Брой 38 18.IX-24.IX. 2018

Кога трябва да обясним на децата си, че тялото ни е неприкосновено? Някои родители мислят, че колкото по-рано, толкова по-добре, но други дълго отлагат момента.

ojenih-se-za-neviarvasht-maj.jpg

Човек никога не знае какво изпитание му е подготвила съдбата. Вярваме, че болестта е най-лошото, което може да се случи, но понякога тя ни носи облекчение. Четири години живях с мисълта, че жена ми вече не ме обича, но се оказа, че е сериозно болна.

Тази история се случи преди много години. С Лидия, годеницата ми, планирахме да се оженим през лятото. Но месец преди важното събитие, като млад специалист, от службата ме командироваха в чужбина.

"Някой ден самотата ще те убие!" - думи, която преди няколко години чух от единствения мъж, който някога ме поиска за съпруга. Не го харесвах, не ми допадаше възрастта и външността му.

Казвам се Стамен и съм баща на едно красиво момиче, което отглеждам сам. Няколко месеца след като дъщеря ми се роди, съпругата ми ме напусна. Тогава мислех, че преживява следродилна депресия, но се оказа, че в живота й има друг мъж.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен пред вас е седмица, в която ще има повече напрежение или поводи за спорове и противопоставяне, показва вашият хороскоп. Основните „сблъсъци“ ще бъдат в дома ви, по семейни въпроси или ще бъдат свързани със съседи. Възможни са неочаквани или сложни за разрешение б...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Във в. "Лична драма" предпочитам да чета за

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи