Брой 21 26.V-01.VI. 2020

Животът какъвто е:

Няма мъж, който да не мисли за чужда жена

Аз съм напълно уверена, че всички мъже изневеряват на жените си. Някои умеят добре да се прикриват, докато други не се стараят да крият любовните си похождения. Повечето от приятелките ми хванаха съпрузите си в изневяра. Същите тези жени разпалено ме уверяваха, че мъжете им никога не биха погледнали към чуждо. Винаги съм се чудела сами себе си ли лъжат или просто си заравят умишлено главите в пясъка? Въпреки че кой знае, може би за някои е удобно да вярват в любовта до гроб, за да не мислят, че всичко в живота е лошо. Няма да скрия - в младостта си и аз вярвах и затова се омъжих за голямата си любов. А когато разбрах, че той си има любовница, помислих, че ще умра.


Спомням си много добре как започна всичко. На една командировка съпругът ми се напил и сутринта се събудил в чуждо легло. Негова колежка веднага ми докладва прегрешението му по телефона. Като си спомня колко сълзи пролях и колко много болка преживях. В онзи момент изневярата ми се струваше краят на света. Въпреки че той се разкайваше и ме умоляваше да му простя, аз реших, че мога не само да съдя, а и да наказвам. Всъщност наказах сама себе си, загубвайки обичния си съпруг. Оттогава изминаха повече от петнадесет години и преди време се омъжих за трети път. Вторият ми съпруг също ми изневеряваше. Не беше пълен женкар, но се случваше да кривне настрани. Зад гърба ми флиртуваше с чужди жени, а у дома се правеше на светец. Цветя, подаръци, грижи, внимание - всичко бе за мен.


Забелязала съм, че когато мъжете се чувстват виновни, те се стараят с всички сили да ни угодят. Този го изгоних по други причини, а не заради изневерите. Ето защо, когато се запознах с третия си съпруг - Стефан, след няколко срещи го попитах дали и той ще ме мами. Стефан се опита да го обърне на майтап, но аз исках да знам отговора. Тогава мъжът ми каза, че сега, разбира се, не би погледнал друга жена, но не може да се закълне, че в бъдеще това няма да се случи, защото никой от нас не знае какво му е приготвила съдбата. Хареса ми, че не ме излъга и не ми даде празни обещания. Двамата сме женени вече четвърта година и отношенията ни са прекрасни. Дали ми изневерява или не - не знам, не съм го питала, но напоследък е станал прекалено нежен и грижовен ... Все си мисля, че не трябваше да се развеждам с първия си съпруг. Но тогава бях млада, глупава и наивна.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – През тази седмица ще положите много усилия в работата, ако обаче сте решителни и креативни, резултатът със сигурност ще зарадва. Сега е по-добре да мислите по-малко за покупки и придобивания, в противен случай бюджетът ви може да се пропука по шевовете. Опитайте се да защитите възгледите си п...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи