Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

Разтърсващи драми:

Бавачката на децата разби брака и живота ми

След 2 месеца отсъствие той ужасно искаше да говори… Но аз не желаех да виждам съжалението в очите му. В последно време, изглежда, че единствено съжаление предизвиквам в семейството си, дори и в децата. Гледат ме като пребито куче, което се опитва да намери собственика си. Не плача, нямам сили ... Напоследък ме притеснява само един въпрос: "Как не съм забелязала?"


Тя се появи в нашия живот, когато се роди Ана. Третата ми дъщеря. Съпругът ми видя, че ми е трудно да поддържам къщата и да се грижа за децата като преди. И така двамата започнахме дълго да търсим бавачка. Как мразя сега тази дума. Приятелка ми препоръча една жена и ме увери, че е първокласна бавачка. За съжаление жената имаше друг ангажимент, но чувайки разочарования ми глас по телефона, тя ми даде номера на дъщерята на своя близка.


Разказа ми, че момичето учи висше, има нужда от пари и по принцип е чист и адекватен човек. Много се зарадвах, тъй като не исках да се обръщам към роднините си за помощ. И тя дойде, обикновено младо момиче. Съпругът ми и аз се радвахме, че вече има на кого да поверим децата и да излизаме спокойно вечер. Маргарита, така се казва това същество, веднага намери подход към децата, помагаше ми с домакинската работа, а в замяна й плащах допълнително. Шест месеца по-късно здравето ми рязко се влоши и се наложи да замина на лечение в санаториум. След 10-дневен престой най-накрая се прибрах у дома.


Сърцето ми на влюбена жена веднага усети промяната в съпруга ми. През цялото време той избягваше да общува с мен и все бързаше да излезе по бизнес. За разлика от него Маргарита беше в чудесно настроение и дори бих казала, че сякаш беше станала по-красива. Честно казано и през ум не ми мина мисълта, че мъжът ми спи с това незряло момиче. Веднъж, докато разговарях с най-голямата си дъщеря, тя ми сподели, че е видяла баща си да излиза от спалнята на бавачката. Изведнъж усетих, че ме заливат със студена вода. Обадих се на съпруга ми, но той отговори, че има среща и ако мога да му позвъня по-късно. Същата вечер директно го попитах защо ми изневерява с Маргарита. Въпреки че мъжът ми се опита да отрече, аз не му повярвах.Следва продължение:

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи