Брой 29 16.VII-22.VII. 2019

Разтърсващи драми:

Мама не знае, че пастрокът ми ме изнасили - първа част

Понякога децата премълчават ужасите, които преживяват, за да не разстроят родителите си или защото се страхуват от наказания. Именно по тази причина не признах на мама, какво се случва, когато не е у дома.


Бях едва на 4 години, когато се преместихме в столицата. Мама отдавна планираше да напуснем малкия град, в който живеехме, затова намери изход - брак със столичанин. И не фиктивен, а "по любов". Пастрокът ми беше инженер, собственик на тристаен апартамент. Към мен се отнасяше така, сякаш ми е роден баща, а това караше мама да изпитва към него истинска благодарност. Няколко години по-късно станахме жертва на кризата. Пастрокът ми загуби работата си и от позицията на инженер, се наложи да работи на непълен работен ден като пазач. Основната тежест падна на гърба на мама, тъй като тя поемаше по две смени, за да може да издържа семейството ни. Докато майка ми работеше, пастрокът ми се грижеше за мен: научи ме да чета, къпеше ме, разхождаше ме в парка. През уикендите, когато мама почиваше, тримата заедно ходехме на кино. Общо взето, нормално семейство.


Резултат с изображение за Мама не знает, что я спала с отчимом


В училище се чувствах като грозното пате: дебела, тройкаджийка, на която момчетата не обръщаха никакво внимание. Спомням си, че мама ми казваше: "Трябва да се образоваш и да си намериш добра работа." Имах един съученик, който много харесвах, но дори не смеех да го сънувам, защото осъзнавах, че съм грозновата. Когато бях на четиринадесет години, майка ми започна работа като барман на круизен кораб. А аз, както винаги, бях оставена на грижите на пастрока ми. По принцип не страхувах от него, тъй като не съм чула и една лоша дума от устата му. Измина година. Постъпих да уча в техническото училище, започнах нов живот, нови приятелки. Веднъж се прибрах от дискотека, облечена в къса пола, в която се чувствах красива. У дома намерих пастрока си пиян. Напоследък все по-често злоупотребяваше с алкохола. Щом ме видя, започна да крещи и да се заяжда с мен. Бързо се прибрах в стаята си и заключих вратата след себе си.


Резултат с изображение за Мама не знает, что я спала с отчимом


След няколко часа, когато пастрокът ми се укроти, събрах смелост и отидох до тоалетната. Изведнъж, в коридора, усетих как той се нахвърли върху мен, сграбчи ме с една ръка и ме бутна в спалнята. Опитах се да изкрещя, но пастрокът ми запуши устата. Тази вечер, човекът, който считах за мой баща, ме изнасили. През цялото време ми се струваше, че това не се случва с мен или просто е кошмарен сън. Ум не ми побираше, как мъжът, когото наричах татко, постъпва с мен като звяр. Когато пастрокът ми заспа, станах тихо и отидох да си взема душ. На сутринта избягах от дома си, без дори да закусвам. Не исках повече да се прибирам, но студът и гладът ме принудиха. Вкъщи, сякаш нищо не е било, той ми сервира супа и ме предупреди, че ако призная на майка ми какво се случи, щял да каже, че съм го съблазнила.Следва продължение:

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

На 17 юли в 00:39ч има пълнолуние. Съзнанието и интуицията, съзнателната и подсъзнателната воля ще бъдат в противоречие и конфликт, не трябва да слушате вътрешния си глас по това време. Чувствата преобладават над разума. Зачестяват инцидентите, бъдете предпазливи! Емоционалната неустойчивост може да...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи