Брой 29 17.VII-23.VII. 2018

Исповедь ребёнка или домашнее насилие

Здравейте, уважаеми читатели. Отдавна чета вашия вестник и сайт, но чак се осмелявам да споделя своята история. По-точно на детето, което все още живее в мен. Една изповед за домашното насилие и как то се отразява на децата.

Обичаш, вярваш, даряваш сърцето си, а накрая осъзнаваш, че всичко е било илюзия.

Резултат с изображение за изнасилиха девойка в гора

Бях студентка в съседен град и един уикенд се прибирах у дома с влак. Вероятно съм заспала, защото внезапно осъзнах, че съм изпуснала моята спирка. Тогава двойката, която пътуваше с мен в същото купе, ми предложи да сляза на следващата гара.

От маленькой сироты отказались все близкие – пока она не получила наследство…

С Марина бяхме съседки и приятелки. Мъжът й я напусна преди години и тя отгледа дъщеря си Лиза напълно сама. За съжаление преди Лиза да навърши 5 годинки, Марина се разболя тежко и много скоро почина. В последно време, докато се лекуваше в болницата, Лиза беше оставена на моите грижи. На погребението се запознах с роднините на покойната си съседка - възрастни и семейни хора.

Днес, поглеждайки към любимата си дъщеря, в ума ми нахлуват мрачни спомени. Толкова много ми се иска да върна времето назад и никога да не върша онази грозна постъпка, която не ми дава нито миг спокойствие. Аз, майката, изоставих дъщеря си докато беше бебе пред една къща. Това се случи преди три години.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен това ще бъде седмица, в която ще се концентрирате към стриктното изпълнение на вашите планове и задачи.Сега обстоятелствата ще работят във ваша изгода и вие ще трябва максимално да се възползвате от тях.Вероятно точно през тази седмица ще направите важни планове ...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Във в. "Лична драма" предпочитам да чета за

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи