Брой 12 19.III-25.III. 2019

Резултат с изображение за Муж издевается и изменяет, но жена боится уйти от него и ждет от любовниц

С Алекс се влюбихме като студенти и няколко месеца по-късно той ми предложи брак. Щастлива, че ще стана съпруга на любимия човек, приех предложението му, без да се замисля.

Резултат с изображение за Жена призналась мужу в изменах, а любовник в это время ушел к другой

Целият ми приятелски кръг смята съпруга ми за идеалния мъж - и може би са прави. С Димо се запознахме година след като се разведох с първия си съпруг. Тогава ми се струваше, че е време да сложа кръст на личния си живот, защото кой би харесал самотна майка с дете?

Резултат с изображение за Как я пережила страшную аварию: личная история

Преди три години, точно на 31 декември, с близките ми пътувахме към вилата. Шофираше брат ми, баща ми стоеше до него, а аз се бях разположила на задната седалка и държах на коленете си декоративна коледна елха.

От няколко дни той не спира да ми звъни. Обажда се, независимо колко е часът. Не вдигнах телефона нито веднъж. Предполагам, че отново е пиян и пак ще ме моли да го прибера. Ще ми се кълне в любов и ще обещава, че от утре всичко ще бъде различно. Знам наизуст целия му репертоар. Знам и, че това утре никога няма да дойде. А беше време, когато аз го молех да не зарязва семейството ни. Как ли не се опитвах да му отворя очите и да събудя в сърцето му бащини чувства. Но той предпочете парите на възрастната си любовница. Той е бившият ми съпруг Ангел - човекът, който от алчност продаде мен и невръстната ни дъщеря.

Собственик съм на магазин в квартала и често я засичах. Днес тя отново беше на улицата. Облечена в скромна рокля, пъргаво се плъзгаше между спрелите на светофара коли и подаваше на шофьорите малки ключодържатели, за да изкара малко пари. С наклонена настрани глава, вдигаше ръката си и показваше пет пръста - цената. Някои купуваха, други й подаваха смачкани банкноти, но имаше и такива, които я поглеждаха с досада и взимайки я за просякиня, бързаха да вдигнат прозорците на колите си. Често тя обикаляше и масите на малкото кафене да предлага стоката си на развеселени младежи. Правеше го с увереността на човек, който няма на кого да разчита. Понякога влизаше в магазина ми, купуваше си нещо и все така мълчаливо излизаше. Не знаех как се казва и откъде се появи, но знаех, че е глуха. По някаква причина винаги щом чуех звънчето над вратата, с надежда поглеждах да не би да е тя. Младата жена ми харесваше. Бях чувал, че такива хора четат по устните, и един ден, докато ми подаваше покупките си, се взрях в лицето й и отчетливо попитах как се казва. Момичето ме погледна учудено, после се усмихна и гърлено произнесе: "Яна". Аз също се усмихнах и се представих: Злати.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – През седмицата ще получавате положителна енергия от звездите. Ще имате успехи както в работата (бизнеса), така и на любовния фронт. Особено след 20-ти, когато Слънцето преминава във вашия знак започва период, наситен с емоции, чувства, любов и вътрешна хармония. Избягвайте да вземате прибърза...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Абонирам се за вестник "Лична драма":

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи