Брой 3 21.I-27.I. 2020

Разтърсващи драми:

Никога не се връщайте към старата любов, защото там ви очакват само разочарования

Цял живот съм обичала един и същ мъж. С Александър се запознахме, когато бях на 16, а той на 17. И за двамата това беше любов от пръв поглед. Две години по-късно Алекс замина в казармата и общувахме единствено чрез писма. За съжаление чувствата му се оказаха нетрайни и не след дълго приятелят ми пожела да се разделим. След раздялата ни заминах за София, там се омъжих и родих две деца. Изминаха години. Когато съпругът ми почина вследствие на тежка болест, аз и децата се върнахме в родния ми край. Един ден съдбата неочаквано ме срещна с Алекс и не след дълго започнахме да се срещаме отново. Днес осъзнавам, че това не беше любов, а някаква луда страст.


Седем години по-късно за пореден път той ме напусна. Макар сърцето ми да се късаше от мъка, приех раздялата спокойно. Никога повече не погледнах към друг мъж, отгледах и изучих децата си, ожених ги и сега се радвам на внуци. Въпреки че вече съм на възраст, години наред пазех спомена за единствената си любов. Нищо не знаех за него, но ето че след 25 години Алекс ме откри във Фейсбук. Когато чух гласа му по телефона, стаените чувства изригнаха като вулкан. Често се срещахме, смеехме се до сълзи и си припомняхме старите времена.


Той твърдеше, че още ме обича и ще ме обича до последен дъх. Но с времето започнах да забелязвам, че злоупотребява с алкохола и неусетно се превръща в жалък алкохолик. Ходи мръсен, окъсан и неугледен. От красив и възпитан мъж, Алекс се превърна в окаяно човешко същество. За разлика от него, аз се грижа за себе си - посещавам салоните за красота, правя си маникюр и педикюр, обличам се модерно, пътувам много и т.н. Съжалявам, че толкова години пазех спомена за любовта ни непокътнат. Мили момичета, никога не се връщайте към миналото. Хората се променят и единственото, което ще изпитате е, разочарование и празнота.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Трябва да бъдете подготвени за факта, че през седмицата някои завистници ще се опитат да провокират конфликт с вас. Освен това умишлено ще създадат различни препятствия и проблеми. Затова се препоръчва да проявите максимална предпазливост и търпение, което през втората половина на този период...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи