Брой 33 14.VIII-20.VIII. 2018

В родилния дом прекарах четири дни. А на петия ни изписаха. Прибирайки се в празния апартамент, на вратата ме посрещна некрологът на мама.


Резултат с изображение за ненавижу Старшая сестра

По някаква причина се вярва, че по-малките деца са обичани от родителите си повече, особено ако разликата между тях е голяма. Не знам, в някои семейства може би е така, но в нашето любимката е по-голямата ми сестра.

Резултат с изображение за пожилой мужчина заботится о своей больной жене

"Не се притеснявай, винаги ще бъда до теб!". Всяка сутрин с тези думи убеждавам съпругата си, откакто страшната болест я прикова към леглото. Вече 35 години не съм я оставил нито за ден сама. Любовта ми е все така силна към нея, въпреки че тя е неподвижна.

Резултат с изображение за Порочный круг: крутые повороты судьбы одного человека

Историята ми е дълга и не ми се навлиза в подробности, за да не отегча читателите, но ми е невъзможно да я разкажа с два реда. Ожених се с много любов и надежди, както и с убеждението, че Зорница е голямата любов на живота ми.

Резултат с изображение за чрезмерная материнская любовь

Била съм на една година, когато баща ми е напуснал семейството ни. Благодарна съм на майка си, че ме отгледа и възпита, помогна ми да напредна в живота и за да ме изучи, работеше на две места. Обичам я и затова, че винаги е била до мен, но с всяка измината година грижите й ми тежат като воденичен камък.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен 21 март – 20 априлВ неделя ще се събудите с особено чувство накъде да вървите. Ако вярвате в интуицията си последвайте я и животът ви може да се промени към добро. В понеделник не бива да сте пасивни, дори и да сте в отпуск. Вашата управляваща планета Марс се връща отново в Козирог, а това ще с...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Във в. "Лична драма" предпочитам да чета за

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи