Брой 34 22.VIII-28.VIII. 2017

Резултат с изображение за За силата на човешкия дух

Ще започна с извода, който си направих от цялата история, която ще ви разкажа. Всички проблеми на човек (здравословни, психически, в отношенията му с хората и несправянето му в живота) идват от неправилното му мислене и недостатъчното му добро отношение към себе си и към останалите. Никой не можем да виним за това, което не са ни научили в училище, нито за родителите, които са ни се паднали.

"Знам, че направи всичко възможно, за да бъдеш добра майка и баба за внуците си. За всеки мой рожден ден ми купуваше подаръци, изпращаше ми картички, често ми звънеше. Но дори и десетилетия любов и внимание не могат да изтрият онези спомени, когато ме преби като дете".

Уморих се да се боря

Здравейте, приятели! Аз съм ваша редовна читателка от София. Не за пръв път ви пиша, но сега съм толкова отчаяна и объркана, че единственото, което мога да направя, е да излея огромната си болка пред вас. Имам приятел, вече 4 години сме заедно, и аз ден и нощ се боря за него и нашата любов. Проблемът е, че той е зависим от наркотиците. Родителите му са се развели, когато е бил 15-годишен, а и преди това не е живял в щастливо семейство. Баща му е алкохолик, майка му скита с чужди мъже и въобще не й пука за децата й. Сестричката на Ясен, така се казва приятелят ми, също е провалила живота си. Едва 17-годишна заминала за чужбина, където най-вероятно работи като проститутка. В началото се обаждала няколко пъти на брат си, но откакто сме заедно, нито са се чували, нито са се виждали, а Ясен много я обича и страда за нея.

Всеки от нас в детството си е сблъсквал с неприятни прякори, които обикновено са фокусирани върху нашите възможности и недостатъци. В този проект ще видим няколко истории на момичета, които ще споделят с нас коментарите на близки и странични хора относно външния им вид и как това се е отразило на самочувствието им.


Най-накрая баща ми реши да се разведе с майка ми. Винаги съм се чудела защо не я напусна много по-рано, а години наред търпеше да ни тормози и излага пред съседите. Майка ми е алкохоличка и в моментите, в които прекалеше с чашката, посягаше дори и на баща ми. Баща ми беше шофьор и често му се налагаше да пътува с дни. Тогава, за мой ужас, оставах сама с майка си, която, възползвайки се от отсъствията на баща ми, мъкнеше у дома отрепки като нея. За да може спокойно да развратничи с тях, тя ме гонеше на улицата. Без значение дали е лято, или зима. Една нощ...
Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен пред вас е седмица, която ще изненада мнозина с предложение за нова работа, нов ангажимент или нови клиенти.Предстои ви да се съберете или да посрещнете гости в дома си. Ще има някакво специално оживление или очакване около това събитие.Седмицата ще зарадва мнози...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Купувате ли си в. "Лична драма"?

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи