Брой 46 13.XI-19.XI. 2018

Резултат с изображение за Боюсь своего мужа… «Сама виновата!»

Искам да споделя болката си, но няма с кого. Страхувам се да разкрия пред близките си, че ужасно мразя съпруга си. Омъжена съм от 8 години и от брака си имам двама сина.

sad-boy-pic.jpg

Мама си тръгна. Тя почина толкова тихо и незабележимо, че никой от близките ми не усети смъртта й. Изведнъж вкъщи станало така неуютно. По това време бях на работа и научих страшната новина от съпругата си по телефона.

Резултат с изображение за Мой сын наркоман

Моята история е срамна и страшна. През последните няколко месеца живея в ад. Не мога да си спомня, откога не съм спала нощем спокойно. Целият ужас се дължи на сина ми, който е наркоман.

Искам да споделя с читателите на вестника болката, която ме изгаря. С Марин - съпруга ми, се оженихме по любов. От брака си имаме дъщеря, която е смисъл на живота ми. Допреди няколко години в семейството ни цареше любов и привързаност. Късметлии сме: провървя ни и със съпруга ми развихме малък бизнес. Можех да мисля, че съм имала най-щедрите орисници, ако на пътя ми не беше застанала Симона. Млада наперена вдовица, която разруши брака ми и съсипа сърцето на дъщеря ми.

С Тина се запознахме случайно. Това стана преди пет години, през една студена януарска вечер. Студът проникваше през дебелото яке и въпреки него кожата ми беше настръхнала. От бързане да се прибера у дома на топло, се сблъсках с младото русо момиче на входа на магазина. Тя се стресна и изтърва пакета с покупки. Чу се шум от счупено стъкло. Непознатата клекна и започна да разглежда кое е оцеляло и кое е за боклука.
По лицето й личеше колко е ядосана. Наблюдавах я, после се наведох и се опитах да й помогна, като не спирах да се извинявам. Няколко минути по-късно приключихме. Ръцете на момичето бяха изцапани, а дрехите й - изпръскани с доматено пюре. Аз бях причината за този гаф, затова казах, че живея на няколко крачки от магазина, вкъщи може да пием кафе, да се стоплим и най-вече тя да се измие и почисти. Не възрази и така, по един каприз на съдбата, се запознах с Тина.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Флорина Гарсия от Испания се буди една обикновена сутрин и осъзнава, че има много неща в живота ѝ, различни от предния ден. Тази жена твърди, че живее в паралелен свят и по тази причина през 2008 година, тя пише съобщение в един уеб сайт, обясняващо какво точно се е случило с нея.Флорина моли хората...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Гледам/чета за личните драми на хората:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи