Брой 30 23.VII-29.VII. 2019

Животът какъвто е: ​Парад на предизвикателство и сексапил

Господа, това жени ли са според вас?

Една ми стигаше преди години, за да намразя окончателно всички. Бях ерген на 37, майка ми току-що бе починала, почувствах се самотен и отчаян в празното жилище, и една хиена ми се метна на врата – в буквалния и в преносния смисъл. Цял месец ме преследваше и ухажваше, докато успя да се набута в леглото ми и да ме побърка. Признавам си, нямах кой знае какъв опит, но продължавам да мисля, че за секса е достатъчно на мъжа да му става, а жената да си вдига краката. Тя обаче се оказа ненаситна. Хем ми харчеше парите, хем само за креватна гимнастика мислеше. Откъде намираше сили, нямах обяснение, освен че работеше в една канцелария и 8 часа не мърдаше задника си от стола и си почиваше.

В началото пълната промяна в скромния ми и скучен живот – по нейните думи, ми харесваше. Вечеряхме по заведения и пицарии, а после се любехме страстно и диво. Но тя непрекъснато измисляше пози, от които получавах сърцебиене и вдигах кръвно. След година се почувствах направо изцеден и се опитах се да я вразумя. Обясних й, че любовта не е само секс, а общуване на масата в трапезарията, разговори и споделяне на случилото ни се през деня, гледане заедно на романтичен филм по телевизията и заспиване с прегръдка, целувка по бузата и пожелание за лека нощ. Тя ми се изсмя, каза, че явно вече не ме бивало, и ми препоръча да си купя виагра, а тя щяла да се погрижи за себе си, без да ми изневерява с мъж. Обидих се много, легнах си, без да й говоря, и очаквах на другия ден да ми се извини разкаяна, че ме е засегнала дълбоко. Напротив - онова, което се случи, надхвърли представите ми за извратена женска фантазия. Госпожата се прибра от работа ухилена до уши и размята един вибратор пред очите ми – щяла да ми покаже на какво му се вика страст и секс. Грабнах от ръцете й това чудо, фраснах я с него няколко пъти през лицето и я изгоних.

Оттогава намразих всички жени. И има защо. Те от малки се учат на едно – да съблазняват мъжете, да им харчат парите и да си живеят живота на техния гръб.

Наскоро отново станах свидетел на гледка, която мозъкът ми едва побра. Връщах се от разходка в кварталната градинка, а от входа ни излизаше шумна група – изпращаха абитуриентка, дъщеря на една от съседките на долния етаж. Но, моля ви се, това бяха полуголи жени и момичета. Имах чувството, че участват в еротична програма, да не кажа порнофилм. Повечето бяха с къси ластични полички, които едва покриваха гънките на дупетата им. Те ги подръпваха непрекъснато, за да не им се качат до шията. От голия пъп нагоре, същата работа - някакво подобие на сутиен, умишлено разкриващ по-голямата част от бюста. Други пък бяха с толкова тесни и впити клинове, че и венерините им хълмове, и заоблените им задни части се очертаваха ясно. Върхът на възмущението ми стигна, когато забелязах, че така скандално бяха облечени и голяма част от майките. Никакъв срам и притеснение - важното е да набиват голотата си в очите на мъжете. Мъжете и момчетата няма да коментирам. Всички бяха солидно подпийнали, може би за да потиснат естествените си мераци от гледката. За съжаление така е и по улиците, и в заведенията, и в офисите, и навсякъде.

Аз следя редовно вестника и се чудя на наглостта на онези читателки, които пишат, че са станали жертва на насилие. На такива ще им кажа: извинете ме, но вие сами си го търсите. Няма нормален мъж, който да не се възбуди от този повсеместен парад на предизвикателство и сексапил. А читателите ще попитам: Господа, според вас това жени ли са?

Н. Петров, 67 г.

Писмото е публикувано в последния брой на вестник "Лична драма"

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Седмицата ще бъде напълно различна от това, което бихте очаквали. Във финансов план не са изключени затруднения, внезапни промени. Защо да се връщате към миналото, когато има много какво да очаквате от бъдещето? Ако вашият партньор иска нещата по определен начин, така да бъде. Вие сте двама д...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи