Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2023

Животът какъвто е:

Аз, той и ревнивата му майка

Преди години се запознах с прекрасен мъж на име Румен. Толкова бях щастлива, че летях в облаците. С него се чувахме по няколко пъти на ден и почти всяка вечер се срещахме. Месец по-късно осъзнах, че не мога да живея без любовта му. Когато Румен ми предложи да се съберем под един покрив, не се поколебах и веднага приех предложението му. Фактът, че любимият ми е много по-възрастен от мен и има син от първия си брак, не се понрави на близките ми. Те твърдяха, че това е голяма грешка и се опитваха да ме разубедят в решението ми. Но аз, влюбена до лудост, си казах, че добър човек като него не може да има лошо семейство. Не ги послушах и след броени дни се преместих в дома му.


Първите месеци бяха прекрасни. Със сина му се разбирахме чудесно, а майка му се отнасяше към мен, сякаш съм й родна дъщеря. Румен ме носеше на ръце и изпълняваше всяко мое желание Живеех така, както винаги съм мечтала. За съжаление именно любовта и грижите му станаха причина за последвалите проблеми. Свекърва ми започна да ревнува сина си от мен. Обижда се, ако отидем на разходка без нея или започваше да плаче, решим ли да пренощуваме извън дома. Опитах се да поговоря с мъжа си, но той просто се засмя и ме помоли да не обръщам внимание на приказките й. Не след дълго положението се влоши дотолкова, че ако Румен закъснее и половин час след работа, вкъщи настъпва страшна паника.


Майка му ми хвърля коси погледи, все едно аз виновна, че не се е прибрал навреме. Не ни позволява да се прегръщаме, а ако се уединим през деня, се държи така, сякаш сме я наранили. Разбирам, че Румен е единствено дете, но той вече е голям мъж. На сина му също не му е лесно, защото баба му недолюбва и него. Счита, че той е виновен за развода на родителите си. Понякога плача от напрежение, но щом съпругът ми се прибере, свекървата бърза да му покаже вечно зачервените от възрастта си очи, и аз минавам на заден план. Как ще изляза от това положение, ум ми не го побира.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи