Брой 21 21.V-27.V. 2019

Бях на три години, когато родителите ми се разведоха. Инициатор за развода била майка ми, която изневерила на баща ми. Докато навърша десет години живях с нея и пастрока ми, но тя не само като съпруга не струваше, а и като родител.

Трябваше да мине време, за да разбера, че ако обидата ти е нанесена от подлец, мръсник, негодник, нищожество, гадняр, простак, неблагодарник (останалите епитети добави ти, читателю), не си струва изобщо да се терзаеш, да късаш нерви и си съсипваш сърцето. Разочарованието е сигнал, че си допуснал грешка в избора на партньор, а причинената болка не заслужава прошка. Светът е пълен с хора, които заслужават обич и уважение. А всеки от нас има право на втори шанс.

Моего мужа увела коллега с помощью приворота!

Винаги чета с интерес историите, които са публикувани на вашия сайт, а днес реших и аз да споделя с надеждата, че читателите ще вникнат в проблемите ми...


Мама е починала, когато съм била едва на две години и за съжаление нищо не си спомням за нея. Година след смъртта й татко се оженил повторно. Двамата често се караха, но тъй като тя му роди син, никой не се осмели да поиска развод от другия.

Родственники мужа грызутся за наследство отца

Още преди да се омъжа, знаех, че семейството на бъдещия ми съпруг е голямо. Самата аз съм от детски дом и не познавам родителите си. Когато връзката ни с Дамян стана сериозна, той ме предупреди, че има трима братя и две сестри.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

На 21 май се чества Св. равноап. Константин и Елена, на 24 май - Ден на българската просвета и култура и на славянската писменостНа 21 май се чества Св. равноап. Константин и ЕленаПразнуват Константин, Костадин, Коста, Косьо, Костадинa, Констанца, Елена, Елеана, Еленкo, Елин, Ели, Елка, Елица, Елина...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи