Брой 12 20.III-26.III. 2018

Животът какъвто е:

Не можах да сдържа сълзите си, когато разбрах историята на моите съседи

Понякога, за да разберем колко ни е скъп един човек, се налага да преминем през много изпитания. Винаги съм вярвала, че съседите ми са перфектната двойка. Двамата се отнасяха с голяма нежност един към друг, вечер разхождаха красивите си близнаци, а през уикендите ходеха на пикник. Но когато се опознахме, разбрах, че за всеки от тях това е трети брак. Марина и Сашо се познавали още от деца и заедно посещавали една и съща танцова група. Като тинейджъри се срещали известно време, но младежките им чувства не издържали на разстоянието и постепенно загубили връзка.


Предходните им два брака обаче не отговорили на очакванията им, а партньорите им не се оказали хората, с които биха прекарали цял един живот. След втория си развод Марина взела решение, че ако се омъжи отново, то ще е само за много любим човек. А после съдбата й нанесла жесток удар, поставяйки на пътя й пиян шофьор. Пияният шофьор дори не осъзнал, че току-що е блъснал човек и продължил спокойно, оставяйки жертвата си да лежи на кръстопътя, подобно на счупена кукла. За щастие, точно по време Сашо минавал оттам и веднага разпознал първата си любов. Така внезапно сполетялата беда събрала отново двамата влюбени.


Двойката изживяла много болка и тъга, защото лекарите не давали гаранция, че Марина ще се възстанови напълно. Дълго време съседката ми се лекувала в болницата и нямало ден, в който Сашо да не я посети. Младият мъж отново и отново преоткривал предишната си любов и не спирал да се чуди на смелостта и оптимизма на бившата си приятелка.


Предложението за брак дошло в самата болница, пред очите на възторжения персонал, на които Сашо обяснил, че тук Марина няма къде да избяга. И въпреки че лекарите единодушно заявили, че младата жена никога няма да може да стане майка, младият мъж не се отказал от любимата си. След скромна венчавка двамата заживели заедно в любов и щастие, а когато противно на всички лекарски прогнози Марина забременяла, семейното щастие станало пълно. Днес съпрузите са убедени, че всеки има своята половинка и докато не я открием, не трябва да спираме да я търсим.


Източник и снимка: интернет

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен тази седмица ще получите интересна или полезна информация чрез хора, които не познавате или по друг неочакван начин.Сега дори чрез различните клюки и коментари ще можете да научите важни за вас неща.Ще имате покана за приятелство или някой ще прояви интерес към в...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесва ли ви последната страница във в. "Лична драма" - КАЛЕЙДОСКОП?

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи