Брой 46 12.XI-18.XI. 2019

Не мислете, че съм някоя неразумна тийнейджърка. Отдавна надхвърлих 30 години, имам висше образование, стабилна работа, но съм принудена да живея с майка ми в нейния апартамент.

Тя преобърна живота ми с главата надолу или по-скоро ми помогна да намеря себе си. Явно така е трябвало да стане, защото можех да извърша непростима грешка...

Резултат с изображение за она болна

На младини бях силно влюбена в един мъж на име Красен. Обичах го повече от живота си. За съжаление той беше друговерец и родителите му го ожениха насила за друга жена.

С Арон бяхме двойка от няколко месеца, когато започнах да забелязвам, че покрай него се чувствам зле. В началото на връзката ни той беше мил, любящ и подкрепящ, но с течение на времето се промени в начина, по който ми говореше и се отнасяше към мен.

Аз съм на 62 години и преди време за втори път станах баща. С бившата ми съпруга, която е много по-млада от мен, три години се опитвахме да станем родители, но не се получаваше.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Първата половина на седмицата е много енергична и противоречива. Интуицията ще ви подскаже какви материални проблеми трябва да решите и кои ще се окажат просто загуба на време. Важна среща или отговорни преговори има риск да се провалят в последния момент или да не бъдат успешни. Вторник е яс...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи