Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2020

Животът какъвто е:

Как се влюбих в гей

С Димо се запознахме в университета. Още на първата среща той ми направи много приятно впечатление: усмихнат, симпатичен, открит, мил и най-важното - умен. Особено ценя последното качество при мъжете. Димо обожаваше историята, интересуваше се от политика, с лекота говореше за основните проблеми на съвременната медицина и като цяло знаеше отговора на всеки въпрос. На всичкото отгоре се оказа страхотен разказвач на истории. Освен това рисуваше прекрасни картини и печелеше отлично от продажбата им. Общо взето нямаше как да не се влюбя в него. А и както ми се стори тогава, той също не остана безразличен към мен.


Прекарахме много време заедно, помагайки си взаимно да подготвим доклад за практиката. Беше топла пролет, а ние с Димо се разхождахме в парка, хапвахме, вечеряхме в ресторанта, а после, вървейки по алеята обсъждахме всички видове университетски въпроси. В негово присъствие изпитвах спокойствие, каквото никога не бях изпитвала с някой друг. Разказах му за проблемите ми в семейството (родителите ми се развеждаха), споделих болката от разочарованията в личния си живот (бившето ми гадже ме заряза с имейл след почти две години връзка). Димо силно се интересуваше от всички тези възходи и падения. В същото време говореше малко за себе си, но някак си не придавах значение на това.След успешно завършения доклад, двамата продължихме да си общуваме. Лятото дойде, приятелите ми се разпръснаха и аз започнах да прекарвам повече време с Димо. Ходехме на партита, той дори ме научи да танцувам салса. Често си правехме пикници извън града и с удоволствие се излежавахме на слънце. Всичко това ми се струваше много романтично и бях уверена, че ме харесва, но се смущава да поеме инициативата. След една от нощните ни разходки, неусетно се озовахме в къщата му: верандата, звездите, опияняващото вино и наргиле си свършиха работата. Тази вечер се любехме. Не мога да кажа, че беше супер: едва няколко минути секс и никакво желание за повторение.


На следващата сутрин отново правихме секс по моя инициатива и отново всичко беше доста бързо и неловко. Винаги съм мислела, че в началния етап на връзката сексът трябва да е огнен, а не като на двойка с дълъг и скучен опит от съвместния живот. Въпреки това лошият секс не се отрази на любовта ми към Димо и все повече време прекарвах с него. Димо ме запозна с приятелите си, които ми се сториха интересни и креативни хора. Интересно защо ме представи с двусмислената дума "приятелка". Не обсъждахме особено отношенията си помежду си, но изглежда, че всичко беше ясно: прекарвахме лятото заедно, а това значеше много. Наистина, сексът беше лош, но и твърде рядко се любехме, затова не се притеснявах особено.


Лятото свършваше и с Димо започнахме да си търсим работа. За мой късмет бързо се уредих в голяма компания, а той продължи да ходи на интервюта и рисуваше картини по поръчка. Работата ме завладя и не ми оставаше време да мисля за отношенията ни. Живеехме отделно, но се срещахме поне три пъти седмично. Леко ме дразнеше фактът, че рядко правим секс, но Димо изглежда беше доволен от ситуацията, затова и аз се примирих. На Нова година той замина с приятелите си за Тайланд. На мен не ми дадох отпуск и прекарах празника, прегърнала ридаещата си майка, полагайки неимоверени усилия да я успокоя, след раздялата с татко. Отвратителен старт на годината.Следва продължение:

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи