Брой 30 23.VII-29.VII. 2019

Никога няма да забравя деня, в който баща ми ни напусна. Докато той крещеше на мама, аз и двамата ми по-малки братя треперехме от страх в спалнята. След като татко си тръгна, тихо излязох от стаята и видях, че мама лежи на пода и плаче с глас.

С г-н Павлов се запознах преди осем години, когато станах негов личен асистент. Той беше женен с деца. Първоначално реших, че е страхотен шеф, тъй като с безкрайно търпение ме учеше на тънкостите в работния процес.

Преди пет години за 23-тия си рожден ден резервирах известно заведение и поканих близките ми приятели, братовчеди и техните партньори за празника. Купонът премина толкова забавно, че един приятел предложи да продължим партито в къщата на брат му Габриел.

Резултат с изображение за I made an abortion

Загубих девствеността си в 12 клас. Моят първи мъж в живота стана момче от съседната паралелка. Аз бях доброто момиче, а той - лошото момче. Спах с него, най-вероятно, от любопитство, защото за любов не можеше и дума да става.

Покъртителната изповед на една алкохоличка: Бях на крачка от смъртта - 0

Ако не бях спряла, в най-добрия случай щях да съм една сянка, въргаляща се на дивана, споделя жената

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Седмицата ще бъде напълно различна от това, което бихте очаквали. Във финансов план не са изключени затруднения, внезапни промени. Защо да се връщате към миналото, когато има много какво да очаквате от бъдещето? Ако вашият партньор иска нещата по определен начин, така да бъде. Вие сте двама д...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи