Брой 42 15.X-21.X. 2019

Животът какъвто е: ​Парад на предизвикателство и сексапил

Господа, това жени ли са според вас?

Една ми стигаше преди години, за да намразя окончателно всички. Бях ерген на 37, майка ми току-що бе починала, почувствах се самотен и отчаян в празното жилище, и една хиена ми се метна на врата – в буквалния и в преносния смисъл. Цял месец ме преследваше и ухажваше, докато успя да се набута в леглото ми и да ме побърка. Признавам си, нямах кой знае какъв опит, но продължавам да мисля, че за секса е достатъчно на мъжа да му става, а жената да си вдига краката. Тя обаче се оказа ненаситна. Хем ми харчеше парите, хем само за креватна гимнастика мислеше. Откъде намираше сили, нямах обяснение, освен че работеше в една канцелария и 8 часа не мърдаше задника си от стола и си почиваше.

В началото пълната промяна в скромния ми и скучен живот – по нейните думи, ми харесваше. Вечеряхме по заведения и пицарии, а после се любехме страстно и диво. Но тя непрекъснато измисляше пози, от които получавах сърцебиене и вдигах кръвно. След година се почувствах направо изцеден и се опитах се да я вразумя. Обясних й, че любовта не е само секс, а общуване на масата в трапезарията, разговори и споделяне на случилото ни се през деня, гледане заедно на романтичен филм по телевизията и заспиване с прегръдка, целувка по бузата и пожелание за лека нощ. Тя ми се изсмя, каза, че явно вече не ме бивало, и ми препоръча да си купя виагра, а тя щяла да се погрижи за себе си, без да ми изневерява с мъж. Обидих се много, легнах си, без да й говоря, и очаквах на другия ден да ми се извини разкаяна, че ме е засегнала дълбоко. Напротив - онова, което се случи, надхвърли представите ми за извратена женска фантазия. Госпожата се прибра от работа ухилена до уши и размята един вибратор пред очите ми – щяла да ми покаже на какво му се вика страст и секс. Грабнах от ръцете й това чудо, фраснах я с него няколко пъти през лицето и я изгоних.

Оттогава намразих всички жени. И има защо. Те от малки се учат на едно – да съблазняват мъжете, да им харчат парите и да си живеят живота на техния гръб.

Наскоро отново станах свидетел на гледка, която мозъкът ми едва побра. Връщах се от разходка в кварталната градинка, а от входа ни излизаше шумна група – изпращаха абитуриентка, дъщеря на една от съседките на долния етаж. Но, моля ви се, това бяха полуголи жени и момичета. Имах чувството, че участват в еротична програма, да не кажа порнофилм. Повечето бяха с къси ластични полички, които едва покриваха гънките на дупетата им. Те ги подръпваха непрекъснато, за да не им се качат до шията. От голия пъп нагоре, същата работа - някакво подобие на сутиен, умишлено разкриващ по-голямата част от бюста. Други пък бяха с толкова тесни и впити клинове, че и венерините им хълмове, и заоблените им задни части се очертаваха ясно. Върхът на възмущението ми стигна, когато забелязах, че така скандално бяха облечени и голяма част от майките. Никакъв срам и притеснение - важното е да набиват голотата си в очите на мъжете. Мъжете и момчетата няма да коментирам. Всички бяха солидно подпийнали, може би за да потиснат естествените си мераци от гледката. За съжаление така е и по улиците, и в заведенията, и в офисите, и навсякъде.

Аз следя редовно вестника и се чудя на наглостта на онези читателки, които пишат, че са станали жертва на насилие. На такива ще им кажа: извинете ме, но вие сами си го търсите. Няма нормален мъж, който да не се възбуди от този повсеместен парад на предизвикателство и сексапил. А читателите ще попитам: Господа, според вас това жени ли са?

Н. Петров, 67 г.

Писмото е публикувано в последния брой на вестник "Лична драма"

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Седмицата може да се окаже за мнозина трудна. Ще бъдете много неспокойни, променяйки позицията си, търсейки какво да правите, чувствителни и с чести промени в настроението. Тази седмица ще бъдете несериозни и колебливи, когато вземате решение. Някои от вас ще стигнат до повратна точка в живот...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи