Брой 21 26.V-01.VI. 2020

Как нельзя вести себя, если мужчина вас бросил | Be happy | Яндекс ...

Никой не знае какво му е подготвила съдбата. Бях едва на 24 години, когато лекарите откриха, че имам рак. Жестоката диагноза преобърна целия ми свят и за мен настъпи черен период.

Завишу от денег отца, но он меня терроризирует»

Откакто преди четири години мама почина, с баща ми живеем сами. Първоначално го подкрепях морално, но с времето неусетно поех всички функции на покойната ми майка, осигурявайки на баща си комфорт.

Човек никога не знае кога нещастието ще почука на вратата му. Преди пет години най-голямата ми дъщеря доведе приятеля си да живеят у дома. Валерия сияеше от щастие, защото най-накрая двамата определиха дата за сватбата.

Колко години трябва да прекараме на този свят, за да наречем живота си пълноценен? Казвам се Яна и смятам, че не е важно колко сме живели, а как. Ако сме запълнили живота си с любов, то тогава съществуването ни не е било напразно.

Родня мужа недовольна, что он женился на вдове с тремя детьми»

На 35 години останах вдовица с три деца. Смъртта на съпруга ми ме завари неподготвена да се справя с трудностите в живота. За щастие след време срещнах добър човек, за когото се омъжих.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – През тази седмица ще положите много усилия в работата, ако обаче сте решителни и креативни, резултатът със сигурност ще зарадва. Сега е по-добре да мислите по-малко за покупки и придобивания, в противен случай бюджетът ви може да се пропука по шевовете. Опитайте се да защитите възгледите си п...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи