Брой 47 21.XI-27.XI. 2017

С годеника ми сме от няколко години заедно. Кирил е прекрасен човек, романтичен и за него са важни три приоритета: философия, планини и аз. Може би вече щяхме да съпрузи, ако не беше злобният му братовчед.

8a29a27234e129300aa03975765da7e5_M (1)

Омъжих се за Григор през 2014 г. Нашият роман не продължи дълго и само четири месеца след първата ни среща, двамата се оженихме. Не очаквах отношенията ни да се развият толкова бързо, но веднъж той дойде в университета с цветя и пръстен, и пред всички колеги, падайки на колене, Григор ми поиска ръката.

Беше мъглива ноемврийска сутрин. От часове валеше дъжд и нямаше никакви изгледи скоро да престане. Закъснявах за делова среща и, без да се огледам добре, непредпазливо тръгнах да пресичам улицата. Внезапно чух скърцане на спирачки и една кола остро спря на крачка от мен. Вратата се отвори и гневен женски глас изрече: "Ей, човече, защо не внимаваш? Без малко да стане беля!" Застинах на място. Но не от дъжда, който пронизваше костите ми, не и от преживения шок, а от гласа, който бих разпознал и след още десет години. Гласът, който ме прокуди на хиляди километри да търся опрощение за греха и предателството, които извърших. Този глас на жена, която сега звучеше заканително, преди десет години ме уверяваше в любовта си и ме молеше да я спася от тираничния й съпруг - мой приятел от детството. Десет години се мъча да забравя, че едва не станах убиец заради тази жена.

Резултат с изображение

Оня ден се видяхме с една съседка и тя ми каза: „Да знаеш, че отдавна няма любов на тоя свят, всичко е само интереси!“ Попитах я какво има предвид и тя ми разказа следната история.

Като дете много се гордеех с баща си и го обичах повече от мама, въпреки че тя беше най-добрата майка на света. Семейството ни бе щастливо и сплотено - всички познати ни сочеха за пример.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен през тази седмица ви предстои „голямо чистене“ на безперспективни планове или отношения. Ще имате достатъчно кураж за подобни кардинални решения и действия.Мнозина ще очакват пратка или документ от друго населено място. Някои ще изпратят Коледен колет с подаръци ...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Какво най-често гледате по телевизията?

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи