Брой 3 21.I-27.I. 2020

Разтърсващи драми:

Когато ти разбият живота, не ти остава нищо друго, освен да продължиш напред

Бях на 18 години, току-що напуснала интерната, където премина детството ми, когато се запознах с Валери: красив, висок кадет от летателната академия. Не след дълго двамата започнахме да флиртуваме. Последваха телефонни обаждания, дълги разходки под луната, подаръци, клетви и признания в любов. Връзката ни продължи две години - време, през което бях неизказано щастлива. Отношенията ни се развиваха прекрасно, обичахме се, често почивахме в чужбина, имахме общи приятели и всички мислеха, че сме сериозна двойка. Бях толкова влюбена, че пренебрегнах момента, в който Валери започна да се променя. Понякога изчезваше с дни, без да се обади къде отива. По-късно ми обясни, че любовта ми го задушавала, отегчавала съм го, затова имал нужда от лично пространство.


Една прекрасна юлска вечер, той ми заяви, че слага край на връзката ни. Когато го попитах къде сгреших, Валери ми показа снимка на непознато момиче и каза, че това е бъдещата му съпруга. Не заплаках, събрах последните остатъци от гордостта си и тръгнах, без да се обръщам назад. Не исках да вижда сълзите в очите ми. Изминаха няколко месеца и Валери отново се появи на хоризонта. Разкаян ми призна, че ме излъгал и няма намерение да се жени за друга. Повярвах му. Година по-късно той завърши академията и го командироваха далеч от нашия град. Знаех, че покрай него има много красиви стюардеси и въпреки че често се виждахме, непрекъснато го ревнувах.


Не след дълго Валери за втори път се раздели с мен, оправдавайки се, че не отговарям на социалния му статус! Имал нужда от заможна съпруга, а не от беден сирак като мен. Исках да му кажа, че съм бременна, но замълчах. Думите му за бедното сираче много ме нараниха Няма да отрека, че го чаках, надявайки се да се разкае за жестокостта. Обичах го повече от живота си. Измина месец, но Валери не ми се обади. През една безсънна нощ не се стърпях и му се обадих по телефона. От другата страна сънен женски глас попита: "Кой се обажда?" Затворих, давейки се от срам и унижение. Няколко дни по-късно направих аборт. Оттогава изминаха години. Днес съм омъжена за добър човек и съм майка на две деца. Въпреки всичко понякога си спомням за онзи мъж, на който подарих цялата си любов, а той изтръгна сърцето ми и го смачка в калта. Заради него отнех живота на едно невинно същество. Дано Бог ми прости греха.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Трябва да бъдете подготвени за факта, че през седмицата някои завистници ще се опитат да провокират конфликт с вас. Освен това умишлено ще създадат различни препятствия и проблеми. Затова се препоръчва да проявите максимална предпазливост и търпение, което през втората половина на този период...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи