Брой 12 19.III-25.III. 2019

Разтърсващи драми:

Годеникът ми ме напусна, когато разбра, че съм обречена на смърт

Изминаха пет години, откакто годеникът ми ме напусна. С Дани бяхме заедно още от ученическата скамейка и планирахме да се оженим, веднага щом завършим университета. За съжаление мечтата ми да бъда негова съпруга никога не се сбъдна. Месец преди да се вречем в любов и вярност, изведнъж се почувствах много зле. Припаднала съм и притеснени за състоянието ми, родителите ми ме откарали в болницата. След поредица мъчителни изследвания, бях диагностицирана с рак на мозъка в последен стадий. Заключението на лекарите беше, че ми остава да живея едва около година. Ужасната диагноза ме съсипа. Имах планове, надежди да се видя облечена в красива бяла рокля, а сега болестта безжалостно разби живота ми.


Ако все още намирах сили за глътка въздух, то е защото вярвах, че Дани ще бъде с мен до самия край. Но няколко дни преди сватбата, той ми изпрати съобщение във Фейсбук, което гласеше следното: " Емили, никога не съм те обичал, затова не искам да бъда твой съпруг!". Дори диагнозата не ме нарани толкова, колкото думите му. Не знам от кое ме заболя повече: дали от факта, че Дани нямаше смелост да се раздели лично с мен, а го направи използвайки социалните мрежи, или защото ме напусна тогава, когато най-много имах нужда от него. Преди да ме диагностицират с рак, бях модел.


Имах красива външност и много приятели, но лечението напълно ме обезобрази. Отслабнах много и загубих косата си. Вече не бях онова хубаво момиче, което караше Дани да се гордее. Напълно убедена съм, че той ме напусна, именно по тази причина. За щастие Бог не ме изостави и няколко месеца по-късно, се установи, че има шанс да преодолея болестта. Днес, благодарение на семейството ми и мои приятели, продължавам лечението си в чужбина. Надявам се, че скоро ще победя рака. Към Дани не изпитвам нищо. Той ме нарани ужасно и няма смисъл дори да си спомням за него.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – През седмицата ще получавате положителна енергия от звездите. Ще имате успехи както в работата (бизнеса), така и на любовния фронт. Особено след 20-ти, когато Слънцето преминава във вашия знак започва период, наситен с емоции, чувства, любов и вътрешна хармония. Избягвайте да вземате прибърза...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Абонирам се за вестник "Лична драма":

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи