Брой 21 26.V-01.VI. 2020

Разтърсващи драми:

Изостави ме в най-трудния момент от живота ми

На младини бях силно влюбена в един мъж на име Красен. Обичах го повече от живота си. За съжаление той беше друговерец и родителите му го ожениха насила за друга жена. Дълго страдах, после се смирих. Изминаха шест години години от раздялата ни и един ден съдбата пак ни срещна. Любовта ми пламна отново, връзката ни се поднови, но тогава се разболях от рак. Когато Красен разбра за зловещаат болест, ме напусна веднага. Загубих интерес към живота, махнах с ръка на всичко. В някакъв момент ме прониза ужасяващата мисъл, че аз умирам, а той вероятно сега е с друга. И си пожелах да оздравея на всяка цена, да го открия и да му се изплюя в лицето. Имах само един въпрос към него: "Защо ме изостави, когато имах нужда от теб повече от всичко на света?"


Проведох няколко курса на химиотерапия, година и половина бях прикована към леглото. Косата ми, миглите - всичко изпада, тежах не повече от 40 килограма. С времето обаче започнах да се възстановявам. За щастие имам добри приятели, които не ме изоставиха в нещастието. Посещаваха ме, подкрепяха ме. През юли миналата година най-накрая той се обади. Разговаряхме, сякаш нищо не се е случило. Уверяваше ме, че все така ме обича и му липсвам много. Очаквах срещата ни с трепетно вълнение, надявайки се дотогава косата ми да израсте. Дойде очакваният ден, но всичко в мен трепереше от притеснение - не бяхме се виждали повече от две години.


Красен се втурна да ме посрещне, падна на колене и започна да ме моли за прошка. През сълзи се кълнеше, че аз съм единствената жена в живота му и обича само мен. Не можах да осъществя своето "възмездие" - сърцето ми се топеше от любов. Толкова дълго го чаках. Попитах го защо ме изостави, а той отговори, че това е било най-голямото безумие в живота му. И аз му простих. Два дни по-късно получих SMS - майка ми почина. Подкрепях го с цялата си любов, но след погребението любимият ми се промени странно. Спря да ми звъни, не отговаря на съобщенията ми. Не си намирам място от тревога - какво се случи отново, къде сгреших пак? Чувствам се много зле, не мога да го загубя за втори път.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – През тази седмица ще положите много усилия в работата, ако обаче сте решителни и креативни, резултатът със сигурност ще зарадва. Сега е по-добре да мислите по-малко за покупки и придобивания, в противен случай бюджетът ви може да се пропука по шевовете. Опитайте се да защитите възгледите си п...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи