Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

Животът какъвто е:

Чрез заплахи и шантаж, успях да разделя мъжа си и любовницата му

Със съпруга ми Вальо сме женени от 30 години. Животът ни мина като на всички други двойки: построихме си къща, отгледахме и изучихме децата си, оженихме ги. След като синът и дъщерята ни напуснаха, двамата с мъжа ми останахме сами в голямата къща. Имахме много свободно време един за друг, но желанието на половинката ми да правим секс внезапно изчезна. Не ми отне много време, за да разбера от "добри хора", че си е намерил любовница. Това, че спи с друга, не ме плашеше: страхувах се, че ако ме напусне, трябва да делим имуществото си. Построих тази къща с двете си ръце и нямам никакво намерение да я деля с някаква мръсница. Първоначално исках да поговоря с Вальо, ала след кратък размисъл реших да се преструвам, че не знам за изневярата му.


Шест години си затварях очите, преструвайки се, че всичко е наред. Но колкото и да се стараеш, от съдбата си не можеш да избягаш. Една вечер съпругът ми си призна, че има любовница и иска да живее с нея. С времето приех факта, че го деля с друга, но не бях готова да се разделим. На тези години да ме напусне заради по-млада жена, е срамно и недопустимо. Какво ще кажат децата и приятелите ни? Реших, че каквото и да става, няма да допусна да ме направи за резил пред хората. Докато той си събираше багажа, аз взех шепа хапчета и му казах, че ако си тръгне, ще се самоубия. Заплахата ми явно го стресна, защото спря да си събира багажа и притеснен седна на леглото.


Няколко дни го заплашвах, че ще си отнема живота, плаках и изпадах в нервни кризи. Децата също се опитаха да вразумят баща си и в края на краищата, той взе решение да се раздели с любовницата си. Успях да задържа съпруга си у дома, но всеки ден се измъчвам от съмнения, че тайно продължава да се среща с другата. Знам, че все още я обича и за него връзката им не беше обикновена афера. На ръба на нервите съм, непрекъснато плача и не мога да му простя измамата. Направих опити да променя отношението си към него, станах внимателна, грижлива, но нещо се счупи. Можеш ли да обичаш човек, който те е заменил с друга, да се любиш с него, докато в ума ти се въртят картинки как прави секс с любовницата си, как я прегръща и целува?

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи