Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2024

Любов и секс:

Ключът към ерекцията: Дръжте мъжа си гладен

Всеки мъж, независимо от възрастта и положението си, се страхува най-много от две неща – оплешивяването и импотентността. И за двете съществуват методи, които могат да помогнат, но днес ще си поговорим за второто.


Известно ни е, че господата, които изпитват затруднения в леглото, се обръщат за помощ към виаграта, но скорошно проучване доказва, че има много по-лесен и безвреден начин да събудим звяра между завивките. Дори няма да повярвате колко е просто!


Учени открили, че пропускането на обяда или вечерята, 2-3 пъти седмично, може да има сериозно положително влияние върху потентността на господата. Както за всеки аспект от живота, така и за доброто поддържане на либидото, здравословното хранене е изключително важно, защото по този начин човек се зарежда с енергия.


Проучването, проведено в калифорнийски университет, показва че госпдоата, които пропускат обяда или вечерята няколко пъти в седмицата имат в пъти по-малко еректилни проблеми от тези, които не се хранят здравословно или спазват вегетариански, или вегански режим.


Учените са категорични, че периодичното гладуване при мъжете има чудесен ефект върху здравето им, защото понижава нивата на кръвната захар и намалява риска от диабет тип 2, който също може да попречи на еректилната функция. Препоръчва се още да бъде намален и приемът на алкохол за още по-добър ефект.Източник и снимка: bulnews.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи