Брой 27 07.VII-13.VII. 2020

Животът какъвто е:

Как се опитах да развия женствеността си и как завърши това

Израснах без баща, с майка, която ми вдъхна любов към книгите и саморазвитието. Аз бях онова момиче, което стои в ъгъла, пише или препрочита нещо. Отношенията ми с противоположния пол останаха загадка за мен; не разбирах мъжете и се страхувах от тях. И когато един ден си намерих приятел, успях да допусна много грешки. Непрекъснато го ревнувах, сравнявах сама себе си с други момичета, което не беше в моя полза. Постоянно исках потвърждение, че съм по-добра. Приех раздялата ни тежко, убедена, че вината за раздялата ни е само моя, защото не умеех да бъда желана. Дори на улицата мъжете не ме забелязваха, докато на приятелките ми обръщаха внимание.


Ето защо започнах да търся информация как да стана по-уверена, съблазнителна жена. Как да пленявам и омайвам, и завинаги да завладявам мъжките сърца. В крайна сметка се записах на курсове, с надеждата да ме научат как да открия вратата към женствеността. И въпреки че не постигнах магически резултат, съм убедена, че не си пръснах парите на вятъра. Уроците дават отлични психологически умения за общуване с противоположния пол, сексуални знания и помагат да променим имиджа си.


Основната ми грешка беше там, че си мислех, че научавайки някои тайни, ще стана неустоима за мъжете. Не за себе си, а за някакъв измислен мъж. Поглеждайки назад осъзнавам, че проявих пълно неуважение към себе си. Фокусирах се изключително върху това как ще изглеждам в очите му. Започнах нова връзка, но за пореден път се подцених, опитвайки се да угаждам на приятеля си. За съжаление отново не се получи. След раздялата разбрах, че колкото и да се боря, още не съм онази специална жена.


Тогава реших: добре, ако не мога да се реализирам в това, ще се опитам да направя нещо в други области на живота. Вече не залагам на принца на белия кон, който ще се появи, за да ме спаси. Сега се занимавам с мечтата ми да имам свой собствен проект на ландшафтен дизайнер. Харесвам бизнеса си, чувствам се щастлива, и изведнъж в кръга ми се появиха мъже, които са като мен. Все още нямам любим човек, но отношението ми към самотата се промени. Вече не се стремя да печеля внимание на всяка цена и да бъда и подобрена версия заради някого. Въпреки че се радвам на интереса на противоположния пол, не търся мъж, който да докаже моята стойност. Аз вече се чувствам значима.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – В професионалната област предстои напрегнато време. Възможни са както успехи, така и проблеми. Вие сте самоуверени, твърдо отстоявате интересите си, но лесно можете да си създадете врагове и недоброжелатели. Нетърпението и безпокойството могат да доведат до грешни решения. Желанието да се пос...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи