Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2024

Животът какъвто е:

Не можах да сдържа сълзите си, когато разбрах историята на моите съседи

Понякога, за да разберем колко ни е скъп един човек, се налага да преминем през много изпитания. Винаги съм вярвала, че съседите ми са перфектната двойка. Двамата се отнасяха с голяма нежност един към друг, вечер разхождаха красивите си близнаци, а през уикендите ходеха на пикник. Но когато се опознахме, разбрах, че за всеки от тях това е трети брак. Марина и Сашо се познавали още от деца и заедно посещавали една и съща танцова група. Като тинейджъри се срещали известно време, но младежките им чувства не издържали на разстоянието и постепенно загубили връзка.


Предходните им два брака обаче не отговорили на очакванията им, а партньорите им не се оказали хората, с които биха прекарали цял един живот. След втория си развод Марина взела решение, че ако се омъжи отново, то ще е само за много любим човек. А после съдбата й нанесла жесток удар, поставяйки на пътя й пиян шофьор. Пияният шофьор дори не осъзнал, че току-що е блъснал човек и продължил спокойно, оставяйки жертвата си да лежи на кръстопътя, подобно на счупена кукла. За щастие, точно по време Сашо минавал оттам и веднага разпознал първата си любов. Така внезапно сполетялата беда събрала отново двамата влюбени.


Двойката изживяла много болка и тъга, защото лекарите не давали гаранция, че Марина ще се възстанови напълно. Дълго време съседката ми се лекувала в болницата и нямало ден, в който Сашо да не я посети. Младият мъж отново и отново преоткривал предишната си любов и не спирал да се чуди на смелостта и оптимизма на бившата си приятелка.


Предложението за брак дошло в самата болница, пред очите на възторжения персонал, на които Сашо обяснил, че тук Марина няма къде да избяга. И въпреки че лекарите единодушно заявили, че младата жена никога няма да може да стане майка, младият мъж не се отказал от любимата си. След скромна венчавка двамата заживели заедно в любов и щастие, а когато противно на всички лекарски прогнози Марина забременяла, семейното щастие станало пълно. Днес съпрузите са убедени, че всеки има своята половинка и докато не я открием, не трябва да спираме да я търсим.


Източник и снимка: интернет

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи