площадка и дори не съм си и помисляла за семеен живот. Вярвах, че ще завърша образованието си и чак тогава ще мисля за дом и деца, но родителите ми са имали съвсем други планове.

«В течение недели я стал отцом и вдовцом»

Докторът се наведе над Карин и й каза: "Ще разговарям с хематолозите. Изглежда, че имаш остра левкемия." Това се случи на 19 Март, 2012. От този ден живота ми се раздели на преди и след.

"Майка съм на 17-годишна дъщеря, която настоящият ми съпруг изнасилваше от две години. Страхувах се да докладвам на полицията, защото той заплашваше, че ще убие цялото ми семейство. Краят на ужаса настъпи, когато неговите сестри разбраха за безчинството на брат си."

Бившият ми съпруг не пиеше толкова много, ако трябва да го сравним с други алкохолици. Преди да забременея съжителството ни беше чудесно, но след като родих, съпругът ми се промени.Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен През тази седмица най-близкият ви приятел ще бъде интуицията ви. Не пренебрегвайте сигналите на подсъзнанието и не се оставяйте само на желанието да получите да ви води. Не винаги това, което искаме е най-доброто или подходящото за нас, дори напротив. Не се страхувайте да не получите, всъщност ...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Къде ви харесва да четете "Лична драма"?

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи