Брой 3 16.I-22.I. 2018

Суть в том, что, оказывается, я прожила свою жизнь зря и получила в конце то, что заслужила

Ако преди няколко години ми бяха казали в какво положение ще се окажа някой ден, не бих повярвала. Щях да се разсмея и да отмина. Виновни няма в моята ситуация. Истината е една: живях напразно и в крайна сметка получих каквото заслужавам.

Оказа се гадна кучка

Здравейте! Всеки път, когато чета във вестника, че някое момче или момиче търси биологичната си майка, ми идва да изкрещя. Иска ми се да му кажа – спри, спести си разочарованието, не наранявай себе си и хората, които те обичат. Аз самата минах по този път и сега ужасно съжалявам. На 28 години съм. Родителите ми казаха, че съм осиновена още когато бях много малка, страхуваха се друг да не ги изпревари. Те бяха най-прекрасните хора, които познавам. Грижеха се да не ми липсва нищо, обсипваха ме с любов. Аз също ги обичах, но когато влязох в пубертета, сякаш превъртях. Стана ми фиксидея да открия майка си и не само това.

Резултат с изображение за бременна жена плаче

През февруари 2010г. съпругът ми почина в жестока катастрофа. Изненадващото беше, че той имаше мисии в Ирак, Кувейт, Афганистан, но смъртта го покоси на крачки от дома ни.

Казвам се Еленор, на 53 съм и от 35 години не знам каква е съдбата на детето ми. Бях едва на 18, когато непозната жена отвлече дъщеря ми. През онзи фатален ден, с тримесечната ми дъщеря Ейприл пътувахме за родния ми край, без да знам, че животът ми ще се промени напълно.

На 3 януари 2018 г. моята скъпа приятелка Холи, която страдаше от рядка форма на рак на костите, публикува писмо на страницата си във Facebook, в което разказа за отношението си към живота.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен през тази седмица ще трябва да бъдете преди всичко реалисти. Избягвайте да правите планове на база дадено ви обещание или непроверена информация. Не разчитайте само на това, което ви казват хората, дори да са ваши близки приятели.Една загуба в миналото или такава...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

На каква възраст сте, скъпи читатели?

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи