Брой 3 15.I-21.I. 2019

Цели 20 години живея далеч от семейството си. Постарах се добре да скрия следите си, така че никой от тях да не стигне до мен. Съобщението, че ме търси племенникът ми, буквално ме стисна за гърлото. Не желаех тази среща, нито някоя друга.
Беше студено, валеше сняг, може би и онова момче зъзне навън. Видях го през прозореца – смачкано, никакво, зле облечено. Дали от съжаление, или все пак гласът на кръвта проговори, изпитах състрадание. Наредих да го поканят да влезе. Докато чаках да ни донесат кафе, скришом го огледах - наистина носеше чертите на сестра ми.

С Дара се запознахме в университета. Известно време след дипломирането ни, двамата се оженихме. Обожавах съпругата си с цялото си сърце, но за съжаление, три години по-късно любимата ми загина в автомобилна катастрофа.

Резултат с изображение за женщина рыдает

Преди три години се разведох със съпруга си. Двамата бяхме заедно от много време, но последните години се превърнаха в истински кошмар. В началото на брака ни Георги се държеше като грижовен и любвеобилен баща и съпруг, носеше ме на ръце и правеше всичко за семейството ни.

Това е трогателната история на 5-годишната София. На пръв поглед тя е като всички останали деца – жизнерадостно, буйно момиче с огромна усмивка на лицето си. Но не всеки знае, че това малко прекрасно създание е истински войн.

Случаи семейного насилия в КР. Архивное фото

Аз съм на 35 години, омъжена, майка на две деца. Мъжът ми е добър човек, но е работохолик, затова грижите за дъщерите ни падат предимно на моите плещи. За съжаление момичетата ми са много различни по характер: по-голямата е спокойно дете, докато Ана, втората ми дъщеря, е нервна и капризна.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Тази седмица е по-добре да не се поддавате на съмненията и да не се опитвате да промените това, което не можете да контролирате. По-добре е да пестите енергия и да се подготвяте за важни събития, които предстоят да се случат. Много е важно да бъдете предпазливи, да не бързате да вземате решен...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Гледам/чета за личните драми на хората:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи