Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2024

Разтърсващи драми:

Бившата свекърва също е човек

Неотдавна срещнах близка приятелка. Поговорихме си, обсъдихме новостите и изведнъж тя ми каза: "Знаеш ли, онзи ден посетих колежката си в болницата и там видях свекърва ти. Нещо със сърцето. Напълно изоставена, остаряла, никой не я навестява поне един плод да й занесе." Необходимо е веднага да ви изясня, че приятелката ми говореше за бившата ми свекърва. Преди три години все още бях съпруга на Влади, нейният единствен и обичан син. Спомням си онези години като най-трудните в живота ми. По онова време бях толкова влюбена в мъжа си, че не осъзнавах, че той изобщо не ме зачита като човек.


Що се отнася до свекървата, отношението й се пролича още на първата ни среща, когато тя застана на прага и процеди през зъби: " Я да видим коя си ми довел този път." После ме сканира от главата до петите с толкова презрителен поглед, че почувствах как ме полазват мравки. Обичаше ли ме Влади? В началото мислех, че е така, иначе защо би се оженил за мен въпреки неодобрението на майка си? Днес обаче съм убедена, че е обичал единствено себе си. Влади ми изневери още на сватбата. Семейният ни живот започна със сълзи, защото младоженецът прегръщаше и се забавляваше с всички, освен с мен - неговата съпруга.


Майка му обичаше да казва, че синът й е красив и секси мъж, който ще се радва на вниманието на жените. Затова моята задача била да задоволявам всички негови нужди, ако не искам да ме напусне. Приятелките ми се караха, че съм прекалено мека и послушна. Според тях се налагаше да проявя твърдост и да покажа на мъжа си, че няма безкрайно да търпя своеволията му. Но наистина обичах Влади и му прощавах всичко. Беше студена есен. Хванах настинка и шефът ме изпрати да се прибирам, за да не заразя останалите колеги. А там, у дома, в съпружеското ни легло намерих съпруга си с някакво момиче.
Следва продължение:

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи