Брой 21 26.V-01.VI. 2020

Катя е моя бивша съученичка от гимназията. Звънна ми в края на септември, да ме попита дали съм получила поканата за среща на випуска ни. Бяха изминали 20 години, откакто завършихме. През това време се случиха много неща в живота ми. Изкарах висше, омъжих се, след 2 г. се разведох, бях в чужбина…

С малки изключения почти не си спомнях физиономиите и имената на съучениците ми, единствено с Катя поддържах връзка и нямах намерение да ходя на срещата. Само че 2 седмици по-късно, с марков тъмносин костюм и бяла риза, престъпих прага на ресторанта. Както и очаквах, наоколо беше пълно с лица, които бегло си спомнях. Някои изглеждаха доста зле - напълнели, с побелели слепоочия. Е, имаше и по-запазени, но бяха малко.

След като се здрависах с всеки един поотделно, ми се прииска да си тръгна. Умирах от скука и досада. Изпих на екс едно уски, оставих 10 лева, взех си дамската чанта и без колебание станах. В този момент пред мен се изпречи красив мъж, стилно облечен и с широка усмивка попита: "Елена, ти ли си това? Все си така красива и жизнена." Порой от комплименти се изсипаха от устата му. Напрегнато се опитвах да си припомня кой е този чаровен ласкател, но напразно. Няколко минути по-късно двамата стояхме един срещу друг на отрупаната маса и се заливахме от смях. Въпреки че все още нямах представа кой е този съученик, виждах в него шанс да прекарам една вълнуваща вечер. Отдавна не бях флиртувала и бях готова да приема предизвикателството. Давайки си вид, че знам с кого се веселя, отговарях на шегите му.

10 признака, че е хлътнал до уши по теб

Чудите се какви са чувствата му към вас. Нека би представим 10 признака, че е хлътнал яко до уши.

1. Не се притеснява да те нарича „моето сладурче“ пред приятелите си.

2. Питаш го нещо докато гледа Шампионска лига и той забележимо обръща глава в твоята посока.

3. Обажда се на „мама“ (става въпрос за твоята майка), за да я помоли за детските ти снимки, след което прави колажи във Photoshop с цел визуално онагледяване на евентуалното ви бъдещо поколение.

4. Използва тениската си с номер 8 и надпис Стоичков, за да излъска колата ти.

5. Не само, че не ти отказва да си сложи презерватив, но и купува релефни за твое удоволствие.

6. Излязъл е с момчетата, но отива до тоалетната специално, за да ти прати любовен sms, просто, за да знаеш, че мисли за теб през цялото време.

7. Забелязва новия нюанс на червилото, сенките, косата ти …

8. Сваля седалката на тоалетната чиния.

9. Носи дамската ти чанта, докато разглеждаш дрехите ти в магазина.

10. Купува ти шоколад и сладолед без предупреждение, когато са онези специални дни от месеца.


Източник: myday-bg.com

Много хора се страхуват да си признаят, че са влюбени. Дори да усещат, че това е така, те са склонни да отричат всички издаващи ги признаци. Това важи с особена сила за хората, които имат връзка отскоро и още не са свикнали с мисълта за сериозното обвързване.

Ето и най-нелепите и смешни признаци, които ще ви подскажат, че сте в плен на любовта, дори да се правите, че това не е така:

Десет доказателства, че този мъж е твоята съдба

Идеалните мъже не съществуват, но има и такива, за които си заслужава да влезеш и в огън и във вода. Как да разбереш, че твоят мъж заслужава званието «Най-добрият на света «? Ние ви показваме 10 признака.

Първо искам да уточня, че няма да говоря за жените, които по някаква причина (много сериозна) никога не са имали полово влечение и никога не са изпитвали удоволствие от секса. Жените, които наричаме фригидни. Няма да говоря и за мъжете, които не успяват да се реализират в леглото също по сериозни причини, за които се иска лекарска намеса. Не, не става дума за такива случаи.

„Нещо не ми е сексуално днес“ е фраза, която може да се срещне в речника на всеки от нас – здравите, обикновените, нелишени от сексуален апетит хора. Какво ни кара да я изречем? И не е ли тя сигнал за нещо друго, по-сериозно? Ами ако продължи дълго? Спокойно! В повечето случаи нещата опират до обичайните причини от живота, най-често до стреса - неочаквано уволнение, смърт на близък човек, загуба на дом, пари, развод, страх от предстоящо важно решение или приближаващи фатални срокове... Нямат брой причините, при които някой властен „управител“ на нашето тяло сякаш врътва ключа на вратата, зад която са най-интимните ни желания и пориви. На мен лично ми се е случвало няколкократно – преди и след една рискова бременност, след ужаса на много сериозен семеен трус, в очакване на едно голямо изпитание и винаги, когато остана без работа. Ако човек осъзнава какво е „заключило“ сексуалното му желание, няма страшно, защото всеки неприятен момент в живота тъй или иначе отминава и обикновено се връщаш към себе си и своите привички. Но... невинаги, невинаги. И това е лошото, което понякога не осъзнаваме.

Имам приятел, чиято съпруга заболя и това, което лекарите й откриха, никак не беше обнадеждаващо като перспектива. Оперираха я и двамата заедно, ръка за ръка, минаха през етапи на отчаяние, покруса, надежда, умора, равнодушие, примирение... Тя успя да се пребори с тежката болест и сега живее съвсем като здрав човек – работи, грижи се за децата си, прави си планове за пътувания и празници. Веднъж, при една среща насаме, след две чаши вино, по повод на една закачлива моя фраза, касаеща сладостите на секса, мъжът й ми призна: „За мен това е затворена страница.“ Слисах се и ми стана неудобно, не знаех как да продължа разговора – да се престоря, че не разбирам, или да сменя темата? Да се пошегувам ли, или да потърся думи за утеха? Та той нямаше още 50 години! От изповедта му разбрах и запомних само едно: дългото „неправене“ на секс понякога може да бъде „завинаги“ като резултат. Причините са по-скоро психологически, както бе с моя познат. Вече я няма спонтанността, а и жените обикновено след такава интервенция се питаме: дали още го мога..., не е ли по-добре да не опитвам...

Не е за вярване, но диетите също могат да провалят сексуалното желание за много дълго време (Което ми напомня да ви предупредя, че тъпченето с храна и дебелеенето също не подтиква към сексуални занимания!). Спомням си как моята приятелка Диди веднъж беше решила да смъкне поне 10 кг от теглото си с глад и ... със секс. Да, беше чула от някого, че сексът също като глада „стапя“ килограми и ми каза с усмивка: „Ами че то е много лесно, аз обичам секса - хем се кефиш, хем отслабваш...“ Само че в момента, в който остана на вода и фрешове, Диди изгуби желание за секс. А обещаното „стапяне“ на килограмите важи, мили дами, само ако активно участвате в акта, не като лежите неподвижно като египетски мумии в леглото, докато ТОЙ се труди...

Ако искате съвет от мен, най-добре е фразата „Нещо не ми е сексуално днес...“ да бъде продължена така „...ама що да не опитам все пак!“. Ако не сте върхът в леглото този път, поне ще знаете, че следващия ще сте по във форма. Пък и нали казват – апетитът идва с яденето. Така е и в секса.

Петя Иванова

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – През тази седмица ще положите много усилия в работата, ако обаче сте решителни и креативни, резултатът със сигурност ще зарадва. Сега е по-добре да мислите по-малко за покупки и придобивания, в противен случай бюджетът ви може да се пропука по шевовете. Опитайте се да защитите възгледите си п...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи