Брой 21 22.V-28.V. 2018

Това е трагичната история на моята най-добра приятелка - Галина. Изминаха години, откакто тя се омъжи за привидно добро момче. Стефан беше единственото дете в семейството и, разбира се, в желанието да му осигури най-доброто, майка му изградила от него един разглезен егоист.

Резултат с изображение за Мужчины распускают руки и унижают

За едни майката е мила жена, която ги отрупва денонощно с грижи, за други - кошмар! Вие сами преценете, що за майка е моята.

Моята майка е много красива жена, но с тежък нрав. Деспотична, груба, жестока. Преди години баща ми се влюбил в нея от пръв поглед, но с течение на времето любовта му преминала и той осъзнал, че не може да живее с човек като нея. Затова един прекрасен ден си събрал багажа и напуснал семейството ни.

Години наред се пазех от измамници, които с нежни думи и страстни прегръдки примамват наивните женски сърца, а после ги оставят разбити и съсипани. Но колкото и да се пазех, писано било да стана жертва на чаровен мошеник.

Винаги съм се чудела защо по-големият ми брат Михаил не прилича на никой от семейството ми, но съвсем скоро научих тайната на родителите ми. Майка ми беше медицински работник и една нощ й се наложило да спаси живота на малко момченце, което някой безсъвестен човек беше зарязал на прага на дома ни.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен в края на месеца ще отделите време за размисъл и преценка на изминалият период от 2018. Пред вас е едно многообещаващо лято, но именно поради тази причина няма да искате да го пропилеете. Тази седмица разговорите ви ще бъдат свързани именно с бъдещите ви планове ...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесва ли ви стр. 21 "Възход и падение"?

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи