Брой 33 13.VIII-19.VIII. 2019

Разтърсващи драми:

Игри на семейство

Всеки ден синът ми ме пита защо баща му не живее с нас. Някога, може би когато стане голям, ще му разкажа истината, но засега просто се опитвам да го успокоя. С Илиан се запознахме в колежа. Любовният ни роман продължи няколко месеца, а после забременях и зарязах образованието. Родителите ми бяха много нещастни от решението ми да прекратя обучението си. Когато научиха, че чакам дете, те ми поставиха условие: или да направя аборт и да продължа да уча, или се отказват от мен. И двамата се срамуваха, че дъщеря им е заченала от първия мъж, който е имала в живота си. Вдъхновена от любовта си към Игнат, избрах да родя детето. Събрах си багажа и се преместих в апартамента му. Заради стреса и родителския натиск, бременноста ми премина много трудно. Игнат никога не преспиваше у дома, защото по негови думи, имал ангажименти към старата си баба.


Помолих го да ме запознае с нея и му дадох да разбере, че съм готова да се грижа за възрастната жена, но той отговори, че и сам може да се справи. Имах усещането, че ме лъже, затова реших да го проследя. Един ден, когато излезе от колежа, аз тръгнах след него. За моя изненада, Игнат влезе в някаква детска градина и след малко излезе с две момиченца. Няколко минути по-късно тримата спряха пред голяма къща, където ги очакваше млада жена. Изнервена от видяното, не можах да се стърпя и отидох при тях. Виждайки ме, с невъзмутим глас Игнат каза на жената: "Почакай, скъпа. Това е моя колежка, нека й кажа здравей." С няколко бързи крачки дойде до мен и тихо ми прошепна да се прибера у дома. След малко щял да дойде и да ми обясни всичко. Реших да не вдигам скандал и да го изслушам. Някъде привечер Игнат се прибра. Бавно седна на креслото и с уморен глас ми разказа всичко. Страховете ми се оказаха основателни - тази жена беше съпругата му, а момичетата - негови дъщери. Той живееше със семейството си в красивата къща, а апартаментът беше наследство от баба му.


Любовникът ми оставаше при мен, само когато жена му работеше нощна смяна. Изчаквал децата да заспят и тихо се измъквал. Според него семейството му не представляваше проблем за нашата връзка и този начин на живот го устройваше. И така сме можели да си живеем: като негово второ семейство. Едва изтърпях монолога му. Наистина ли ме смяташе за толкова глупава, че да приема подобно унизително предложение? Още същата вечер си събрах багажа и се върнах при родителите си. Баща ми отказваше да ме прибере, но майка ми ме съжали. Не скрих нищо от нея и двете оплаквахме цяла нощ нещастната ми съдба. Едва сега разбрах колко прави са били родителите ми. Когато синът ми навърши една година, се върнах в университета и сега се старая да наваксам времето, което изгубих. Наскоро научих от приятелките си, че Игнат има нова връзка с друга студентка. Жал ми е за жена му и децата. Те така му вярват, а зад гърба им той върти долни авантюри. Мисля си, че трябва да разкажа всичко на съпругата му. Нека види истинското лице на мъжа, който измами и двете ни. Това ще бъде един добър урок за него.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Седмицата ще бъде спокойна и продуктивна. Повечето от вас са подготвили почвата си, остава само да поставите акцентите и да свържете всички части на пъзела в едно. Имате силен съюзник на своя страна - Марс. Спазвайте волята му и няма да съжалявате за решенията. Искате да постигнете видими про...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи