Брой 21 26.V-01.VI. 2020

Животът какъвто е:

Днес си спомням миналото просто като лош сън

Никога не съм вярвала, че ще стана като онези жени, от които винаги съм се отвращавала. Всичко започна толкова банално: съпругът ми ме изостави. Изневярата му беше съвсем класическа: първоначално Илия закъсняваше след работа, криеше си телефона, а от дрехите му се долавяше аромат на чужд женски парфюм. През уикендите спортуваше активно и в очите му се четеше онзи пламък, който може да излъчва само погледът на влюбен мъж. С времето двамата все по-често започнахме да се караме и от ден на ден се отдалечавахме един от друг. Веднъж, докато Илия се къпеше, аз му пребърках джобовете и открих презервативи. Със сигурност не бяха мои, защото, когато се любехме, не взимахме предпазни мерки, тъй като се надявахме да забременея.


Доказателството за изневярата му, ме накара да полудея. Вдигнах грозен скандал, плачех и настоявах да изостави любовницата си. Но той избра да бъде с нея и ме напусна. Днес си мисля, че с истериите си, аз сама го принудих да вземе крайно решение. Между другото, по-късно разбрах, че женените мъже рядко напускат семействата си, но тогава не знаех това. След раздялата ни цяла година не бях на себе си. Дълбоко ненавиждах жените, които не си търсят свободни партньори, а отнемат чуждите. После реших, че е време да продължа напред и да си потърся сродна душа. Регистрирах се в сайт за запознанства и с ужас открих, че първият, който пожела да излезе на среща с мен, е женен.


Как можно узнать, изменяет ли муж: признаки, способы, тест на измену


След няколко неуспешни опита да намеря сериозен партньор, си помислих, че може би все пак ще е вълнуващо, ако се впусна в афера с женен мъж. Нали и съпругът ми беше семеен, когато друга ми го отне... Уви. Не е никак лесно да завържеш истински и стойности отношения с някой, който у дома го очакват жена и деца. Бързо разбрах, че освен секс, при това на моя територия, няма да получа нищо друго. Внимателно премерих всички плюсове и минуси и осъзнах, че рискувам да загубя години от живота си, за да съсипвам чужди семейства. Така че окончателно се отказах от ролята на доживотна любовница. Наскоро се омъжих повторно и със съпруга ми живеем в чужбина. Разбира се, той никога няма да разбере, че преди време имах авантюри с женени мъже (за тези неща не трябва да се говори, особено пред съпрузите). Щастлива съм и си спомням миналото просто като лош сън.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – През тази седмица ще положите много усилия в работата, ако обаче сте решителни и креативни, резултатът със сигурност ще зарадва. Сега е по-добре да мислите по-малко за покупки и придобивания, в противен случай бюджетът ви може да се пропука по шевовете. Опитайте се да защитите възгледите си п...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи