Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

Животът какъвто е:

Неочаквана среща с любовта

Още от най-ранно детство родителите ми ме научиха, че винаги трябва да помагам на другите. И досега се опитвам да се водя от този принцип. Преди една година, надвечер, прибирайки се у дома, на улицата ме спря млад мъж, който учтиво ми каза, че ще ми е много благодарен, ако му занеса чаша вода и сандвич. Непознатият изглеждаше толкова зле, че без да се двоумя, побързах да му занеса храна. Той ми благодари и добави, че определено ще се реваншира. Загледах се в него и установих, че определено не прилича на типичния просяк. Мъжът не беше нахален, вежливо общуваше, а облеклото му бе що - годе прилично.


Нещо дълбоко ме жегна и реших да рискувам - поканих го да пренощува в моя апартамент. Непознатият ми отказа, но след като настоях, се съгласи. Докато вечеряхме, гостенинът ми разказа, че е избягал от собствената си сватба преди две седмици. Родителите му искали да го оженят за жена, към която нямал симпатии. Дни наред се скитал бездомен по улиците, похарчил всичките си налични пари, затова се осмелил да ме помоли за помощ. Трогната от изповедта на младежа, му казах да остане у дома, докато намери начин да подобри положението си.


В крайна сметка той ми гостува повече от месец и за това време успя да направи някои дребни ремонти, които постоянно отлагах. Когато по-късно си намери работа и пожела да се изнесе, аз не му позволих. Бях влюбена в него. Хванах го за ръката и тихо промълвих: " Остани!". Адам, така се казва, кимна с глава, а очите му блестяха от щастие. Няколко месеца двамата живеем заедно. Докато съм жива ще бъда благодарна на съдбата, че през онази мрачна нощ, тя ми изпрати мъжа, когото винаги съм чакала.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи