Брой 33 13.VIII-19.VIII. 2019

Разтърсващи драми:

Любовницата на съпруга ми, се оказа моята родна майка

Както повечето млади семейства, така и ние с Тео - бившият ми съпруг нямахме възможност да си купим наше жилище. Известно време живеехме на квартира, докато с мъжа ми не се случи инцидент. За щастие нямаше сериозни наранявания, но се наложи няколко месеца да се лекува в домашна обстановка. След травмата Тео не можеше да работи повече, а с моята заплата трудно успявахме да плащаме наема, затова помолих майка ми да ни подслони временно. Първоначално тя не беше съгласна, но после се примири и отвори вратите на дома си за нас. Изминаха месеци. За да се справя финансово с тежкото ни положение, работех на две места.


Практически отсъствах по 12 часа и се прибирах капнала от умора. Докато аз се блъсках като вол, майка ми и Тео се сближили. Преди непрекъснато се караха и вечно спореха за дреболии, а сега видимо бяха намерили общ език. Гледах ги как се забавляват заедно и чистосърдечно им се радвах. Това продължи до деня, в който намерих чуждо дамско бельо в леглото ни. Не направих скандал, нито пък изпаднах в истерия, просто се обърнах към майка си за съвет. Мама ме увери, че греша и, че не разпознавам собственото си бельо. Накрая допълни, че няма вероятност мъжът ми да си е довел тайно любовница, тъй като тя постоянно е у дома.


Тогава й повярвах, но само седмица по-късно ги залових на местопрестъплението. Прибирайки се по-рано от работа, дочух, че от спалнята се носят страстни стонове. Рязко отворих вратата и пред очите ми се разкри ужасна картина. Съпругът ми и собствената ми майка чисто голи се търкаляха в леглото. Още същата вечер си събрах багажа и завинаги си тръгнах. Известно време живях при моя колежка, докато си намеря квартира. Днес въпреки че случилото се е зад гърба ми, споменът за предателството им е все още пред очите ми. Оттогава не поддържам връзка с жената, която ме е родила, а с Тео се разведох. Никога няма да им простя.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Седмицата ще бъде спокойна и продуктивна. Повечето от вас са подготвили почвата си, остава само да поставите акцентите и да свържете всички части на пъзела в едно. Имате силен съюзник на своя страна - Марс. Спазвайте волята му и няма да съжалявате за решенията. Искате да постигнете видими про...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи