Брой 14 07.IV-13.IV. 2020

Разтърсващи драми:

Неговото дете е добро, а моето - лошо

Винаги, когато мъжът ми е в лошо настроение или нещо не върви добре в работата му, той излива гнева си върху мен и дъщеря ми Яна. Всичките му обвинения се свеждат до едно: "Храня ви, обличам ви, грижа се за вас, а вие висите на врата ми, паразити, безделници и т.н." Не мислете, че наистина лежа на гърба му и харча парите, които изкарва. Работя, въпреки че моята специалност е такава, че е трудно да си намеря работа, затова държа на мястото си и харесвам работата си. Заплатата ми е малка, но все пак стига за прехрана. Освен това цялата домакинска работа пада върху мен и дъщеря ми. Стоил никога не пазарува, не мие чинии след себе си, обича да му е чисто и на масата да има вкусна храна.


Жените разбират колко усилия и време отнема домашната работа, ала за съжаление половинките ни не забелязват нашите усилия. Неотдавна дъщеря ми завърши университета и започна работа. Ясно е, че при липса на трудов стаж тя не може да взима голяма заплата. Мъжът ми не иска да проумее това и постоянно се кара с нея за всяка закупена вещ. Ако е в много лошо настроение, той не й позволява да яде друго, освен парче хляб. Може би тук играе роля фактът, че не е негова родна дъщеря. Когато се оженихме, Яна беше едва на 4 години, на практика Стоил я отгледа, но сега осъзнавам, че всъщност никога не я е обичал.


Заради мен тя си мълчи и избягва да навлиза в спор с пастрока си. Съжалява ме и не иска да ми създава неприятности. Страхувам се, че някой ден между двамата ще избухне страшен скандал и тогава ще се наложи да избирам на чия страна да застана. Семейното ни положение се усложнява и от обстоятелството, че от първия си брак мъжът ми има син, за когото дава всичко от сърце. Никога не се кара с него и избягва да го критикува. Тоест неговото дете е добро, а моето - лошо. Не съм против Стоил да помага на бившето си семейство, приемам сина му у дома, в замяна просто не искам да тормози дъщеря ми. Може би някой е бил в подобна ситуация и би ми помогнал със съвет как да се справя.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вие сте в добра физическа форма, но има много задачи и отговорности, които трябва да бъдат изпълнени. Не прекалявайте с работата, защото това може да доведе до преумора. Венера и Марс ви помагат ви да изразявате по-лесно идеите и възгледите си, да кажете как се чувствате и какво ви притеснява...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи