Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2020

Животът какъвто е:

Как се влюбих в гей

Димо се завърна от Тайланд отпочинал, загорял, в добро настроение. Отдавна не бях го виждала толкова щастлив. Самата аз се чувствах като изцеден лимон. Виждайки колко съм уморена, той ми предложи да се преместя при него за известно време, за да избягам от семейните проблеми. Възхитена си помислих, че най-накрая отношенията ни стават сериозни. Откъде можех да знам как ще приключи тази история? Димо беше започнал работа в една галерия и често отсъстваше. Веднъж ми се обади по мобилния и ме помоли да открия в компютъра му документ, който спешно да му изпратя. Тук искам да отбележа, че никога досега не бях ровила в телефона, таблета или компютъра му. Нямах причина да подозирам гаджето си и като цяло не бях ревнива и любопитна.


Ето как, когато незаинтересовано отворих лаптопа му, за да потърся нужния файл, внезапно се натъкнах на писмо от приятеля му Емил, озаглавено: "Тайланд е в нас." Автоматично кликнах върху бутона "отвори" и открих онова, което предпочитам никога да не бях виждала: много недвусмислени снимки на Димо и Емил в джакузито. Освен тях имаше и снимки, на които се целуваха под светлината на неоновите лампи в някаква дискотека. Не повярвах веднага на очите си, реших, че това е някаква шега. Няколко пъти ги разгледах, за да се уверя, че не са инсценирани. На снимките имаше различни дати, доказващи, че двамата прекарват много време заедно като истинска двойка.Между другото, познавах добре Емил, приятен и възпитан човек, начинаещ сценарист, преживял (според него) някаква тежка раздяла с приятелката си. Когато обаче се натъкнах на снимка, на която "приятелите" се забавляваха на плажа, нервите ми не издържаха. Изтичах в банята и повърнах. После пуснах студения душ и стоях под него половин час, сякаш исках да измия мръсотията от себе си. След няколко часа Димо се прибра у дома. Имах само едно желание: да го хвана за сакото и да разтърся здравата. Вместо това застанах до вратата и директно го попитах:" Гей ли си?" Димо мълчеше. Празнотата в очите му ме накара да загубя самообладание: "Коя съм аз за теб?" " Ти си моя приятелка. Опитах, съжалявам." Той приличаше на пребито куче и внезапно изпитах съжаление към него. Същата вечер си събрах багажа и си тръгнах.


На следващата сутрин получих имейл с дълги обяснения от него. Димо признаваше, че съм най-доброто, което му се е случвало и че през всичките тези месеци се е чувствал спокоен с мен, и аз съм сродната му душа, но не може повече да ме лъже. Истината е, че харесва момчета и с Емил отдавна имали връзка. Въпреки че по принцип съм силен човек, това писмо ми срина самочувствието. Оказа се, че през цялото време Димо просто ме е търпял и докато сме правили секс, всъщност си е представял, че се люби с Емил. Не отговорих на имейла му, не се обадих по телефона и реших, че повече не искам да го виждам. Физически ми беше неприятно.Аз сложих точка, но не и той. Една вечер Димо ме причака пред офиса, умолявайки ме да отидем в бара. Искаше да го изслушам, казвайки, че усеща тежест в гърдите си. Съгласих се и бях принудена три часа да слушам историята на живота му, докато се наливам с текила. Вероятно е мислил, че ще ме докосне с разказите си, но истината е, че ми беше страшно неприятно да го слушам. Не разбирах защо трябваше толкова време да ме заблуждава. Той е умен човек и ясно е осъзнал, че се влюбвам в него. Можеше откровено да ми признае сексуалните си предпочитания, а вместо това ме вкара в някаква глупава двойна игра. Вече не общувам с Димо. И не защото е гей, а заради лъжите, с които умишлено ме заблуждава шест месеца. Кой знае колко щеше да продължи още, ако не бях разкрила всичко.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи